מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אפשר לדעת ממה אני סובל?אייל29/05/2011
שלום אני סובל כבר תקופה ארוכה מתחושה לא טובה, גם פיזית בגוף חולשה ערפול מחשבתי, לעתים בחילות כאבי ראש משונים ועוד. בתקופה האחרונה אני מרגיש פחד מלעשות דברים רבים, ובנוסף אני נמצא במצב של לחץ וחרדה כולל התקפי חרדה (קלים לדעתי) לפעמים. התחלתי לפני חודשיים טיפול פסיכולוגי ואני רוצה לדעת האם זה מספיק? איך אני יודע עם זה עוזר? האם עליי ללכת גם לטיפול פסיכיאטרי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אפשר לדעת ממה אני סובל? - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל30/05/2011אייל שלום,
על מנת להבין ממה אתה סובל נדרש אבחון מקצועי מועמיק. אני ממליצה שכן תפנה להתיעצות אצל רופא פסיכיאטר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך הגעה לטיפול
אייל30/05/2011האם ניתן לעשות זאת דרך הפסיכולוגית? האם צריך הפנייה לפסיכיאטר, זה דרך קופת החולים? או שניתן לעשות זאת באופן עצמאי.
ובכלל, איך אני יודע שהבעיה היא פסיכולוגית, ולא בעיה פיזית, הרי התסמיני הם בגוף.
אני מבולבל מאוד ומחפש פתרונות, אודה לך אם תייעצי לי
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך הגעה לטיפול - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל31/05/2011קיים קשר הדוק מאוד בין גוף ונפש. חרדות מתבטאות בסימפטומים גופניים. חרדות קשורות לתחום הנפשי לכן כדאי לפנות לאנשי מקצוע בתחום של בריאות הנפש. פסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית יכולה מאוד לעזור. אמי ממליצה שתפנה לאבחון פסיכיאטרי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)