נמאס לי מהחיים בא לי למות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמאס לי מהחיים בא לי למות
    מאיה
    19/05/2011

היי,
    אני מרגישה בזמן האחרון שאין טעם לחיי, אני לא מפחדת מהמוות.
    אני רק מפחדת להכאיב לאנשים הקרובים אליי, זה יהיה מאוד לא מתחשב מצידי להתאבד ולהכאיב להם יותר.
    אני מרגישה שאני רק מעיקה, כלום לא מצליח לי בחיים, בעלי לא אוהב אותי , אימא רחוקה ממני ואבא מת לפני כמה שנים אני התגעגעתי לאבא שלי הוא חסר לי מאוד אין טעם לחיים שלי , אני באמת רוצה למות נמאס לי מהחיים , לבעלי אין סבלנות כל מילה שאני אומרת ישירות הוא מתעצבן עליי לא סובל אותי ,אני מרגישה כמה הוא שונא אותי ואני לא יכולה לדבר עם אף אחד, אפילו עם החברה הכי טובה שלי.
    אני רוצה להתחיל מההתחלה, תחילת החיים, הוולד מחדש אני יודעת שזה לא הגיוני לכן אני מעדיפה למות.
    הייתי מעדיפה לא לחיות מלהתחילה, לא להיוולד אבל אין מה לעשות זה קרה..
    אבל אני יודעת להסתיר טוב מאוד את מצבי הרוח שלי, אני מצחיקה ומחייכת, אני מטעה.
    אני לא רוצה להדאיג אנשים בגללי אבל בזמן האחרון עוברים עליי כל כך הרב דברים ואין לי למי לספר כי אני מרגישה שאף אחד לא אכפת...
    אני לא נרדמת בלילות, ניסיתי לחנוק ת עצמי עם הכרית כמה פעמים ואז תמונתה של אימי קפצה לי לראש.. המחייבות שלי כלפיה משאירה אותי, אני חייבת לה את כל כולי ולגרום לה צער זה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות. כי היא הדבר היחיד היפה בחיים שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמאס לי מהחיים בא לי למות

הוספת תגובה

• נמאס לי מהחיים בא לי למות - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    20/05/2011

מאיה שלום,

מצבי מצוקה הם חלק בלתי נפרד מהדינאמיקה של החיים והתמודדות איתם מהווה אתגר להתפתחות האדם ולצמיחתו האישית. לעיתים נחוות חוויות המצוקה בעוצמות גבוהות מאוד ונתפסות כחסרות מוצא עד שנראה, כי הפיתרון היחיד הוא למות ועל ידי כך להפסיק את הסבל. תחושה של חוסר יכולת להתמודד או/ו העדר כלים ומשאבים להתמודדות יעילה תוקעים את האדם בתוך מלכודת של מצוקה. אם זאת, ניתן ללמוד אופנים שונים ולהרחיב מגוון של מיומנויות המסיעות בהתמודדות יעילה עם המצב ועוזרות להיחלץ ממלכודות. כלים אלו עשויים להוות חוסן אישי להתמודדויות יעילות במצבי לחץ ומשבר עתידיים. כלים אלו ניתן ללמוד בטיפול פסיכותרפויטי. גישה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) יכולה לתרום רבות. בנוסף, יתכן ויש צורך בעזרה תרופתית. אני מאוד ממליצה לפנות להתיעצות פסיכיאטרית בנוסף לפסיכותרפיה.

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    חזקי ואמצי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיה, אם את רוצה אני מוכן להקשיב לך

אפי
    04/06/2011

מעניין אותי מאוד לשמוע מה עובר עלייך, אם את רוצה להיות בקשר תשאירי מייל או משהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו