מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטרס גופנימורן10/05/2011
שלום בעבר סבלתי מהתקפי חרדה ולקחתי ציפרלקס 10 מ"ג ביום.
המצב השתפר ולאחר כשנה וחצי הפסיכיאטר שלי הפסיק לי בהדרגה את הטיפול.
אני חצי שנה בלי שום כדור. לאחרונה חוויתי המון שינויים, לחצים בעבודה, לחצים בבית ואני מרגשיה שהגוף נמצא בסטרס מתמיד, כל הגוף כואב לי, הסטרס שהגוף נמצא אינו משתחרר. כל התרגשות מסויימת לטוב ולרע מיד גורמת לי לכאב בכל הגוף.
מרגישה חוסר שקט פנימי שמלווה בכאבים בכל הגוף.
כמו כן עליי לציין שאני לא סובלת מהתקפי חרדה, מה שסבלתי בעבר נעלם.
הפסיכיאטר שלי המליץ לי לחזור לטיפול של ציפרלקס.
האם זה מקובל לקחת ציפרלקס לבעיות סטרס גופני???
האם יש עוד דרכי טיפול לשחרור הסטרס הגופני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרס גופני - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל13/05/2011גלית שלום,
מקובל לקחת ציפרלקס במצים כאלה. בנוסף, ניתן ללמוד כלים של שליטה בלחץ ולמתן תחושות גופניות. כלים אלה ניתן ללמוד בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) בשילוב עם ביופידבק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)