מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אילו זכויות יש לאם פונדקאית?אורית19/07/2007
שלום. מעניין אותי לדעת, האם יש לאם פונדקאית זכויות כלשהן על התינוק הנולד?
מה קורה, אם פתאום האם הפונדקאית מאוד נקשרת לילד במהלך ההריון (בכל זאת 9 חודשים)
אני מניחה שקרוב לוודאי אין לה שום זכויות
אולם, ידוע לכם אם קרו בעולם תקדימים, שאכן אם פונדקאית, יכלה לקבל איזשהן זכויות, כמו לראות את הילד לפעמים, לקבל דיווח על שלומו....
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החוק לא הכיר בפונדקאית כבעלת זכיות
עדה אטיאס20/07/2007הורות לגבי התינוק שהיא נושאת, למעט במצבים חריגים ביותר שבהם הוריו הביולוגי של התינוק אינם יכולים לגדלו כגון:מוות, מחלת נפש וכו' והאפטרופסים שההורים מינו למצבים כאלו גם אינם יכולים למלא את תפקיד הוריו, רק אז החוק אומר שניתן יהיה לשקול את מעמדה של הפונדקאית מול האפשרות שהילד יעבור לחזקת המדינה קרי מוסדות הרווחה.
כפי שאת מבינה האפשרות שמצבים כאלו יווצרו מאוד מאוד נמוכה.
לגבי חו"ל המקרים שבהם ניתנו זכיות לפונדקאית לגבי התינוק שהיא נושאת קרי בייבי m היו כשהביצית היתה של הפונדקאית, ואז מדובר בילד ביולוגי שלה, מצב כזה אסור בארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות בחו"לTal17/07/2007
האם למשיהו יש ניסיון/ ידע לגבי פונדקאות באוקראינה? הבנתי שיש להם חוק והכל מסודר מבחינה משפטית, אבל עד כמה ניתן לסמוך עליהם, על הרפואה, על משרדי תיווך? וכל אינפורמציה שיש... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טל
מינה יולזרי17/07/2007אני לא יודעת על פונדקאות באוקריינה אבל אני יודעת שבקייב יש בית חולים המנוהל ע"י טובי הרופאים הישראלים המתעסקים בתחום הפיריון. צרי קשר עם פרופ' משיח או פרופ' דור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות אצל קרובי משפחהאניה17/07/2007
מה החוק בארץ לגבי 'קרובת משפחה שרוצה להיות פונדקאית? היא צריכה למלא את הכללים ששאר הפונדקאיות צריכות למלא (למשל הגבלת גיל הפונדקאית)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החוק קבע שפונדקאית אינה יכולה להיות
עדה אטיאס17/07/2007קרובת משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדינות אחרותהארי15/07/2007
אני הומוסקסואל ורוצה להביא ילד עם בן זוגי, אנחנו בודקים עכשיו אופציות שונות. ידוע לי שבישראל אנשים כמונו לא זכאים לפונדקאית, נעזוב את המוסר וההגיון שבעניין בצד - האם אנחנו יכולים לעשות זאת במדינה אחרת? אודה לכן אם תפנו אותי למידע נוסף בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוג מחפש פונדקאית
לילי19/01/2008"זוג נשוי (12) עם ילדה (10) מחפשים פונדקאית שתהיה שותפה להגשמת חלומנו מזה שנים ארוכות להרחבת משפחתנו. תמיכה ותגמול נאות יינתנו בהוקרה רבה."
נא לפנות למייל [email protected], לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישנן מספר מדינות בעולם
עדה אטיאס15/07/2007שבהן ישנה אפשרות לעבור פונדקאות.
אוקראינה, הודו, הולנד וכמובן ארצות הברית.
הייתי מציעה לך לגבי כל אחת מהמדינות לבדוק סוגיה זו מבחינה משפטית, והכוונה:
רישום התינוק, מעמדה המשפטי של הפונדקאית, מעמדכם האם שניכם מוכרים כהוריו, וכמובן אם אין הגבלה בעניין.
ישנם מרכזים שונים העוסקים בנושא בכל אחת מהמדינות האלו, נסה ליצור עימם קשר ולבדוק את הדבר.
ניתן דרך חיפוש באינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת אם פונדקאיתעוד שאלות10/07/2007
שלום,
אשמח לעזרתכן
כל מי שמוכנה לנסות לעזור לי שתכתוב לי במסר אישי את המייל שלה או לשלוח לי מייל לכתובת- [email protected]
ואצרף לכן את המכתב שלי כקובץ נפרד לשליחה לכל המכותבים/ות שלכן בלי לעשות סינון.. אי אפשר לדעת לאן זה יגיע :)
אני בטוחה שהמכתב שלי יגיע לכתובת הנכונה.
תודה יקירותיי.
מחבקת ואוהבת.
"שלום,
אני בת 36 ומזה 10 שנים נשואה לבן זוג מקסים. זה 9 שנים שאנחנו מנסים להביא ילד לעולם, נסיונות אלו כללו מספר הריונות שלצערנו הסתיימו מבעוד מועד.
מבחינה רפואית, אין באפשרותי לעבור עוד נסיונות להרות.
בצר לנו, החלטנו לחפש אם פונדקאית נחמדה, ישרה ופורייה שתעזור לנו להגשים את החלום ולהפוך אותנו להורים מאושרים.
החוק קובע כי על הפונדקאית לעמוד בקריטריונים הבאים
.החוק במדינת ישראל קובע כי על הפונדקאית לעמוד בקריטריונים הבאים:
• עליה להיות בגילאי 38-23 .
• יהודיה .
• אם חד הורית/ רווקה/ גרושה לילד אחד ומקסימום ארבעה .
• הלידה האחרונה היתה לפני שנה לפחות .
• הפונדקאית המיועדת לא עברה שני ניתוחים קיסריים .
• תושבת הארץ מעל 3 שנים.
אני פונה לכל אחד ואחת מכן לנסות ולעזור לנו.
אולי אתם מכירים מישהי שהיא פונדקאית/ שיכולה להיות פונדקאית?
אולי יש לכם מכר שיכול לבדוק ולשאול?
אנא עזרו לנו למצוא מישהי שתעזור גם לנו להגשים את חלומנו לאחוז בתינוק.
מספר פרטים טכניים:
1. קיבלנו את אישור משרד הבריאות לעבור תהליך פונדקאות .
2. מדובר בתשלום ראוי מצידנו לפונדקאית .
3. מדובר בתהליך חוקי שעובר אישור ועדה של משרד הבריאות ובפיקוחה .
4. הרופא המטפל הינו מומחה בעל שם .
5. הטיפול מתבצע בבית חולים מסודר, תחת פיקוח רפואי מלא ."
אשמח לקבל פניות למייל-
[email protected]
תודה
אור ואהבה:)
מזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוג מחפש פונדקרית
לילי19/01/2008"זוג נשוי (12) עם ילדה (10) מחפשים פונדקאית שתהיה שותפה להגשמת חלומנו מזה שנים ארוכות להרחבת משפחתנו. תמיכה ותגמול נאות יינתנו בהוקרה רבה."
נא לפנות למייל [email protected], לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
עדה אטיאס15/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :))
עוד שאלות16/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהיות אם פונדקאית
אושר25/11/2007היי, אני אשמח מאוד לעזור לכם אני גרושה בת 27 +2 ואשמח לעזור לכם להביא לכם תאושר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית צרי איתי קשר בבקשה
מחפשת אם פונד26/11/2007תודה על התגובה המרגשת שלך :)
צרי איתי קשר במייל ותצרפי לי לפחות את המייל שלך שתהיה לי דרך לתקשר איתך.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה לא שרית , אלא אושר:)
מחפשת אם פונד26/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות ללא בת זוגאבי08/07/2007
אני רווק בן 40+, מבוסס כלכלית ואין לי בת זוג מסיבות שונות. אני רוצה ילד בכל זאת, ובניגוד לנשים זאת בעיה מאוד גדולה עבורי. אני יכול להשתמש בשירותי פונדקאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם רווק יכול להעזר בפונדקאית?
מינה יולזרי09/07/2007החוק אינו מאפשר לנשים או גברים שאינם נשואים לעבור את התהליך. אחד התנאים הבסיסים ביותר מדברים על כך שפונדקאות אפשרית וחוקית בישראל רק במידה והתמלאו מס' תנאים ובינהם נושא הנישואין או זוגיות אחרת(כמובן של גבר ואישה) המוכרים על ידי החוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מימוןקרין04/07/2007
בעלי ואני עוברים טיפולי פוריות הרבה זמן וכבר מיואשים ומתחילים לחשוב על אופציות אחרות. חשבנו על פונדקאות אבל אין לנו סכומים כאלה. יש דרך להשיג מימון, לפחות חלקי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מימון תהליך פונדקאות
מינה יולזרי04/07/2007לדאבוני המדינה אינה ממנת תהליך פונדקאות. הנושא היחיד שממומן על ידי המדינה באמצעות קופות החולים הינו תהליך ההפרייה החוץ גופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוגות חד מינייםמירי02/07/2007
מה עמדת החוק לגבי פונדקאות בזוגות חד מיניים? אני מתארת שבארץ זה בעייתי, אבל יש תקדימים בהם זה קרה בכל זאת? מה המצב בעולם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצערי בארץ לא מאשרים לזוגות
עדה אטיאס02/07/2007חד מיניים לעבור תהליך פונדקאות, בארה"ב למיטב ידיעתי אין בעיה.
נקווה שגם בארץ במשך הזמן יחול שינוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תתחדשו על הפורוםפונדקאית אחת26/06/2007
ותמשיכו לעשות עבודת קודש.
ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה חמודה
עדה אטיאס26/06/2007בהצלחה מחר בועדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 20 מעוניינת להיות אם פונדקאית...לימור...24/06/2007
שבוע טוב לכולם ...
אז ככה אני בת 20 ומעוניינת להיום אם פונדקאית רציתי לדעת מה הסכום שאם פונדקאית מקבלת והאם הילד הוא של האם והאבא או של האם פוהדקאית והאבא...והאם זה כרוך בהזרקת חומרים או כל מיני דברים המסכנים עוד הריונות בהמשך החיים...
אשמח לקבל תשובה מהירה זה ממש דחוף לי..תודה מראש ליאל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 20 אינה יכולה להיות פונדקאית
מינה יולזרי24/06/2007החוק הגביל את גיל ההפונדקאיות מגיל 22-38 נשים אלו צריכות להיות אמהות לילד אחד עד ארבעה . נשים בריאות ללא סיבוכי הריון ו/או לידה. העובר שייך גנטית להורים המיועדים כי הביצית של האם המיועדת הופרתה ע"י בן זוגה האב המיועד. לאחר ההפרייה שנעשית במעבדה מוחזרים 2 מהעוברים הטובים ביותר לרחם הפונדקאית. כדי שהעוברים יחזיקו מעמד והגוף לא יפלוט אותם הפונדקאית אמורה לקבל במשך חודש וחצי טיפול תרופתי שאלו בעצם הורמונים שהגוף מפריש כאשר הוא מזהה הריון. הגוף לא יזהה את ההריון כי אין שימוש בביציות של הפונדקאית. מאוחר יותר השילייה מתפתחת והיא זו ששומרת על ההריון עד סופו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל זאת...?
לימור...24/06/2007אוקיי תודה על תשובה מהירה ומספקת אבל אני ממש ממש רוצה להיות פונדקאית אני בת 20 ללא ילדים אבל יודעת מה אני רוצה אני באמת מאוד רוצה מרצוני וצריכה את זה אין סיכוי שיקבלו אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 20 אינה יכולה להיות פונדקאית
מינה יולזרי24/06/2007אינך עומדת בקריטריונים גם בגלל גילך וגם בגלל שאינך אמא לילדים. זה סופי כי זה לשון החוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הלידהשלי21/06/2007
אחרי שהתינוק נולד, יש לאם הפונדקאית זכויות עליו, למשל לבקר אותו וכ'ו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר שהתינוק נולד
עדה אטיאס21/06/2007חשוב שהפונדקאית תיראה אותו, כדי שהסקרנות תסופק ולא תישאר איזו פנטזיה לגביו.
מבחינה משפטית אין לפונדקאית זכיות לגבי התינוק שנולד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם חד הוריתניצן19/06/2007
אין לי בן זוג ואני מתחילה לחשוב על ילדים. יש לי בעיית פוריות, יש סיכוי שיאשרו לי אם פונדקאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות לרווקה
מינה יולזרי19/06/2007
החוק קבע שרק זוגות יוכלו להעזר בפונדקאית. לפני כשנתיים פנתה אישה רווקה לבג"צ כי לא אושרה לה פונדקאות ובג"צ דחה את בקשתה בנימוק שעדיין לא בשלה השעה לאשר פונדקאות לרווקה מנקודת מבט חברתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבחינה כלכליתויקי17/06/2007
מהי העלות של פונדקאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויקי שלום רב
עדה אטיאס17/06/2007עלות תהליך פונדקאות הינו בסביבות 40000$ כשמתוכם 8000$ הם תשלומי אקסטרות שהועדה מבקשת להפקיד לדוגמא עבור הריון של תאומים, ניתוח קיסרי וכו', במידה ואלו לא מתקיימים כסף זה מוחזר אילכם בתום התהליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלות פונדקאות
מורפיוס17/07/2007שלום עדה
את יכולה לפרט ממה מורכב הסכום של 40000$?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאית - קרובת משפחה
מורפיוס17/07/2007ועוד שאלות
1. האם קרובת משפחה יכולה להיות פונדקאית, לדוגמה- גיסה של הזוג- (מבחינת החוק הישראלי).
2. האם יש מרכזים בישראל שמבצעים הפריה באם פונדקאית באופן פרטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיבה שקרובת משפחה
עדה אטיאס17/07/2007אינה יכולה להיות פונדקאית היא פסיכולוגית, השיקול היה שלא יווצרו יחסים שיוכלו לליצור בלבול אצל הקטין, דבר שיכול להיווצר כשהפונדקאית ממשיכה להיות נוכחת בחיו כחלק ממשפחתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל תהליך פונדקאות חייב לקבל את
עדה אטיאס17/07/2007אישור הועדה לאישור ההסכמים לנשיאת עוברים, בין אם הוא מבוצע באופן עצמאי או דרך מרכז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסכום מורכב
עדה אטיאס17/07/2007מהתמורה לפונדקאית, סכומי האקסטרות, האיבחונים שהחוק דורש שיעברו ההורים המיועדים והפונדקאית, חוזה משפטי וניהול כספים בנאמנות, וליווי פסיכוסוציאלי/פסיכולוגי במהלך התהליך ועד לאחר הלידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודת מחקררחל14/06/2007
שלום רב,
אני עושה עבודה סמינריונית על פונדקאות, תוכלו להפנות אותי לחומר על ההיסטוריה של הפונדקאות? כלומר, מתי הרעיון עלה, איך הוא התחיל ואם גם לפני שהטכנולוגיה אפשרה את זה זה קרה באופן שונה (נשים שילדו ילד לגבר שאשתו עקרה והילד נחשב שלה).
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודת מחקר
מינה יולזרי14/06/2007בכל ספרייה אוניברסיטאית יש חומר רב על פונדקאות. תחפשי בספריית משפטים ובספריית מדעי החברה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להיות פונדקאיתעירית11/06/2007
איך מגיעים להיות פונדקאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב עירית
עדה אטיאס12/06/2007את מוזמנת ליצור איתנו קשר ואנו ניתן לך את כל האינפורמציה לגבי התהליך.
עדה אטיאס 0522907889 מינה יולזרי 0522907322* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)