מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנורקסיהת.06/06/2007
בעברי הייתי אנורקסית ואני עדיין לא בסדר לגמרי אבל רוצה תינוק. אני כבר בת 32 ולא רוצה לפספס את המועד, אבל אני גם לא רואה את עצמי נכנסת להיריון. זה ממש מלחיץ אותי, כשאני חושבת על זה שאני אשמין ככה אני פוחדת שאני אעשה משהו לעצמי או לתינוק. אני יכולה להיות אמא טובה כי חוץ מהבעיה הזאת אני בסדר לגמרי, אבל אני לא מצליחה להתגבר על ההפרעת אכילה. יש אפשרות שאפתור את הבעיה הזאת בעזרת פונדקאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנוקרסיה ופונדקאות
מינה יולזרי07/06/2007לצערי אנורקסיה לא תוכל להוות סיבה לפונדקאות. פונדקאות עונה על אחד משני הקריטריונים:
1. הריון עלול לסכן את חיי האישה בעקבות מחלה פיזיולוגית
2. העדר רחם או רחם פגוע, או כל סיבה רפואית אחרת שלא תאפשר סיום הריון תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלה הקודמתשמרית03/06/2007
קראתי את השאלה הקודמת וראיתי שעניתן שהילד שייך להורים אחרי שהפונדקאית חתמה על מסמכי ויתור. מה קורה אם היא לא חותמת על מסמכים כאלה? אפשר להסדיר את זה מראש או שתמיד יש סיכון שהיא תתחרט בלידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי החוק
עדה אטיאס04/06/2007גם אם הפונדקאית אינה חותמת על מסמכי ויתור הילד שייך חוקית להוריו הביולוגיים.
המסמכים באים להסדיר פורמאלית את הדבר, בעקרון התינוק נימסר להוריו מהרגע שהוא יוצא לאויר העולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבחינה חוקיתג'ני31/05/2007
מה עמדת החוק לגבי תינוק שנולד דרך אמא פונדקאית? למי הוא שייך מבחינת החוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למי שייך ילד שנולד באמצעות פונדקאית
מינה יולזרי31/05/2007מבחינה חוקית הילד שייך להורים המיועדים ולא לפונדקאית שחותמת על מסמכי ויתור מיד לאחר הלידה. החוק קובע שבכל מקרה הילד שייך להוריו אלא אם כן אינם מסוגלים לתפקד ואז יטופל על ידי האפוטרופסים אותם קבעו ההורים המיועדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצב רפואיריטה28/05/2007
שלום,
האם יש צורך במצב רפואי מסויים המונע לידה או גורם לה להיות מסוכנת כדי להיעזר בפונדקאית או שכל אחת יכולה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים להורות באמצעות פונדקאות
מינה יולזרי28/05/2007נושא הפונדקאות בארץ מוסדר משנת 1996. החוק קבע שזוג רשאי להעזר בפונדקאית מהסיבות הבאות
1. כאשר ישנה בעייה רחמית או אין אפשרות לסיים הריון עד תומו.
2. כאשר ההריון עלול לסכן את חייה של האישה.
מכאן, שלא כל זוג יכול להעזר בפונדקאית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריטריונים לחיפושדידי20/05/2007
שלום רב,
מה הפרמטרים החשובים לחיפוש אם פונדקאית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוידי ברוך הבא לפורום
עדה אטיאס20/05/2007הקריטריונים הינם:
אישה חד הורית לא נשואה אם לילד אחד לפחות.
בגילאים 22-38
ישראלית תושבת הארץ יהודיה במידה ואשתך יהודיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)