מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדותאופיר03/06/2011
שלום אני אופיר בת 12 אני מאוד רוצה למות נאי לוקחת ציפראמיל וריספרדל ויש לי דיכאון עזבתי את הפסיכולוגית שלי ועכשיו אין מי שיעזור לי!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל05/06/2011אופיר שלום,
צר לי מאוד על הרגשתך. מצבים קשים הם חלק בלתי נמנע של החיים. מצבים אלה חולפים ואז באות תקופות יותר טובות. תחזרי לפסיכולוגית שלך ותלמדי יחד איתה כלים להתמודדות. את יכולה גם לחפש פסיכולוג / ית אחר /ת. חשוב שלא תשארי לבד בתקופה זו.
נסי להיות חזקה עד כמה שאפשר.
חזקי ואמצי!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
מתמצאת06/06/2011היי אופיר. קראתי את מה שכתבת. עצוב.. יש לי בעיות נפשיות ואני מטופלת ב תרופות, לאחרונה, שמעתי על אתר "סהר" תמיכה נפשית. תקלידי כך באינטרנט, בגוגל.. יש שם נציגים שמשוחחים איתך בהקלדה, כמו במסינג'ר. אתמול עשיתי את זה. משעה תשע בערב. תרגישי טוב ותשמרי על עצמך. אגיד לך מה שאומרים לי.. "ותחשבי חיובי". ביי חמו'דה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה "לעזרה מתמצאת"
אופיר06/06/2011תודה רבה על ההמלצה אני יכנס לאתר.. אני מקווה שיעזור לי במשהו ..
ואני מקווה שהתרופות יעזרו לך ותרגישי יותר ויהיה לך טוב!!!!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאירנה
אופיר06/06/2011אני רוצה לחזור לפסיכולוגית אולי זה יעזור לי אני לא חושבת שכדאי להחליף להורים שלי נמאס כבר החלפתי פעמיים .. אני מקווה שיהיה לי יותר טוב כי בנתיים אני רואה שאף טיפול אצל פסיכולוגית לא עוזר לי ..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
חגיתוש09/06/2011שלחתי בטעות לתגובה אחרת רציתי לשלוח לך את ההודעה. את יכולה להכנס ל- "הפורטל הישראלי לטיפול קוגניטיבי התנהגותי (CBT)" יש שם מענה אישי ואפילו צ'ט או התקשרות טלפונית. כנראה את מרגישה טוב יותר שזה בעילום שם... בהצלחה חגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)