התקפי חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה
    דנה
    07/01/2008

שלום,
    אני מטופלת בהתקפי חרדה בפריזמה 20 מ"ג וקלונקס 0.5 מ"ג מזה מספר שנים.
    חשוב לי לציין שבעבר הצלחתי להפסיק את השימוש בשני הכדורים בצורה הדרגתית וכך נשארתי כשנה.
    כאשר התקפי החרדה חזרו שבתי להשתמש בשניהם. לאחר מספר שנים של רגיעה ישנה החמרה בהתקפים , יותר נכון תחושה תמידית של חוסר מנוחה , סחרחורות ועייפות ולא ממש התקפים.
    חשוב לי לציין שאני ובעלי מנסים להכנס להריון ויחד עם זה אני מרגישה שיש צורך לשנות טיפול .
    שאלתי היא האם עדיף להעלןת מינון בפריזמה או לנסות להחליף טיפול ( כמובן בייעוץ רפואי).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי חרדה

הוספת תגובה

• חרדה

איתן
    09/01/2008

כנסי לאתר [a href=http:// id=link]www.dikaon.com [/a] ותמצאי מרפא לבעיתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקפי חרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    10/01/2008

דנה שלום,

הסיבה להחמרת המצב וחזרה של התקפי חרדה היא בגלל שלאחר מספר שנים של שימוש בתרופה השפעתה על הגוף פוחתת ויש צורך לעלות מינון. בנוסף, טיפול ממושך בקלונקס עלול להביא לירידה בהשפעות החיוביות של הכדור ולגרום להתמכרות גופנית ופסיכולוגית. מחקרים מראים ששילוב של טיפול תרופתי עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) פרטנית או קבוצתית מאפשרת שליטה על החרדות ומונעת חזרתיות של החרדה למשך 6 שנים לאחר הפסקת הטיפול התרופתי.

תודה על פניתך לפורום,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו