מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אם פונדיקאיתג'קי15/03/2010
שלום לכולם,
יש לי שאלה לגבי תהליך הפונדקאות. אני גרושה עם בן , בן 3 שנים, ועברתי הפלה לפני שנה. האם זה יכול לגרום לבעיה כל שהיא בתהליך?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'קי שלום
מינה יולזרי15/03/2010הפלה לעיתים רחוקות יוצרת בעיות. לגבי המקרה הפרטי שלך כדאי שתתיעצי עם הגניקולוג שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברצוני לקבל מידעיעלי08/03/2010
שלום לכולם
יש לי שאלה, אני רוצה לשמש כאם פונדקאית לגיסתי. אני ואח שלה בני זוג אך לא נשואים. האם זה אפשרי בארצנו??? אגב, יש לנו שלושה בנות =).
מודה לכם על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעלי הי
עדה אטיאס09/03/2010את אתם לא נשואים , היא בעצם לא גיסתך ואין בפועל קירבת משפחה לכן אני לא רואה בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה-אסטמהרונית07/03/2010
שלום
רציתי לדעת
אני רוצה להיות פונדקאית אבל יש לי אסטמה קלה(משתמשת בוונטולין מדי פעם)
האם זה יפסול אותי בוועדה של משרד הבריאות לדעתכן?
עד כמה מחמירים עם זה? מה אצטרך להראות ? כמסמכים מהרופא אולי?
להתראות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלית הי
עדה אטיאס07/03/2010אסטמה כפי שאת מתארת אינה סיבה לפסול אותך מלהיות פונדקאית, תימטרכי אישור נרופא משפחה שאת סובלת מאסטמה ולעיתים זקוקה למשאף בהתאם לצורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי תהליך אם פונדקאיתמשה05/03/2010
שלום,
הייתי מעוניין לקבל קצת רקע ותשובות למס' שאלות לגבי התהליך, אנו זוג מעורב ישראלי ואמריקאית,יהודים, שנינו בעלי אזרחות ישראלית, יש לנו עוברים מוקפאים הנמצאים בבי"ח בארץ.
רצינו לדעת: 1. הערכת העלות של אם פונדקאית בארץ?
2.האם על האם להיות יהודייה (חשוב לנו שהילדים יהיו יהודים כדת וכדין)?
3.מי רשום ע"ג תעודת הלידה? האם מסתתר כאן גם תהליך אימוץ(למרות
שהעוברים 100 אחוז שלנו)?
4.כיצד משנה העובדה שאנו חיים בארה"ב ? האם למרות זאת ניתן לעבור את התהליך
בארץ?
5.האם ניתן לעבור את התהליך באופן עצמאי? במה כרוך הדבר? חוסך עלויות?
6.האם ניתן להביא את האם הפונדקאית לגור איתנו בתקופה זו? במה הדבר כרוך?
תודה מראש על כל הארה ומידע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה בוקר טוב
עדה אטיאס07/03/2010החוק בארץ מחייב מזוג להיות תושב מדינת ישראל, ישנה אפשרות שפונדקאית מהארץ תעבור את התהליך איתכם בארה"ב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עדה
משה07/03/2010תודה על התייחסותך,
כנראה שהדבר לא ברור מדבריי אך אנו עדיין מוגדרים תושבי מדינת ישראל, אנו משלמים ביטוח לאומי ולכן מוגדרים תושבי ישראל ואף זכאים לטיפולים רפואיים אם נרצה בכך.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה שלום
עדה אטיאס07/03/2010אם כך אתם עומדים בקריטריונים של החוק, יחד עם זאת צריך יהיה לבדוק מול הועדה היות ואתם חיים בחו"ל ולא בארץ, ואשתך תיצטרך בכל מקרה לשהות פה לאורך תקופת הטיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עדה
משה09/03/2010תודה על התייחסותך,
כנראה שהדבר לא ברור מדבריי אך אנו עדיין מוגדרים תושבי מדינת ישראל, אנו משלמים ביטוח לאומי ולכן מוגדרים תושבי ישראל ואף זכאים לטיפולים רפואיים אם נרצה בכך.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עדה
משה09/03/2010כוונתך לטיפולי ההפריה? או למשך ההיריון כלו?
משה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה בוקר טווב
עדה אטיאס09/03/2010אני מדברת על טיפולי ההפריה עד שהפונדקאית תיכנס להריון, וגם במשך ההריון מומלץ יהיה שתגיעו לפחות פעם או פעמיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוג מחפש פונדקאיתלילי04/03/2010
זוג בני 30 מחפש פונדקאית שתסייע להגשים את החלום להפוך להורים
אם עדיין רלבנטי אנא צרי קשר
תודה לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עדה אטיאס07/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תהליך הפונדקאותגבי25/02/2010
שלום, לצערי אני ואשתי לא מצליחים להביא ילד לעולם. רציתי לברר איך מתנהל תהליך הפונדקאות ? מה זה דורש? איזו וועדה צריך לעבור? כמה זה עולה? האם האם הביולוגית יכולה לאחר הלידה לסרב למסור את התינוק ? אשמח לכל המידע שתוכלו לתת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבי ערב טוב
עדה אטיאס26/02/2010תהליך הפונדקאות בארץ נעשה בכפוף לאישור הועדה לאישור ההסכמים לנשיאת עוברים ובהתאם לקריטריונים שקבע החוק.
בשלב הראשון עליכם לקבל אישור עקרוני מהועדה , יש להגיש לצורך קבלת האישור
חוות דעת רפואית מגניקולוג, במידה וקיימת מחלת ריקע יש לצרף חוות דעת של רופא מטפל.
אישור רופא משפחה
צילומי ת.ז + ספח
מכתב פניה לועדה
הפונדקאית אינה אימו הביולוגית של העובר, ואין לה אפשרות לסרב היות ומבחינת החוק היא נושאת את העובר בלבד.
אני מזמינה אותכם ליצור עימנו קשר
עדה 0522907889
מינה 0522907322* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לשאול ארמניה = גרוזיה ??עמליה16/02/2010
היי !!!
הייתי בכנס ביום שישי והצעתם פונדקאות באמניה אם אני לא טועה זה כמו גרוזיה
לא בטוח שהייתי רוצה ילדים מתורמת גרוזינית???+ארמניה
מה אתן אומרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רונן
מינה יולזרי16/02/2010אתה מוזמן להתקשר ולדבר על הנושא.
בכל מקרה הפונדקאות היא בארמניה והתורמות יכולות להיות אחרות ולא רק ארמניות.
מינה 0522907322
עדה 0522907889* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בחו"ל ללא אישור וועדה בארץזיגוטה14/02/2010
שלום רב,
אני ורעייתי מעוניינים לבחון את נושא הפונדקאות, אולם בטרם נתחיל בתהליך אנו מעוניינים לקבל תשובה בנושא הבא:
האם טיפול בחו"ל, בהתאם לחוקי המדינה בה מבוצע הטיפול, ללא אישור וועדה כלשהי בארץ הינה מהלך חוקי אשר יוכר ע"י הרשויות בארץ או בלתי אפשרי.
אשמח לקבל תשובה מקצועית בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיגוטה שלום
מינה יולזרי16/02/2010אם באותה מדינה הפונדקאות הינה חוקית ואותה מדינה מספקת את האישורים הדרושים אז גם לא תהיה בעייה להכניס את הילד/ים לארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםדנה07/02/2010
שלום
אנחנו מעוניינים להתחיל בתהליך פונדקאות אז מאיפה מתחילים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
עדה אטיאס08/02/2010צריך ראשית להגיש לועדה בקשה לאישור עקרוני הכוללת חוות דעת רפואית, צילומי ת.ז אישור רופא משפחה על בריאות כללית, ומכתב ממכם
למשרד הבריאות אביבה נימרודי
רחוב רבקה 29 ירושליים 901010 טלפון 025681275* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורך התהליךדנה04/02/2010
מהו אורך התהליך ?אנחנו חושבים על ילדים בעוד שנה-שנתיים .האם אורך התהליך שונה אם עוברים אותו דרך גוף כלשהו כמו המרכזים השונים או באופן עצמאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
מינה יולזרי04/02/2010אורך התהליך קשור בהרבה פרמטרים. כדאי לקחת בחשחבון בין 20 ל24 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דנה04/02/2010מהם הפרמטרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה03/02/2010
מדוע רוב האנשים שפונים לפונדקאות מעדיפים בארץ ולא בחו"ל מלבד הומואים ולסביות שיחיבים בחו"ל?
אני ובעלי נוטים לחשוב על פונדקאות בארץ אבל מפחיד אותנו שבארץ הפונדקאית עלולה לבחור לא למסור לנו את התינוק\תינוקת לאחר הלידה וגם לדרוש לראות אותו וכדומה .האם יכולים להיות מקרים כאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
מינה יולזרי03/02/2010פונדקאות במדינת ישראל מוסדרת ע"י החוק והחוק אינו מאפשר לפונדקית להתחרט.
פונדקאית כמו כל אישה תעדיף לגדל ילד ביולוגי שלה. מעבר לזה, הסיבות לכניסה לתהליך הן כספיות וגם רגשיות. המטרה הכספית לא תוכל להיות ממומשת וגם הרכיב הרגשי לא יקבל מענה.
גם אם פונדקאית תשאף להיות איתך בקשר היא לעולם לא תעשה משהו שיפגע בבטחונכם. ברגע שתכירי את הפונדקאית שלך תביני למה אני מתכוונת.
אנו עוסקים גם בפונדקאות בחו"ל במקומות שהחוק מאפשר זאת. גם שם לפונדקאית אין אפשרות להתחרט. אוכלוסיית הפונים הינם אלו שלא עומדים בדרישות החוק והוועדה או כאלה שממהרים (בחו"ל אין המתנה לפונדקאית ואין ועדה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן בפונדקאות להביא תאומים?חיה02/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חיה בוקר טוב
עדה אטיאס03/02/2010בדרך כלל מחזירים שני עוברים אך לא תמיד ניקלטים שניים, אך ישנה אפשרות שגם יקלטו שניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום עדה ומינהדנה31/01/2010
שלום עדה ומינה
אם התכנון הוא ילדים בעוד שנה-שנתיים מתי כדי להתחיל את תהליך הפונדקאות,תהליך הבירוקרטיה וכו'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דנה
עדה אטיאס31/01/2010תהליך הפונדקאות לוקח בממוצע בסביבות שנתיים כך שזה יכול להוות שיקול מבחינתכם מתי להתחיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום-יש לי כמה שאלות בנושא פונדקאותדנה26/01/2010
1. האם יש הגבלה על מס' ילדים שזוג יכול ללדת עם פונדקאית?
2.פונדקאות בארץ או פונדקאות בחו"ל-מה עדיף?
3.באילו מדינות בעולם פונדקאות חוקית
4.מה ההבדל בין פונדקאות ללא מתווכים,המרכז הישראלי לפונדקאות ,המרכז להורות באמצעות פונדקאות ,תמוז ומהם היתרונות של כל אחד
5.מהן האופציות לפונדקאות במידה והוועדה לא מאשרת
6. כמה זמן לוקח תהליך מציאת אם פונדקאית
7.כמה טיפולי החדרות עוברים מאפשרת הוועדה עם אם פונדקאית
8.במידה ובוחרים לעבור את תהליך הפונדקאות בחו"ל-מהן המדינות המומלצות
9.הבנתי שאם עוברים הליך פונדקאות בהודו יש צורך לגייר את התינוק מכיוון שאין סיכוי שהודית יכולה להיות יהודיה. מה כולל ההליך ואיך הוא נעשה
10.ראיתי בגוגל בייבי שכדי להגדיל את הסיכויים שהריון יקלט אצל פונדקאית ,עדיף להחדיר עוברים ל2 פונדקאיות במקביל מכיוון שזה מגדיל את הסיכויים כך שבמקרה שאצל פונדקאית אחת ההריון לא נקלט אצל השניה יש סיכוי טוב שכן יקלט ,אולם,יש זה גם יכול ליצור מצב בו הריון נקלט אצל 2 הפונדקאיות ואז ייתכן מצב של תאומים ואף שלישיות . האם מומלץ או עדיף לנסות רק עם פונדקאית אחת
11.כמה זמן עורך תהליך הבירוקרטיה-מרגע הגשת הבקשה ועד אישור
12.האם נשים שאינן חוות את תהליך ההריון והלידה מרגישות פחות קשורות\יותר קשורות\באותה רמה לילדיהן מאשר נשים שכן חוות את התהליכים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
נסיעה מבורכת30/01/2010השאלות שלך זהות לשלנו. נשמח אם תצרי איתנו קשר למייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות בחו"לדנה23/01/2010
שלום
אנחנו נשואים 4 חודשים והתחלנו לברר לגבי פונדקאות מכיוון שכאשר הייתי קטנה חליתי בקריש דם במוח,ש לי שאנט שהיא צינורית שמנקזת נוזלים במוח ,היא מגיעה עד הבטן ויש סיכון בהריון ובלחידה עם זה כי זה רגיש ללחצים והתינוק והלידה יוצרי יותר מדי לחץ פזי על הגוף.רציתי לדעת האם ישנם זוגות שבחרו בפונדקאות בחו"ל כמו הודו ,אירופה וכו' והאם זה נכון שאם עוברים תהליך בהודו האם הילדים צריכים לעבור גיור כי אם הם נולדים בהודו הם לא יהודים למרות שהביצית שלי והזרע של בעלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות בחו"ל
מינה יולזרי24/01/2010כדי לברר על נושאים הקשורים בסטאטוס הדתי של הילוד בחו"ל כאשר הפונדקאית אינה יהודייה כדאי לפנות למכון "פועה" בירושלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר באוקראינה
דנה16/03/2010אוקראינה אחת המדינות בהן הפונדקאות מעוגנת בחוק.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)