מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיחת משוב לאחר האבחוןמימי23/04/2009
שלום ! צריכים הסבר! אנו הורים מיועדים עברנו ראיון קליני אצל פסיכולוג לפני חצי שנה , לאחר מספר חודשים גם פונדקאית עברה אבחון אצל פסיכולוג אחר. השאילה שלנו לגבי שיחת משוב מי צריך לעשות שיחת משוב פסיכולוג של פונדקאית או גם פסיכולוג שלנו לכל אחד בנפרד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיחת משוב רק לפונדקאית
מינה יולזרי26/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוקים לגבי ההורים המיועדים.ענת21/04/2009
מינה ועדה שלום רב
האם חייבים להיות נשואים כדי לעבור תהליך של פונדקאות.?
אנו חיים יחד ומגדלים יחד את ילדנו המשותף.
מקיימים זוגיות ושותפות מלאה.
מסיבה רפואית זקוקים לפונדקאית.
האם נאלץ להתחתן ?
תודה ויום נפלא
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת שלום
עדה אטיאס22/04/2009אינכם חייבים להיות נשואים אך תיצטרכו חוזה חיים משותפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוג צעיר מחפשים פונדקאית בריאה ללאקריסטינה21/04/2009
זוג צעיר משתוקק מאוד להביא ילד מחפשים אם פונדקאית ללא דת או נוצריה ובריאה
ליצירת קשר [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלחתי לך אימייל
עדה אטיאס22/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מעוניינת בשירותי פונדקאותרינת19/04/2009
שלום, שמי רינת ואני נשואה + 1. מסיבות רפואיות אני צריכה אם פונדקאית.
אשמח אם תפנו אליי לטלפון 054-3246840* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת שלום
עדה אטיאס21/04/2009השארתי לך הודעה את מוזמנת להתקשר ונוכל לתאם פגישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן המתנהאיילת16/04/2009
1)מהו משך הזמן שנדרש לחכות לצורך קבלת אישור עקרוני מהועדה לאחר הגשת המסמכים הנדרשים?
2)מהו זמן ההמתנה מקבלת האישור העקרוני לאיתור אם פונדקאית?
ושאלה אחרונה
3)מהו זמן ההמתנה לאישור סופי של הועדה ?
נדרשת הערכה , ברור שזו לא הבטחה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילת הי
עדה אטיאס16/04/20091. זמן ההמתנה עד קבלת אישור עקרוני יכול לנוע בין שבועיים לחודש.
2. איתור פונדקאית דרך המרכז שלנו הוא עד 8 חודשים בפועל לשמחתנו זמן ההמתנה קצר יותר.
3. התנהלות תיק בועדה לוקח בין שלושה לארבעה חודשים.
אין ספק שלתהליך הזה צריך להצטייד בסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן המתנה צריך לחכות בין תהליךשרון11/04/2009
ראשון לתהליך שני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנה
עדה אטיאס11/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשואה ורוצה להיות פונדקאיתשלי31/03/2009
אני בת 35 בריאה ספורטיבית ולא מעשנת.
אני נשואה ואמא לשלושה ילדים .
אני יודעת שבארץ אסור לנשואות להיות פונדאיות ולכן אני רוצה לעשות זאת בחו"ל.
אני לא במצוקה כלכלית ואני עושה זאת מתוך נתינה.
המייל שלי הוא [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב
עדה אטיאס01/04/2009שלחתי לך אימייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת לעזור כאם פונדקאיתאלונה חימוביץ31/03/2009
היי אני אלונה בגיל 25 אני אם חד הורית
מעוניינת לעזור לזוג בשמחה כאם פונדקאית תמורת תשלום הוגן
אפשר לפנות אלי דרך המייל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלונה בוקר טוב
עדה אטיאס01/04/2009את מוזמנת להתקשר ולקבל פרטים 0522907889 עדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות לזוג מעורב ולא שיגרתיעמית28/03/2009
היי,
אני ישראלי ובת זוגתי אינה תושבת ישראל (ואף אינה יהודיה). כרגע אנו גרים בישראל לאחר שהות ארוכה בחו"ל.
לאחר מספר הריונות שכשלו אנו שוקלים ברצינות להסתייע בפונדקאות.
קראתי קצת חומר כאן ובאינטרנט על ההליך והתקנות המעייפות למדי והייתי מעוניין לקבל ייעוץ מקצועי בעניין כדי שאוכל להבין מה מונע ממני לעקוף את ההליך הרגיל ופשוט למצוא אם פונדקאית שנראית לנו ורופא שילווה את ההפריה עצמה?
כמו כן, מצבנו הכלכלי הוא די טוב ולכן נוכל להרשות לעצמנו הוצאות גבוהות יותר אם כך נוכל לחסוך את ההליך המייגע.
אשמח לשמוע תגובתכן ולקבל שם/טלפון של יועץ מתאים לעניין
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמית ערב טוב
עדה אטיאס28/03/2009החוק בישראל מאפשר רק לתושבי ישראל לעבור את התהליך אך ניתן לבדוק את האפשרות שבת זוגתך תהפוך לתושבת במידה ותחליטו שאתם מעוניינים לעבור את התהליך בארץ, ואז הפונדקאית תהיה בת דתה של בת זוגתך.
במידה ולא ניתן לעבור את התהליך בחו"ל.
אתה מוזמן להתקשר ואנסה לסייע לך עדה 0522907889* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעמית
ליאת01/05/2009איך ניתן ליצור עימך קשר? מה המייל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינים בפונדקאיתזוג מארה"ב26/03/2009
שמסכימה לעבור את התהליך בארה"ב, תמורה הולמת+כיסוי כל ההוצאות(טיסה שהות וכו')
המעוניינת נא להשאיר פרטים ליצירת קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן להשאיר פרטים
שרון12/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזוג מארה"ב
ליאת01/05/2009אנא השאירו פרטים כדי שאוכל לחזור אליכם בנוגע לתהליך בחו"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אפרת22/11/2009היי עבר הרבה ואני מקווה שהצלחתם להגשים את חלומכם רציתי לדעת בבקשה אם תוכלו לספק לי מידע לגבי פונדקאות בחול תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל פרטים 0508668664
אנה דרעי25/12/2009אשמח לקבל פרטים יום טוב אנא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל פרטים טלפון שלי054613
אנה דרעי28/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת מידע על פונדקאותלאה10/03/2009
שלום, אנו הורים לילד מאומץ ורצינו לקבל מידע לגבי פונדקאות. האם הועדה תאשר לזוג+1 מאומץ להתחיל בהליך הפונדקאות? אם כן, מה הצפי להליך שכזה? מה העלויות? האם כמו באימוץ חו"ל? אשמח לקבל תשובות.... חג פורים שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאה שלום
מינה יולזרי11/03/2009הועדה תאשר את בקשתכם במידה ואתם עומדים בשאר הקריטריונים היינו:
גיל- אישה 48 גבר 58
מצב רפואי שמצדיק פונדקאות
העובדה שאימצתם ילד אינה קשורה לסוגיית אישור הועדה.
משך התהליך תלוי במשתנים רבים
לגבי עלויות, כתבי לי מייל ואחזיר לך תשובה מפורטת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאית נוצריה - או בלי דת
ליזה12/03/2009זוג צעיר מחפש פונדקאית נוצריה או בלי דת ( רוסיה לא יהודיה ) חד הורית יש לה ילד אחד לפחות גיל 22- 38 יודעת לדבר עברית ליצירת קשר [email protected] שכר הוגן למתאימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעונינת להיותאורלי10/03/2009
שלום שמי אורלי גרושה +1 בת 30 מהמרכז מעונינת להיות אם פונדקאית, ורוצה להתענין בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי שלום
מינה יולזרי10/03/2009אשמח לתת לך מידע אודות התהליך. את יכולה לכתוב לי מייל או להתקשר ל0522907322
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאית רצינית0506794105
עדי פיירשטיין13/03/2009מעוניין בפונדקאית 130000 ש"ח0506794105
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשים פונדקאית
קרן אור14/03/2009אנחנו מחפשים פונדקאית. יש לנו אישור ועדה ונשמח אם תצרי קשר [email protected] תודה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אורלי
מחפשים14/03/2009אנו מחפשים פונדקאית ונשמח אם תצרי עמנו קשר כשנוח לך ונשתף אותך במה שאנו יודעים על התהליך ועוד המייל שלנו הוא [email protected] שיהיה לכולנו בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשים את האחת....
הדר14/03/2009אורלי שלום, אנחנו זוג ללא ילדים עם אישור עקרוני מהוועדה. נשמח אם תצרי איתנו [email protected]. הדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות- זקוקים לעזרה!pbhbv09/03/2009
אנחנו אחרי ניסיון של תרומת ביצית + פונדקאית. קיבלנו תשובה שלילית, לצערינו. מתוך 20 ביציות שהופרו וחולקו בין 2 תורמות, לא היה הריון ולא היו עוברים להקפאה כי לא התפתחו דיים. יש אפשרות להיעזר בשירותיה של אותה תורמת (בסה"כ כמות יפה מאוד של ביציות ונתונים אישיותיים טובים) אנחנו מתלבטים באם עלינו לנסות שוב עם אותה תורמת כי הלב אומר שכן או שמא לנסות תורמת אחרת, כי אולי הביציות לא היו "מצטיינות" מספיק. מה הייתם עושים במקומנו...? תודה על העזרה והייעוץ! נ.ב- מה הזמן המקובל למחזור נוסף עבור הפונדקאית? כלומר תוך כמה זמן מתשובה שלילית היא תוכל לעבור IVF נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות על תרומת ביצית
מינה יולזרי10/03/2009אני חושבת שאלו שאלות שצריך לשאול רופא.
משאלות שאני שאלתי רופא לגבי שאלתך נעניתי: יתכן מאוד שהתורמת הינה תורמת טובה. יתכן שבחלק מהזמן התורמת הרגישה לא טוב ומסיבות מסויימות לא היתה ספיגה של ההורמונים. ישנן עוד סיבות רבות שבגללן טיפול מסוים מצליח פחות. יש כאן הרבה משתנים שמתערבים בתהליך.
בהצלחה בפעם הבאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה!
pbhbv10/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנירית08/03/2009
שלום אני מעוניינת להיות אם פונדקאאית שאלתי מהו היריון תקין ?בהיריון שלי הייתי לחוצה ככ שעל כל דבר הלכתי למיון.אם לא הרגשתי תעובר ..אם הרגשתי חולשה..ואם היו לי דפיקות לב מואצות..אבל בבדיקות במיון הכל היה תקין.וחודש לפני הלידה אושפזתי במחלקה להיריון בסיכון גבוה כי חשבו שייש לי צירים מוקדמים אבל בבדיקות שנעשו הכל היה תקין. בוודאי שכל הבדיקות שנעשו לעובד הכל היה תקין והוא נולד בדיוק ביום שציפינו לו .ההיריון שלי היה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נירית הי
עדה אטיאס08/03/2009נשמע שההריון היה תקין כי כל הבדיקות הוכיחו שהכל תקין, אני מזמינה אותך להתקשר תפקססי לי את הסיכום לידה אוכל להעביר אותו לרופא שלנו כדי שתידעי בודאות שהכל בסדר ואת יכולה להיות פונדקאית.
עדה 0522907889* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
נירית08/03/2009אני מבינה שאת סיכום הלידה אני מוציאה מבית החולים בו ילדתי..מהמזכירות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת פונה לרשומות הרפואיות
עדה אטיאס08/03/2009בבית חולים שבו ילדת במידה ותהיה בעיה את מוזמנת לפנות אלי ואנסה לבקש מהרופא שלנו לפנות אליהם בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יאשרו פונדקאות?קיקי07/03/2009
שלום אני בדרך להפרייה העשירית שלי, בת 34, אנחנו לא מוסברים (נוצרים עוברים יפים ולא נקלטים). עשינו את כל הבדיקות האפשריות ולא גילו דבר. הרופא שלי טוען שמכיוון שלא התגלתה בעיה ברחם לא יאשרו לנו לנסות להרות באמצעות פונדקאית. האם אכן ההנחה שלו נכונה? האם (במידה וגם הניסיון הנוכחי ייכשל) כדאי להחליף רופא כדי שימליץ עלינו מישהו שמאמין ששווה לנסות? האם יש בעייה לנסות בחו"ל? אשמח לדעת אם יש זוגות שהיו במצב דומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיקי ערב טוב
עדה אטיאס07/03/2009הועדה כבר אישרה בעבר זוגות שהבעיה אינה מוסברת, לאחר 10 טיפולים.
מאחלת לך שתצליחי בהחזרה הנוכחית ובמידה ולא תנסי לדבר עם הרופא שהועדה כן מאשרת נשים במצבך ולכן את מבקשת ממנו שירשום עבורך חוות דעת רפואית לצורך קבלת אישור עקרוני מהועדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. נתת לי תקווה וזה הרבה...
קיקי07/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)