[email protected]

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• [email protected]
    דנה
    06/06/2011

שלום דוקטור רציתי לדעת אם אני סובלת מחרדה כבר 4 שנים אין לי חיים עברתי את כל הבדיקות ושום דבר לא נמצא .. אני סובלת 24 שעות מפעימות לב בבדיקת מאמץ קרדיולוגית נאמר לי שזה לא מהלב. סובלת משריפה דיגדוגים וזרמים באזור שד שמאל . זרמים בגב עליון קפיצות שרירים רעידות פנימיות . יש לציין שאת הפעימות והלחץ על השד אני מרגישה 24 שעות ביממה אם אני ערה בשנה אני נחה ולא מרגישה זאת.. בבקשה תייעצו לי מה לעשות אני במצב יאוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    [email protected]

הוספת תגובה

• היי חמודה

חגיתוש
    09/06/2011

שלום חמודה, את יכולה להכנס ל- "הפורטל הישראלי לטיפול קוגניטיבי התנהגותי (CBT)" יש שם מענה אישי ואפילו צ'ט או התקשרות טלפונית. כנראה את מרגישה טוב יותר שזה בעילום שם... בהצלחה חגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• [email protected] - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    10/06/2011

דנה שלום,

תחושות שאת מתארת יכולות להיות קשורות לחרדה. מה שעוד תומך בהשערה זו היא העובדה שמבחינה גופנית לא נמצאה סיבה לסימפטומים. כשלא מוצאים סיבה גופנית ככול הנראה מדובר בסיבה נפשית. לכן, פסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית בשילוב עם ביופידבק יכולה מאוד לעזור. יתכן יכדאי לשקול בנוסף לפסיכותרפיה גם עזרה תרופתית.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו