דיכאון עמיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון עמיד
    זהבה
    03/06/2011

בת 53 בדיכאון קשה כמעט 5 שנים. טופלתי במגוון רחב של תרופות וכלום לא עזר. טופלת בניזעי חשמל וגם זה לא הועיל. אין לי פסיכיאטר כי הלכתי רק לטיפולים פרטיים. אין לי יותר כסף לממן אותם. מצבי קשה ביותר הולך ומידרדר. איבדתי רצון לחיות. ניתקתי את כל הקשרים החברתיים שלי. משפחתי סובלת ביותר . אין לי אור בקצה המנהרה. המצב הכלכלי הפיסי והנפשי חמור. כולם מתמוטטים מהמחלה הארורה הזו.יש לי גם בעיות גופניןות קשות כמו אוסטיאופורוזיס,טינטון שמחרפן אותי כבר חמש שנים. בעיות שיניים וחניכיים קשות. מתוך בריאות שלמה אדם שאהב את החיים הפכתי לשבר כלי.אני לא רוצה להתאשפז ואני לא מוכנה יותר לקחת טיפולים תרופתיים. האם אפשר לצאת ממצב כ ל כן מורכב וקשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון עמיד

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?

זהבה
    10/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון עמיד - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    10/06/2011

זהבה שלום,

צר לי מאוד לשמוע על מצבך. לצערי הרב מהמצב המורכב כל כך אין דרך לצאת בלי להמשיך ולחפש את האיזון התרופתי ולשלב טיפולים לא תרופתיים כגון TMS (גרייה מגנטית למוח), ECT ופסיכותרפיה CBT. חשוב להמשיך ולנסות, להתיעץ עם מומחים, לבקש חוות דעת נוספות. חשוב להמשיך ולא להרים ידיים בסופו של דבר תמצא הדרך לשפר את מצבך.

חזקי ואמצי!
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו