מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כך באופן פתאומיnisi19/06/2011
לפני כמה ימים בסוף הארוחה בעלי הקיא פעמיים הרגיש חולשה וישב על יד השירותים.
הגשתי לו תה הוא בא לחדר ושאל איפה הבן הגדול שלו ( הוא עצמו לקח אותו להתארח אצל חבר כשעתיים לפני כן) בקיצור הוא שכח איזה יום היום מה עשה לפני כמה דקות ולמה השולחן ערוך. אני נבהלתי מאד והזמנתי אמבולנס. הייתי בטוחה שזה אירוע מוח , כיוון שאף פעם דבר זה לא קרה לו. ההקאות אחרי הארוחה ותחושת מחנק ורצון לאוויר התרחשו בעבר , אבל איבוד זיכרון אף פעם. נהג האמבולנס אמר שחייבים לקחת אותו לחדר מיון באמבולנס . הוא לא התנגד מה כיוון שהיה אפטי לגמרי. הגענו לחדר מיון ביצעו לו CT שיצא תקין. ואמרו שזה כנראה התקף חרדה. איני יודעת מה לעשות האם תופעות כאלו ימשיכו להתרחש . ? במקרה זה שלחתי את הילדים כדי לא להביך אותו והם לא ראו אותו במצב זה.
אני בלחץ כי אין לי מושג מתי זה יחזור ומה לעשות ?? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כך באופן פתאומי - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל20/06/2011שלום לך,
כשכול הבדיקות הגופניות יוצאות תקינות, סביר להניח שמדובר בסיבה נפשית למצב. אני מאוד ממליצה על התיעצות עם רופא פסיכיאטר. בנוסף, מומלץ לעבור טיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT). טיפול CBT הינו קצר וממוקד ובמהלכו ניתן ללמוד כלים של שליטה במצב.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)