חרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות
    אופיר
    03/06/2011

שלום אני אופיר בת 12 אני מאוד רוצה למות נאי לוקחת ציפראמיל וריספרדל ויש לי דיכאון עזבתי את הפסיכולוגית שלי ועכשיו אין מי שיעזור לי!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

• חרדות - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    05/06/2011

אופיר שלום,

צר לי מאוד על הרגשתך. מצבים קשים הם חלק בלתי נמנע של החיים. מצבים אלה חולפים ואז באות תקופות יותר טובות. תחזרי לפסיכולוגית שלך ותלמדי יחד איתה כלים להתמודדות. את יכולה גם לחפש פסיכולוג / ית אחר /ת. חשוב שלא תשארי לבד בתקופה זו.
    נסי להיות חזקה עד כמה שאפשר.

חזקי ואמצי!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

מתמצאת
    06/06/2011

היי אופיר. קראתי את מה שכתבת. עצוב.. יש לי בעיות נפשיות ואני מטופלת ב תרופות, לאחרונה, שמעתי על אתר "סהר" תמיכה נפשית. תקלידי כך באינטרנט, בגוגל.. יש שם נציגים שמשוחחים איתך בהקלדה, כמו במסינג'ר. אתמול עשיתי את זה. משעה תשע בערב. תרגישי טוב ותשמרי על עצמך. אגיד לך מה שאומרים לי.. "ותחשבי חיובי". ביי חמו'דה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה "לעזרה מתמצאת"

אופיר
    06/06/2011

תודה רבה על ההמלצה אני יכנס לאתר.. אני מקווה שיעזור לי במשהו ..
    ואני מקווה שהתרופות יעזרו לך ותרגישי יותר ויהיה לך טוב!!!!
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאירנה

אופיר
    06/06/2011

אני רוצה לחזור לפסיכולוגית אולי זה יעזור לי אני לא חושבת שכדאי להחליף להורים שלי נמאס כבר החלפתי פעמיים .. אני מקווה שיהיה לי יותר טוב כי בנתיים אני רואה שאף טיפול אצל פסיכולוגית לא עוזר לי ..
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

חגיתוש
    09/06/2011

שלחתי בטעות לתגובה אחרת רציתי לשלוח לך את ההודעה. את יכולה להכנס ל- "הפורטל הישראלי לטיפול קוגניטיבי התנהגותי (CBT)" יש שם מענה אישי ואפילו צ'ט או התקשרות טלפונית. כנראה את מרגישה טוב יותר שזה בעילום שם... בהצלחה חגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו