חרדה ממשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה ממשית
    יפה
    10/05/2011

אני גרתי במשפחה אומנת כל החיים ואחרי שהתחתנתי פגשתי את המשפחה הביולוגית נסעתי לבקר אותם הבעיה שבכל פעם שהם אומרים שבאים לבקר אותי אני נכנסת לכזאת חרדה שאני מתחילה לגמגם ולהמציא כל מיני סיפורים ועד היום לא הגיעו אלי הביתה לראות היכן אני גרה ואני לא יודעת למה זה קורה לי, מצד אחד אני מתביישת להגיד להם לא לבוא, ומצד שני גם הפחד שלי לא להתקשר אליהם שמא הם יפגעו שאני מתעלמת מהם, מה עושים? אני בטוחה בתחושות שלי שאין מצב שיגיעו אלי הביתה, גם שאני כותבת את השורות האלה אני נכנסת לפחד ואי שקט, אני יודעת שחלק מהאחים שלי לא בריאים בנפשם ואני די פוחדת, תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה ממשית

הוספת תגובה

• חרדה ממשית - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    13/05/2011

יפה שלום,

המצב מורכב מדי ודורש הבנה עמוקה יותר מאשר התכתבות בפורום. באופן כללי, תחשבי מה חשוב לך באמת ללא קשר לפחדים. עם כול הפחדים ניתן להתמודד. אם באמת חשוב לך קשר עם המשפחה הביולוגית כדאי שתעבדי על עצמך ותתגברי על הפחדים. אם הבנתי אותך נכון, הפחדים הם אחד המכשולים שמפריעים לקשר. לכן, אם תתמודדים עם הפחדים תרווחי קשר עם המשפחה. טיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) קצר וממוקד יכול מאוד לעזור לך.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו