מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולת כליותנורית19/12/2009
שלום רב לכן,
לפני מס' ימים התבשרתי כי אני חולה במחלת ברגר, מחל כליות, אני בת 36 וחיה עם בן זוג מזה כשנתיים, הרופאה שלי מסרה לי כי עלי להחליט עכשיו על הריון מבלי להתמהמה מאחר ואני אמורה להתחיל טיפול תרופתי ארוך. כמו כן עלי לקחת בחשבון כי הסיכון לחלות ברעלת הריון, וכל שאר הסיבוכים הם פי שלושה עבורי ויכלוים להאיץ את המחלה באופן ניכר.
בעצב גדול נכנסתי לאינטרנט התחלתי לבדוק על המחלה, על הסיבוכים שלה, ואני מרשה לעצמי לומר שגם קראתי את הדף שלכם ולא נרתעתי...להפך אני חושבת שזו דרך טובה עבורי גם להביא ילדים לעולם וגם להיות יחסית בריאה כדי להמשיך ולחיות חיים נורמטיבים.
האם יש לנשים כמוני מקום בכלל לחשוב על אם פונדקאית? לא מדובר על תרומת ביציות, הביציות שלי תקינות.
אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורית שלום
עדה אטיאס21/12/2009את בהחלט יכולה להעזר בפונדקאות כדי להביא לעולם ילד השייך ביולוגית לך ולבן זוגך.
הועדה מחייבת כל זוג להגיש בקשה לאישור עקרוני, את מוזמנת להתקשר למינה או אלי כדי שנוכל לסייע לך בעניין ונשמח לתת לכם מידע על התהליך עצמו. יום טוב
עדה 0522907889 מינה 0522907322* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשים עו"ד טוב לתהליך פונדקאותלאה15/12/2009
האם מישהוא יכול להמליץ לי על עורך דין טוב לתהליך פונדקאות באיזור צפון ומרכז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאה בוקר טוב
עדה אטיאס17/12/2009מציעה לך לפנות לאביבה מהועדה 025681275 היא תוכל להפנות אותך לעו"ד שעוסקים בתחום הפונדקאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך בוחרים פונדקאית?מישה10/12/2009
מה ההבדל בין המרכז להורות באמצעות פונדקאות ול-מירב פונקאות חובקת, איך אנחנו בוחרים עם מי להתחיל תהליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש הבדל
דורית11/12/2009המרכז להורות מנוהל ע"י עובדות סוציאליות , והמרכז של מירב ע"י אם מיועדת לשעבר,לנו היה ברור שאנחנו לא נעשה תהליך כזה מורכב ולא פשוט עם מרכז שלא מנוהל ע"י איש מקצוע.
חשוב היה לנו הנסיון ההכשרה המקצועית והותק, דבר שהוכיח את עצמו לאורך הדרך במיוחד כשהיו משברים והיינו צריכים את העזרה המקצועית.
לשמחתנו תמיד קיבלנו אותה וזה נתן לנו בטחון ומאוד הרגיע אותנו.
נולדה לנו בת לפני שנה וקצת והיום אנחנו חושבים על תהליך נוסף, מאחלת לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לבחור? פשוט לדבר עם זוגות שעברו
יפה12/12/2009או עוברים את התהליך
ומהר מאוד תקבלי תשובה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירה פשוטה
יפה12/12/2009דברו עם כמה שיותר זוגות.זה מה שאנחנו עשינו כשהתלבטנו.
יש בפורומים מספיק זוגות שיודעים לספר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה חמה
מא לשניים13/12/2009אנחנ ועברנו את התהליך עם מירב מהמרכז לפונדקאות חובקת.
הינו מאוד מאוד מרוצים והיום אנחנו הורים לתאומים בן ובת.
היינו גם אצל המרכז להורות לפני שהתחלנו אבל התחברנו יותר למירב.
אניחושבת שזה מאוד אישי וכל אחד מתחבר לדברים אחרים.
לי היה חשוב היחס החם, המקצועיות והאמפטיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולכן
מישה14/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך בוחרים
יודעת מעט03/01/2010השאלה היא מה אתם מחפשים, אם מישהי שתלווה אתכם כמו חברה טובה לכו על מירב, אם אתם מחפשים מיקצועיות במידה ותתקלו בבעיה לכו על המרכז.זו ההתרשמות שלנו אחרי שדיברנו עם לא מעט זוגות.
ההמלצה שלנו, אם אתם יכולים , הכי כדאי לעבור את התהליך לבד, זה זול יותר ויוצר קשר אמיץ עם הפונדקאית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות עבור חד הוריותדרומית09/12/2009
שלום רב, בטח אתקשר אליכן בבוקר, אבל כרגע מבררת בכל זאת גם עבור אחרות.
אני בת 38 רווקה ומעוניינת להיות אם חד הורית. הרופאים הזהירו אותי, כי בעיות הגב שלי הן אקוטיות ומהוות עבורי סיכון נוירולוגי ופיזיולוגי אמיתי בזמן הריון ולאחריו.
האם על פי חוק אוכל להיעזר בשירותיה של אם פונדקאית בארץ או בחו"ל?
תודה
הדרומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרומית יקרה
מינה יולזרי10/12/2009עדיין החוק בישראל אינו מאפשר לחד הוריות להפוך לאמהות באמצעות פונדקאית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאית גרושה פחות משנה- האם בעיה?מירית01/12/2009
ערב טוב,
האם אם פונדקאית שגרושה באופן רשמי חודשיים והייתה נשואה רשמית רק 10 חודשים תוכל לשמש כאם פונדקאית בתנאי שעומדת בכל שאר הדרישות? חשוב לציין, כי גרושה אינו האב הביולוגי של ילד האם הפונדקאית.
אודה למענה,
מירית,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירית בוקר טוב
עדה אטיאס02/12/2009מה שחשוב לועדה לדעת אם הפונדקאית או ילדיה במשבר היות והגירושים טריים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות על סוכן ביטוח מבעלי ניסיוןמירית26/11/2009
האם תוכלו להמליץ לנו על סוכן ביטוח שמתעסק בביטוח פונדקאיות. אני מבינה ממודעות קודמות שאין חשיבות כל כך לסוכן, אך בכל זאת אשמח לקבל המלצה מבעלי נסיון ומהורים שביטחו כבר את האם הפונדקאית.
תודה מראש,
מירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל סוכן ביטוח
עדה אטיאס02/12/2009יכול להוציא את הפוליסה צריך רק להעביר לו את הדרישות , את יכולה לקבל אותם מאביבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות וגיור תינוקאיילת25/11/2009
מי יודע לומר משהו על גיור תינוקשנולד לשני הורים יהודיים מביצית וזרע שלהם אצל פונדקאית בהודו למשל. מה התהליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילת שלום
מינה יולזרי25/11/2009תפני למכון "פועה" בירושלים ויתנו לך הסבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאיתאפרת22/11/2009
אני נשואה +3 ילדים ברצוני לברר האם אני יכולה להוות כאם פונדקאית בחול ולשהות בארץ עד חודש לפני מועד הלידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן את יכולה
עדה אטיאס22/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פונדקאיתרונית22/11/2009
שלום
שמי רונית
רציתי לברר אם אמא שילדה לפני כשנה (התינוק יהיה בן שנה בפברואר) - יכולה להיות פונדקאית (חד הורית ועונה על שאר הדרישות) החל מפברואר? יש מגבלות שחלות עליה?
וגם מתי כדאי להגיש את התיק שלה לאישור הוועדה - לפני פברואר או רק בפברואר?<
תודה רונית (חולון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית הי
עדה אטיאס22/11/2009את יכולה להתחיל בפרוצדורה כבר עכשיו היות ומאיליו הדבר לוקח זמן כולל הועדה עצמה.
את מוזמנת להתקשר ולקבל פרטים נוספים
עדה 0522907889* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- RH שלילימיכל17/11/2009
האם ישנה אפשרות לפונדקאות לבעלת RH שלילי?
מיותר לציין שאני אם חד הורית, עם שני ילדים, בגיל המתאים ומאד רוצה לקחת חלק בזה ולעזור לזוג בהבאת ילד לעולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל בוקר טוב
עדה אטיאס17/11/2009RH שלילי לא אמור להוות בעיה במידה ובדיקת COOMBS שתעשי תראה שאין לך נוגדנים בדם
זו בדיקת דם פשוטה שאת יכולה לעשות עם כל הבדיקות האחרות שעלייך לעבור לפני שתוכלי להיות פונדקאית.
אני מזמינה אותך ליצור קשר אוכל להעביר לך את הבדיקות ואם תירצי נוכל לקבוע פגישה באיזור מגורייך כך שתקבלי הסבר על התהליך תהיה לך גם אפשרות לשוחח גם עם בנות שעברו את התהליך דרך המרכז.
עדה 0522907889* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש מידע על אם פונדקאיתגיא13/11/2009
זוג גברים צעיר ומקסים מעוניין להתחיל במסע לקראת ילד משלנו. לא יודעים הרבה על הבדלי התהליכים בארץ או בחו"ל (האחד אמריקאי השני ישראלי- גרים בארץ).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי גיא
עדה אטיאס16/11/2009אתה מוזמן לשלוח לי אימייל ואעביר לך פרטים
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל פרטים ליצור קשר?
סנתנה17/11/2009השאירו מייל או טלפון ליצור קשר!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתיעל12/11/2009
מינה שלום,
תודה על התגובה המהירה. רק לוודא סופית, האם גם החוזה עם הפונדקאית תקף ל 18 חודשים מיום אישור הוועדה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יעל
מינה יולזרי16/11/2009ההסכם שנחתם בועדה הוא בין ההורים המיועדים לפונדקאית ולכן כשמדובר על 18 חודשי התקשרות מדובר על שני הצדדים. עם תום 18 חודשים או 6 נסיונות מסתיים ההסכם עבור 2 הצדדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי. מבקשים עזרה לגבי ביטוח לפןנדקאיהילה12/11/2009
הי. רצינו לקבל המלצה על סוכן ביטוח שמתמחה בנושא הפונדקאות .
ולדעת על מה וכמה אנחנו אמורים לבטח את הפונדקאית . תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערב טוב הילה
עדה אטיאס16/11/2009מציעה לך לפנות לאביבה מזכירת הועדה כדי לקבל את דרישות הועדה לגבי מה הביטוח צריל לכלול ואז תוכלי לפנות למס' סוכנים ולהשוות מחירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על אישור הוועדה והחוזהיעל11/11/2009
שלום לכן,
יש לי כמה שאלות:
1. לכמה זמן תקף החוזה בין הפונדקאית לזוג? זה מוגבל ל 18 חודש/ 6 החזרות מיום חתימת הוועדה או מיום התחלת הטיפול הראשון?
2. מה קורה אם האישור של הוועדה פג לפני סיום החוזה עם הפונדקאית? האם בשל כך אין אישור להמשיך? מישהו מפקח על כך בקפדנות?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישור הועדה
מינה יולזרי12/11/2009שלום יעל
ההסכם תקף ל18 חודשים מיום החתימה על ההסכם בועדה. כאשר תמו 6 טיפולים או 18 חודשים יש לפנות לוועדה לקבל אישור הארכת תוקפו של ההסכם. האישור ניתן די מהר ותלוי בהסכמת האם הפונדקאית וההורים המיועדים.
לגבי הפיקוח, אתם והפונדקאית חתומים על הסכם שמחייב אתכם. אין גוף שמפקח, אבל יכול מאוד להיות שהרופא לא יסכים להמשיך בטיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להיות אם פונדיקאית...ירדנה11/11/2009
שלום רב,
אני אישה בת 29, חד הורית מעוניינת להיות אם פונדיקאית ולהעניק אושר לזוג שאינם יכולים להביא ילדים בעולם. אבל אני לא יודעת איפה להתחיל, למי לפנות וכו'.
אנא עזרו לי.
תודה, ירדנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירדנה שלום
מינה יולזרי12/11/2009את מוזמנת ליצור אתנו קשר ונוכל להדריך אותך לגבי התהליך
מינה 0522907322
עדה 0522907889* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמח מאוד אם תצרי קשר
אלה12/11/2009אנחנו זוג מקסים שמחפש פונדקאית
נשמח מאוד אם תצרי קשר דרך המייל
[email protected]
נסביר לך את התהליך ונתן לך הדרכה מפורטת
יום נעים,
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנו זוג המחפשים אם פונדקאית
מירית18/11/2009אנו זוג המחפשים אם פונדקאית ומוכנים להתחיל את התהליך מיידי. נשמח אם תצרי קשר :
[email protected]
052-6944037
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו זוג שמחפשים פונדקאית
חלום19/11/2009ויש לנו כבר אישור מוועדת הבריאות
נשמח אם תצרי קשר דרך המייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)