מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה ממשיתיפה10/05/2011
אני גרתי במשפחה אומנת כל החיים ואחרי שהתחתנתי פגשתי את המשפחה הביולוגית נסעתי לבקר אותם הבעיה שבכל פעם שהם אומרים שבאים לבקר אותי אני נכנסת לכזאת חרדה שאני מתחילה לגמגם ולהמציא כל מיני סיפורים ועד היום לא הגיעו אלי הביתה לראות היכן אני גרה ואני לא יודעת למה זה קורה לי, מצד אחד אני מתביישת להגיד להם לא לבוא, ומצד שני גם הפחד שלי לא להתקשר אליהם שמא הם יפגעו שאני מתעלמת מהם, מה עושים? אני בטוחה בתחושות שלי שאין מצב שיגיעו אלי הביתה, גם שאני כותבת את השורות האלה אני נכנסת לפחד ואי שקט, אני יודעת שחלק מהאחים שלי לא בריאים בנפשם ואני די פוחדת, תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה ממשית - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל13/05/2011יפה שלום,
המצב מורכב מדי ודורש הבנה עמוקה יותר מאשר התכתבות בפורום. באופן כללי, תחשבי מה חשוב לך באמת ללא קשר לפחדים. עם כול הפחדים ניתן להתמודד. אם באמת חשוב לך קשר עם המשפחה הביולוגית כדאי שתעבדי על עצמך ותתגברי על הפחדים. אם הבנתי אותך נכון, הפחדים הם אחד המכשולים שמפריעים לקשר. לכן, אם תתמודדים עם הפחדים תרווחי קשר עם המשפחה. טיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) קצר וממוקד יכול מאוד לעזור לך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)