מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשיםפסיכולגקריסטינה25/10/2009
האם מישהו יכול לעזור לנו במציאת פסיכולוג/ית טוב/ה
האם יש אפשרות ללכת לפסיכולוג מטעם קופת חולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריסטינה ערב טוב
עדה אטיאס27/10/2009ניתן לנסות לפנות לקופת חולים יש שם פסיכולוגים קליניים במידה ולא את יכולה לפנות לת.ל.מ ישנם סניפים באיזורים שונים בארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסיכולוגים
קריסטינה04/11/2009שלום עדה
תודה על התייחסותך- אבל האם פסיכולוג מטעם קופת חולים יכולים לראיין פונדקאית ולראיין אותנו לצורך כתיבת חוות דעת לוועדה ומה זה ת.ל.ם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב כץ
משה10/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה למשה
אפרת11/11/2009האם אתם מחפשים תרומת ביציות או פונדקאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני הומוסקסואל ומתעניין בפונדקאיתאשר25/10/2009
שלום אני הומוסקסואל ומעוניין בילד משלי , אין לי שותפה נשית לתרומת ביצית איך התהליך חל לגבייי?
האם יש הגבלות מיוחדות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשר שלום
עדה אטיאס25/10/2009שלח לי אימייל או תתקשר ואתן לך פרטים על האפשריות הקיימות לגבר חד מינה.
עדה [email protected]
0522907889* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להיות אם פונדקאית-מאיהמורן25/10/2009
מעוניינת להיות אם פונדקאית, אשמח להיות חלק בחלום משותף.
מיותר לציין כי אני אם חד הורית+ ועונה על כל הדרישות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מאיה מורן
עדה אטיאס25/10/2009את מוזמנת להתקשר ואשמח לתת לך פרטים
עדה 0522907889* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מאיה או רוית? לא ברור מההודעה
רונית25/11/2009אשמח אם תצרי איתי קשר
ואכתוב לך חזרה או אתקשר אם תשאירי טלפון
תודה רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעונינת להיות אם פונדקאיתמאיה19/10/2009
היי,
שמי מאיה אני בת 29 גרושה +1
אני מעונינת להיות אם פונדקאית.
אין דרך נפלאה ונכונה מזו לעזור ולקבל עזרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמח לשוחח
gayatazi19/10/2009שלום,
אשמח לשוחח איתך.
0528770775* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום למאיה
אפרת19/10/2009שלום מאיה,
נשמח אם תיצרי קשר,
אנחנו מחפשים פונדקאית.
תודה
אפרת 0544382594* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמח ליצירת קשר
גלית20/10/2009שלום מאיה,
אשמח מאד לשוחח איתך, לקבל ולתת לך פרטים נוספים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמייל ליצירת קשר
גלית20/10/2009שכחתי לרשום מייל ליצירת קשר
[email protected]. עינב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשים אמ פונדקאית תמוקת פיצוי טובה
אביב20/10/2009זוג נשוי מחפש אמ פונדקאית תמורת פיצוי טובה
/רצינית/
אביב 2989372-052
9589252-050 ......
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשים פונדקאית לפעם שניה - יחס חם
אורית24/10/2009הי, אנו זוג בני 35 מחפשים אותך המלאכית שתעזור לנו להרחיב את מעגל משפחתנו
מובטח יחס חם ותמורה גבוהה!!!! לפרטים נוספים נשמח אם תיצרי קשר לפל:0528555770 לאורית תודה ושיהיה שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להיות אם פונדקאיתפאני14/10/2009
אני נשואה בת 25 + ילד ואשמח לעזור לאלו שלא יכולות לעבור את ההריון בעצמן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאני הי
עדה אטיאס14/10/2009הועדה לא מאשרת לאישה נשואה להיות פונדקאית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי פאני- מחפשים פונדקאית
אורית24/10/2009הי פאני , אנו זוג בני 35 שעברנו הליך של פונדקאות וכעת אנו רוצים לצאת לסבב שני של פונדקאות ומחפשים אותך המלאכית שתעזור לנו להגשים את החלום בשנית ,יש בידנו אישור מהוועדה , לקבלת פרטים נוספים נשמח אם תצרי קשר ל פל:0528555770
תודה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאית אחרי 2 קיסריאסף14/10/2009
האם ניתן פונדקאית שעברה 2 קיסרי? אציין שרופא שלנו אישר את הפונדקאית היות ומצבה מצויין. הריונות תקינים לחלוטין ללא שום הידבקויות וכו.. הסיבה לקיסרי היתה תנוחת עכוז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסף ערב טוב
עדה אטיאס14/10/2009אושרו בעבר פונדקאיות עם שני ניתוחים קיסריים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להיות אם פונדקאית...מורן12/10/2009
היי לכולם,
שמי מורן, בת 24 גרושה+
מעוניינת לעזור לזוג להגשים חלום אמיתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
מינה יולזרי18/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשים פונדקאית
אפרת18/10/2009מורן שלום רב,
אנו זוג נשוי מהמרכז, מחפשים פונדקאית להגשים חולם, כמו שכתבת,
נשמח מאוד אם תיצרי איתנו קשר.
אפרת: .0544382594
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלהטלי10/10/2009
האם אני יכולה להיות אם פונדקאית אם לא ילדתי בעבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
עדה אטיאס11/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם פונדקאית בישראלמ02/10/2009
שלום לחברי הפורום.
אני מעוניין לקבל מידע לגבי אם פונדקאית בישראל, יש לי המון שאלות בנושא אולם תחילה אתן רקע קצר עליי ועל אישתי. אנו זוג צעיר בסוף שנות העשרים, אנו ישראלים המתגוררים בארה"ב (אנו גם אזרחי ארה"ב)אך עדיין נחשבים תושבי ישראל אנו משלמים ביטוח לאומי ולכן טיפולים רפואיים אנו יכולים עדיין לקבל בישראל(אני מציין זאת מאחר ויש לזה חשיבות עליונה לנושא הפוריות).לפני יותר משנה אישתי חלתה בסרטן (הודג'קין שלב 2 איי) עברה טיפולים כולל השתלה עצמית (הגורמת להפסקת המחזור לתקופה של בערך שנה עפ"י הידוע)הבריאה לתקופה קצרה רך כעת התברר לנו שהמחלה חזרה ולכן חזרנו לטיפולים.
בעקבות חזרת המחלה העלנו את האפשרות לחיפוש אם פונדקאית, חשוב מאוד לציין שביצענו טיפולי הפרייה לפני תחילת הטיפולים הראשוניים כצעד ביטחון לקראת הטיפולים, טיפולי ההפרייה עברו בהצלחה מרובה (שנינו היינו בריאים מלבד כמובן אישתי שפרט להימצאות מס' גידולים בגופה היתה במצב בריאותי מצויין וללא כל סימפטומיים,העוברים נמצאים בהקפאה בבי"ח בישראל). כעת התחלנו לברר את נושא האם הפונדקאית שתוכל לשאת את העוברים, החיפוש הראשוני היה פה בארה"ב אך יש עם זה מס' בעיות: 1. רוב הסיכויים שהאם לא תהיה יהודיה, ומכאן שאלתי הראשונה האם למיטב ידיעתכם יש בעיה בנושא זה למרות שהעוברים הם שלנו והילדים שיוולדו 100% שלנו?
2. האם ניתן להביא את העוברים לארה"ב? ואם כן במה כרוך תהליך הבאתם?
3.אם פונדקאית בארה"ב יקר מאוד (50k דולר לכל ניסיון), מה מחיר העלות בארץ?
4. בישראל על האם להיות רווקה מטעמי דת כמובן, אז איך מוצאים אם פונדקאית רווקה או גרושה בישראל? יש חברות פרטיות כפי שיש פה שמקשרות בינינו או שזה נעשה בצורה אישית כלומר ללא מתווך?
נראה לי שלעת עתה אני אסתפק בזאת, המון מידע לסיטואציה לא פשוטה, אשמח לכל מידע שתוכלו לתת לי.
בברכה.
D&M* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
עדה אטיאס04/10/2009בארץ כל זוג חייב לקבל את האישור העקרוני מהועדה לכן בשלב הראשון אני מציעה לך ליצור קשר עם מזכירת הועדה גב' אביבה נימרודי 025681275 כדי שתיידע אותכם בפרוצדורה הנידרשת.
לגבי העברת העוברים לארה"ב ניתן להעביר אותם לארה"ב איך לעשות זאת תוכלו לברר עם הבי"ח ששם העוברים נימצאים.
לגבי פונדקאית שאינה יהודיה העובר יוולד לא יהודי אך הפרוצדורה להפוך אותו ליהודי פשוטה מאוד יות ומדובר בתינוק.
איתור פונדקאית יכול להעשות באופן עצאי ע"י הזוג או דרך מרכז אתה מוזמן לפנות אלי או למינה ונשמח לסייע לך בנושא כמו כן נוכל לעדכן אותך לגבי העליות הכרוכות בתהליך.
עדה 0522907889 מינה 0522907322* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
מ05/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעונינת להיות פונדקאיתרוזי02/10/2009
הנייד 050-2270978
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עדה אטיאס04/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בת 33 ומנסה כבר יותר מידי זמןורד01/10/2009
שלום אני אמנם עדיין צעירה 33 אך כבר די מאוכזבת מהתוצאות כל חודש !
אני מנסה להכנס להריון 7 שנים ללא הצלחה שכוללים הזרעות הפריות אין סופיות הורמונים בדיקות ללא סוף ואומרת די.
לשאלתי ..מהיום שיש לי את כל האישורים וכל המסמכים שצריך כמה זמן עד שמוצאים לנו אם פונדקאית ועד לתחילת התהליך ?
ושאלה נוספת שמעתי שזה עולה בסביבות 100 אלף שקל ואולי קצת יותר . האם זה נכון ?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל. שלום
עדה אטיאס04/10/2009צר לי שעברת כל כך הרבה שנים של אכזבות אך אני מאחלת לך שבקרוב תבפכי לאם.
איתור פונדקאית מתאימה יכול לקחת עד 8 חודשים.
אני מזמינה אותך להתקשר אלי או למינה ולקבל מידע על העלויות.
עדה 0522907889 מינה 0522907322* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות באוקראינה / רוסיהעופר29/09/2009
האם פונדקאות באוקרינה או רוסיה תקפה עבור זוג גברים הומואים?
אם כן, למי עלי ליפנות על מנת לקבל מידע נוסף?
המון תודה,
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עופר שלום
עדה אטיאס29/09/2009למיטב ידיעתי לא ניתן לזוגות חד מיניים לעבור תהליך פונדקאות בארצות שציינת אך אתה מוזמן לשלוח לי אימייל ואעביר לך אינפורמציה מסודרת היכן.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאות באוקראינה
שרון30/09/2009פונדקאות באוקראינה יחסית לא יקרה כמו ארה"ב ואפילו נכון לומר דיי דומה במחיריה להודו. הרפואה שם מהמתקדמות בעולם בתחום הפריון אלא שהחוק לא מתיר לזוגות מאותו מין לבצע את ההליך. לצערי, גם אם/אב חד הורי אינו יכול לבצע את ההליך שם אלא רק זוגות נשואים.
ישנה סוכנות אחת שמציעה שירותים לזוגות גייז אבל הם לא עובדים בהתאם לחוק ולא הייתי מסתכנת ....
אשמח לענות על שאלות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לשמת פונדקאיתנונה29/09/2009
היי
אני מנסה לברר פרטים ומגלה כל מיני מגבלות
אז ככה אני בת 32 כמעט ונשואה עם שני ילדים משלי
ויש לי גיסה ניסתה את מזלה בפעם האחרונה להביא ילד נוסף
יש לה ילד בהריון קשה ביותר עם רעלת הריון כבר מההתחלה ונולד 650 גר' הה בפגיה חצי שנה
והיום הוא בן 11 אבל לפני כשנה נכנסה שוב להריון והיתה עם שמירה חזקה בשל הרעלת שחזרה וכשהגיע למצב חוזר של סכנה לחייה נאלצה שוב ללדת שלא בזמן ילדה במשקל 500 גרם שלא סרדה לצערי
אני מאוד רוצה לעזור להם להביא ילד משלהם כי אני מרגישה צורך לעזור ולתת להם את המתנה שבעיני הנפלאה מכולם אבל ככל שאהי מבררת יש הרבה דברים שלא ידעתי (עוד לא שאלתי אותם אפילו אם הם מעוניינים ) ורציתי לדעת האם כגיסה לא קירבה ראשונה לאף אחת מהזוג ונשואה יש סיכוי שיתנו לי לעשות זאת
אני לא רוצה לבוא להציע ושבסוף אם הם ירצו כי הכאב שלהם על התינוקת שאיבדו מאוד גדול ואני לא בטוחה שהם יהיו בעיניין משהו ישתבש ותהיה להם שוב הכזבה אני מעונינת לעשות זאת כי אני נהנת להיות בהריון ויודעת שאני יכולה פיזית ונפשית להתמודד עם זה
אנא תתנו לי סיבה להיות אופטימית זה משהו שאני מאוד מאוד רוצה לעשות בשבילהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נונה שלום
מינה יולזרי29/09/2009אני חייבת להגיד שאני נפעמת מהרגישות שלך כלפי גיסתך, היא באמת עוברת תקופה לא פשוטה.
לגבי שאלותייך: .את יכולה לשמש פונדקאית לגיסתך לעתיד. ההסתייגויות הן: עלייך להישאר לא נשואה עד סיום התהליך, עלייך לבדוק אם את עומדת בקריטריונים של החוק ודבר אחרון לברר האם תוכלי להרגיש שאת מסוגלת לפרידה מלאה מילד שילדת הגדל אצל קרובת משפחה. הקושי הוא בפרידה הלא מספיק מלאה שתאפשר התפתחות של נפרדות רגשית.
אם את רוצה להתייעץ צרי קשר:
מינה 0522907322* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני צריכה להתגרש כדי לעבר את ..
נונה29/09/2009את התהליך
אין שום אפשרות להשאר נשואה ובכל זאת לעשות זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני צריכה להתגרש כדי לעבר את ..
נונה29/09/2009את התהליך
אין שום אפשרות להשאר נשואה ובכל זאת לעשות זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי לא
עדה אטיאס04/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייי לכולםםםב23/09/2009
שלום אני תלמידה מתיכון בפ"ת במגמת תקשורת וידאו.
קראתי אודות עניין הפונדקאות והנושא ממש עניין אותי ואת חבריי לצוות.
אנחנו נשמח לעשות סרט בנושא זה ולכן אנחנו צריכים אם פונדקאית שתסכים להצטלם לסרט ( בן כ- 15 דק').
אז בבקשה אם משהי מסכימה שתגיב לי להודעה.
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עדה אטיאס25/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאימייל שלי
ענבל22/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיבה לאיסור פונדקאות לאשה נשואהאתי22/09/2009
עניין הפונדקאות הוא דבר מקסים וטוב שאנחנו מסוגלות לסייע
אחת לשניה.
בכל המקומות מצויין שלנשים נשואות החוק אוסר.
מדוע ??
מה מקור ההגיון אחר החוק הזה ??
אם אפשר לקבל חומר מפורט על הסיבה והאם יש
יוצאים מן הכלל . . .
תודה.
אתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשים נשואות יכולות להיות פונדקאיות
עדה אטיאס23/09/2009כמובן הכל בהתאם לדרישות ולאישור הוועדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשואות ופונדקאות
מינה יולזרי29/09/2009יש אפשרות לאישה נשואה לעבור את התהליך. מצבך האישי הרפואי והפסיכולוגי נבדקים היטב לפני אישורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מינה
אניייי20/09/2010מישום מה כשחקרתי על חוק הפונדקאות היה רשום :
"• הכלל: האם הנושאת צריכה להיות אשה שאינה נשואה. החריג: ועדת האישורים רשאית לאשר התקשרות עם אם נושאת שהיא אשה נשואה, אם הוכח להנחת דעתה כי לא עלה בידי ההורים המיועדים, במאמץ סביר, להתקשר בהסכם לנשיאת עוברים עם אם נושאת שאינה נשואה. "
האם כבר היו מקרים כאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר אושרו נשים נשואות
מינה יולזרי23/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מינה - תגובה
מינה יולזרי14/04/2011אני חושבת שיש סיכוי במצב בו הזוג מציג עובדות על המתנה ארוכה לפונדקאית (שנה ומעלה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה עולה פונדקאות באוקרינה
דלית17/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאות באוקראינה
מינה יולזרי18/10/2009חשוב שתבדקי עם הרופאים שעוסקים בתחום באוקראינה. לנו אין מושג מי עוסק בתחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתת לך פרטים על אוקראינה
מירית15/11/2009שלום דלית,
אם את מעוניינת לגבי פרטים על אוקראינה - אמשח לתת לך פרטים. אנו זוג שבדקנו את כל הכיוונים לגבי פונדקאות בישראל ובחול ויש ברשותי מאגר מידע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לכל אינפורמציה
טליש 3723/09/2010הי מירית, אמנם לא כיוונת אליי, אבל אשמח לקבל מידע שאספתם לגבי פונדקאות בארץ. אנחנו רק בתחילתו של תהליך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכנית פונדקאות חדשה בחו"ל
בטי22/06/2011יש גם תוכנית פונדקאות בקזחסטן שנפתחה לא מזמן. יש שם פונדקאיות איכותיות ורציניות. התוכנית בשיתוף פעולה עם רופאים מישראל - ד"ר לברון ופרופ' בידר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לך אם תעבירי לי חומר על התהליך
ענבל22/06/2011שם ועלויות תודה ענבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת מידע -פונדקאות באוקראינה
אלינה07/04/2011אם אתן יודעות מידע בנוגע לתהליך הפונדקאות באוקאינה, עלויות, בטיחות, אשמח אם תצרו קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאות באוקראינה
יוני ניו לייף16/06/2011התהליך באוקראינה קצת יקר יותר מבגאורגיה אך ניתן לבצע PGD
אם את רוצה פרטים את מוזמנת לשלוח מייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני אשמח לפרטים
נילי05/06/2011אנחנו ממש מתלבטים בין היעדים השונים ואשמח לקבל כמה שיותר מידע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים בי היעדים השונים
יוני ניו לייף19/06/2011ישנם מספר יעדים עיקריים:
1. גאורגיה בה העלויות הכי זולות ואיכות המרפאות טובה אך אין אפשרות ל PGD וחייבים להיות זוגות נשואים או עם הסכם.
2. ארמניה - עלויות דומות לגאורגיה אך מתאפשרת פונדקאות גם ליחידים
3. אוקראינה - קצת יותר יקרה מגאורגיה אך ניתן לבצע PGD
את יכולה לראות את ההבדלים בין היעדים השונים
בגדול לזוג נשוי שצריך רק פונדקאות היעד המומלץ הוא גאורגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמייל לשלי
יוני ניו לייף20/06/2011שכחתי להוסיף כתןבת מייל אם יש לך עוד שאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאית יכולה להיות נשואה
מינה יולזרי10/04/2011אתי בבקשה צרי איתי קשר יתכן ותהיה אפשרות שאישה נשואה תוכל להיות פונדקאית עבור מקרים מיוחדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)