לחצים והיתבודדות מאנשים אין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחצים והיתבודדות מאנשים אין
    חסוי
    24/05/2011

שלום רב ! לאחרונה אני התחלתי ליסבול מלחצים איומים כשמופיעים סביבי הרבה אנשים , לפי ההרגשה הפנימית שלי אני היבדתי זהות ועברתי שינויי בשנתיים האחרונות ישבתי בבית היה לי קשר רציני שניגמר בכך שהחברה לשעבר לא רצתה לחזור אליי ואני מרוב בילבול של האם בכלל אני צריך את הקשר הזה ... היסתבכתי לגמריי אם עצמי ואין לי הרבה סביבה ותמיכה מאנשים קרובים מהצד שאוכל להיעזר בהם , לאחרונה אני לא מצליח לתפקד כרגיל היבדתי את עבודתי ,אני כל הזמן מרחם על עצמי ולא עושה כלום כל היום בדרך כלל ,אין לי מוטיבציה וחשק לכלום ... אם אפשר לקבל המלצה של בעל מקצוע מה עליי לעשות אם ההיתנהגות וההיתבודדות האם יש דרך לצאת מיזה ומה היא ? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחצים והיתבודדות מאנשים אין - תגובה

ד''ר אלונה גוברמן
    26/05/2011

שלום. צר לי על רגשתך . לצערי, דרך הפורום בלתי אפשרי לאבחן ולהמליץ על טיפול ועזרה. לצורך זה נדרש אבחון מעמיק ומקוצועי של מצבך תוך הכרות איתך. אני ממליצה לפנות לפסיכיאטר או פסיכולוג לצורך איבחון ובחירת הטיפול. אתה יכול לפנות לתחנה לבריאות הנפש (תב"ן) באזור מגוריך (טיפולים חינם) או לקליניקה פרטית . אתה יכול לפנות לקליניקה שלנו. כתובת בראש הפורום.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו