מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי התנאים לקבלת אם פונדקאיתסיגל17/01/2010
קראתי את התנאים באתר שלכם. אני ובעלי עוברים טיפולי פוריות ללא הצלחה (IVF). הבעיה קיימת אצלו, האם זה אומר שאנו לא זכאים????
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל בוקר טוב
עדה אטיאס19/01/2010אני מציעה שנגיש בכל מקרה בקשה לאישור עקרוני לועדה הכוללת חוות דעת מפורטת מרופא נשים, בדיקת זרע, צילומי ת.ז ומכתב ממכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוג אמריקאי מחפש פונדקאיתמינה יולזרי17/01/2010
בנ הזוג אינם עומדים בקריטריונים של מדינת ישראל כי אינם תושבי מדינת ישראל. תהליכי ההפרייה ההחזרה והלידה יתרחשו בארה"ב.
בני הזוג מבטיחים תמורה הולמת למתאימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לזוג אמריקאי
tali24/01/2010שמי טליה אני בת 29 אמא לשני ילדים בנות 11ו8 מעונינת לעבור את התהליך בארצות הברית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטליה שלום
מינה יולזרי24/01/2010אני מזמינה אותך להתקשר אלי ולקבל פרטים נוספים 0522907322 מינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאית לשעברעפרה13/01/2010
הייתי פונ'קאית לפני 10 שנים וכתבתי ספר מהמם רציתי אולי להציע לכם לקרוא אותו ואולי לרכוש אותו על מנת לנסות לעזור לאחרים ולפי דעת רבים הספר מאוד מאוד עוזר מסייע, אשמח מאוד לשמוע את דעתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עופרה הי
עדה אטיאס16/01/2010מציעה לך להוסיף את האימייל ומי שיהיה מעוניין יוכל לפנות אלייך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לעדה ולמינהעינת11/01/2010
שלום
רציתי לשאול אם עובי הרירית המשתנה בין מחזור למחזור
7.2 ואחר כך 7.7 ואחרי כן 6.3
עלול להיות בעייתי לכניסה להריון, להחזקת הריון
מדובר בפונדקאית שזה עובי הרירית שלה המשתנה
והשאלה היא אם זה אמור להיות בעייתי והאם אפשר לחזק את הרירית ולעבותה באמצעות תרופות
אשמח לעיצה בעניין זה
האם רופאים מאשרים פונדקאית במצב כזה והאם הוועדה תאשר?
האם אפשר לעשות טסט קודם כדי לבדוק את זה
תודה עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת בוקר טוב
עדה אטיאס12/01/2010הייתי מציעה לך להגיש לועדה את החומר הרפואי של הפונדקאית לאישור עקרוני, בהתאם לתשובתם תידעי אם היא מתאימה או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאית שעברה את התהליךהצלחה08/01/2010
אנו זוג המחפש פונדקאות עד גיל 32 שעברה כבר תהליך של פונדקאות ומעונניינת לחזור על התהליך .אנחנו מוכנים לשלם יותר מהמקובל
בברכה
זוג הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עדה אטיאס10/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל הכבודגיא07/01/2010
שיש כאן נשים שתורמות מעצמן בשביל נשים שלא יכולות להביא ילדים לעולם.
בכל אופן יש לי שאלה (עקב זה שעדה אטיאס נכנסה לפורום טרנסג'נדרים והשאירה שם הודעה).
האם הומואים וטרנסקסואלים (מזכר לנקבה וההפך) יכולים גם להיות בתכנית הזאת שנקראת "פונדקאות"?
בכל אופן מה צריך כדי להיות בתכנית הזאת? (לשמור זרעים וכו'...)
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיא שלום
עדה אטיאס10/01/2010בארץ זוגות חד מיניים לא יכולים לעבור תהליך פונדקאות אך ניתן בארמניה שם גם חוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקים לאם פונדקאיתיפעת07/01/2010
שלום רב, אנו זוג צעיר ממרכז הארץ, איכפתיים,חמים, אמינים ונחמדים, מעוניינים בפונדקאית שתישא ברחמה את ילדינו. אם את בטווח גילאים 22-38, חד הורית לילד אחד או יותר, כשלידתך האחרונה הייתה לפני שנה לפחות. והינך מעוניינת לעזור לנו להרחיב את משפחתינו ולהצטרף למסע מרגש, פורה ומשמעותי (!) נשמח אם תיצרי עימנו קשר למייל: [email protected]. תודה מראש ובהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עדה אטיאס10/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעונינת להיות..ליאור05/01/2010
בת 24 מעונינת להיות פונדקאית ללא לידות בעבר מה שיקשה את התהליך קבלת אישור מהוועדה .
בריאה לא מעשנת לזוג בלבד !!!
0509910655* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאור
מינה יולזרי06/01/2010אישה שעדיין לא ילדה אינה יכולה להיות פונדקאית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהה
ליאור07/01/2010תודה על המידע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני זכאית לפונדקאותשרית03/01/2010
אני חולת לב ויש לי שני ילדים. ההריונות שלי היו הריונות בסיכון גבוה כאשר בלידה השנייה עברתי קשירת חצוצרות כאמצעי בטיחות שלא יאפשר הריון נוסף וסיכון ממשי נוסף לחיי.
מאחר ואנו כבר הורים לשני ילדים רצינו לדעת האם בכלל תהליך הפונדקאות בישראל היא אופציה שפתוחה עבורנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית שלום
מינה יולזרי03/01/2010למרות שאת אם לשני ילדים הוועדה יכולה לקבל את בקשתך. עלייך לשלוח בקשה לאישור עקרוני ולהמתין לתשובתם.
לפרטים נוספים: מינה 0522907322
עדה 0522907889* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתחילת תהליךנעמה30/12/2009
הי
יש לי עבר של שני הריונות עם רעלת הריון. האחד הסתיים בלידה בהפסקת הריון בשבוע 24 ובהריון השני נולדה לנו בת במשקל 700 גרם בשבוע 28 אך לצערנו היא נפטרה בגיל 4 חודשים לפני כחודש. האם מקרה כשלנו יקבל אישור של הועדה לפנות לפונדקאות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקרה דומה
דניאלה31/12/2009היה לי מקרה דומה לצערי. הועדה תאשר ללא ספק.
בהצלחה לכם,
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נעמה03/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף
דניאלה04/01/2010עלייך לבקש מרופא הנשים המטפל לכתוב מכתב לועדה של משרד הבריאות, לפיו מצבך הרפואי לא מאפשר לך לשאת הריון נוסף והוא עשוי להוות סיכון בריאותי לך ולעוברך (ניתן גם על טופס 6 בועדה של משרד הבריאות). ניתן גם לצרף מכתבי שחרור מביה"ח המפרטים את מצבך הרפואי.
כל זאת לצורך אישור ראשוני של הועדה (תשובה לאחר חודש בערך).
בהצלחה רבה,
דני
"גם מסע של אלף ק"מ מתחיל בצעד אחד"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמה יקרה
מינה יולזרי03/01/2010צר לי על החוויות שעברת, ללא ספק את תקבלי אישור מהוועדה על כך שבעייתך הרפואית מצדיקה להסתייע באם פונדקאית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה28/12/2009
אני בת 24 ולאחרונה התחתנתי. כשהייתי תינוקת בת 10 ימים אובחן אצלי קריש דם במוח ונאלצתיי לעבור ניתוח ויש לי שאנט . אני אחרי 2 ניתוחים להחלפת שאנט. לאחרונה התחלנולדבר על ילדים . קראתי מאמרים ושוחחתי עם רופאים שאמרו שיש סכנה לנשים בהריון עם שאנט מכיוון שמופעל לחץ על השאנט בעקבות העובדה שיש בתוכך עוד אדם ויכול להיות שזה יוביל לצורך להחליף שוב את השאנט. לאחר שהחלטתי שאני לא לוקחת סיכונים עם השאנט ,בכיתי מעט על כל שלא אוכל לחוות הריון ולידה והתחלתי לחפש אלטרנטיבות. צפינו בסרט גוגל בייבי ופונדקאות זאת אלטרנטיבה שאנחנו שוקלים .האם יש פה עוד נשים עם שאנט?האם אוכללקבל קצת מידע על נושא הפונדקאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
עדה אטיאס28/12/2009אני מפנה אותך לאתר שלנו יש שם מידע רב על הנושא, כמו כן את מוזמנת להתקשר ולתאם פגישה ונשמח לתת לך מידע ולסיעע בקבלת אישור עקרוני מהועדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדה שלום
דנה24/01/2010עדה שלום
מה הסיכוי שנקבל אישור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה שלום
מינה יולזרי24/01/2010חשוב להבין שברגע שרופא ממליץ לך לא לשאת הריון כי יש סיכון רב, קיים סיכוי נמוך שהועדה תדחה את טענתו. בכל מקרה כל ההליך הקשור לפנייה לועדה וקבלת אישור עקרוני הינו הליך קצר יחסית שלא מצריך עלויות כספיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדה ומינה שוב שלום
דנה25/01/2010יש לי פגישה עם פרופסור גד ברקאי שהוא גניקולוג ומומחה להריונות בסיכון גבוה על מנת לשמוע מה הוא אומר לגבי המקרה שלי ומה האופציות העומדות בפניי . הוא אמר לי לבוא עם רשימת שאלות כדי שלאחר הפגישה איתו ארגיש שבאמת קיבלתי תשובות לכל מה שמטריד אותי
האם יש שאלות שכדאי לשאול בכל מקרה חוץ משאלות שרלוונטיות אליי באופן אינדיוידואלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דנה
מינה יולזרי25/01/2010צריך לשאול אותו: האם ניתן לתת לך הורמונים לפני שאיבת הביציות ושאלה נוספת האם מותר להרדים אותך הרדמה (קצרה) כדי לשאוב את הביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשים פונדקאיתמיקה24/12/2009
זוג נחמד ורציני מאיזור המרכז (לאחר אישור ראשוני מהועדה )מחפש פונדקאית על פי הקריטריונים, אם את מעוניינת נשמח שתיצרי קשר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
מינה יולזרי27/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרו קשר
אמי30/12/2009i am from from philipins
i live with my bf in kibbutz ginigar neer afula
i am 20 years old with out childrens
if it relevant call me
0525-421021
thanks* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרו קשר
אמי30/12/2009i am from from philipins
i live with my bf in kibbutz ginigar neer afula
i am 20 years old with out childrens
if it relevant call me
0525-421021
thanks* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש יכולה להיות חריגה מן החוקחלי22/12/2009
אני נשואה+2 בנות וגילי 38.5 כעת.
האם יש סיכוי לקבלת אישור חריג כפונדקאית? האם יש תקדימים לכך?
בתודה מראש וכל טוב,
חלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאית נשואה
מינה יולזרי23/12/2009לצערי, החוק לא מאפשר לאישה נשואה להיות פונדקאית ואין עדיין תקדימים בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשים פסיכולגאורית22/12/2009
מעוניינת לקבל המלצה על פסיכולוג מאזור הדרום בעל ניסיון בנושא פונדקאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ת.ל.מ. דרום
מינה יולזרי23/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על פסיכולוגאורית20/12/2009
אנו זוג מאזור הדרום שמחפש פסיכולוג בכדי לקבל חוות דעת לועדה לנשיאת עוברים בכדי לאשר את האם הנושאת שלנו .
האם כל פסיכולוג יכול לתת חוות דעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב
עדה אטיאס21/12/2009מציעה לך לפנות לאביבה מזכירת הועדה ולקבל שמות של פסיכולוגים מהדרום שאיבחנו כבר פונדקאיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)