מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך השכר ניתן לפונדקאית?רות28/08/2007
שלום,
רציתי בבקשה לדעת איך השכר ניתן לפונדקאית, האם הוא ניתן באופן חודשי או בסוף ההריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד ניתן השכר
מינה יולזרי28/08/2007הכל בהתאם להסכם ההתקשרות. אבל יש לציין שהפונדקאית חייבת לקבל סכומי כסף גם על נסיונות שלא צלחו. במרכז להורות אנו נוטים להעדיף הסכמים שבהם הפונדקאית מקבלת 40% מהסכום במהלך הטיפולים וההריון ו60% מיד לאחר הלידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מרובה עובריםאיה26/08/2007
לפי מה שאני מבינה הפונדקאית עוברת טיפול הפריה ובטיפולים כאלה יש לפעמים יותר סיכוי לתאומים. מה קורה אם נקלטים תאומים אצל פונדקאית? זה בעצם לא כמו ההסכם המקורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאית שנושאת תאומים
מינה יולזרי26/08/2007כשמכינים הסכם התקשרות בין הורים מיועדים לבין פונדקאית חייבים להתייחס למס' נושאים ובינהם גם האפשרות לנשיאת עובר נוסף. במקרה כזה ישנו פיצוי נוסף שמתייחס לכך שהריוןן עם תאומים קשה יותר בהשוואה להריון עם עובר אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיסרישלי22/08/2007
אני רוצה להיות פונדקאית אבל הלידה של הילד השני שלי הייתה בניתוח קיסרי ובטח גם הלידה הבאה תהיה כזאת, זה פוסל אותי מלהיות פונדקאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיסרי ופונדקאות
מינה יולזרי23/08/2007בעיקרון ניתוח קיסרי אינו פוסל אותך מלהיות פונדקאית. חשוב לדעת מדוע עברת ניתוח קיסרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
רחל14/09/2007אני עברתי 3 לידות רגילות אחרי ניתוח קיסרי ככה שלא בטוח בכלל שהלידה הבאה שלך תהיה בניתוח הכל תלוי למה עברת ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוג שמחפש פונדקאית
שרון22/10/2007שלום לך,
אנו זוג ללא ילדים, שקיבל אישור של הועדה של משרד הבריאות לביצוע פונדקאות.
אם את רוצה להיות פונדקאית, אנא צרי קשר
והשאירי הודעה בטלפון: 0522771865* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות ועבודהצילי16/08/2007
אם אני רוצה להיות פונדקאית אני יכולה להשאר בעבודה שלי או שאני צריכה לעזוב אותה בשביל זה ולהתעסק רק בלגדל את העובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוג מחפש פונדקאית
לילי19/01/2008"זוג נשוי (12) עם ילדה (10) מחפשים פונדקאית שתהיה שותפה להגשמת חלומנו מזה שנים ארוכות להרחבת משפחתנו. תמיכה ותגמול נאות יינתנו בהוקרה רבה."
נא לפנות למייל [email protected], לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאות ועבודה
מינה יולזרי17/08/2007אין מניעה להמשיך לעבוד בזמן התהליך. אם עבדת בהריונות קודמים מדוע לא לעבוד גם בהריון הזה?
קיימים מקרים שבהם העבודה מסכנת את ההריון וזאת כמובן שמדובר בעבודה פיזית קשה. רוב העבודות אינןן כאלה.
כל דברי מסוייגים במידה ומדובר בהריון שבו על פי חוות דעת רפואית הפונדקאית תמנע מלעבוד וזאת כמובן רק אם יהיה סיכון כל שהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחשפת מידעליהי14/08/2007
על פונדקאיות באזור המרכז. ליהי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה סוג מידע?
מינה יולזרי14/08/2007האם את מעוניינת להיות פונדקאית או מעוניינת בפונדקאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות לזוג חד מינימעין11/08/2007
רציתי לברר על פונדקאות לזוג חד מיני, איך אני יכול לעשות את זה בארץ
אם למישהו יש פרטים ויכול לעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות לזוגות חד מיניים בארץ
מינה יולזרי14/08/2007פונדקאות לזוגות חד מיניים בארץ אינה אפשרית מבחינה חוקית. כדאי לפנות לרופאים שעובדים בחו"ל כמו באוקריינה או בהודו שם הפונדקאות חוקית ואינה מוגבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקשר בין ההורים לפונדקאיתשרה09/08/2007
שלום. תוכלו בבקשה מכן לתת לי מידע אודות הקשר בין ההורים לעתיד לאם הפונדקאית? האם הקשר מסתכם בקשר כספי בלבד או שיש ביניהם פגישות פנים מול פנים? הקשר נקבע על ידי הזוג והפונדקאית או מוסדר על ידי החוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרה ערב טוב
עדה אטיאס09/08/2007הקשר בין הזוג לפונדקאית רצוי שלא יהיה עסקי בלבד, ובדרך כלל הוא גם לא כזה.
מטבע הדברים אתם מתראים עם הפונדקאית במסגרת הטיפולים, ומלווים אותה במהלך ההריון, אולטרסאונדים, פגישות אצל הרופא וכמובן בלידה.
במידה ואתם נעזרים בליווי של איש מקצוע הוא זה שמשמש כמערכת תמיכה, גישור יעוץ, וליווי רגשי לפונדקאית ולכם, במידה ואין ליווי של איש מקצוע, רצוי שהזוג יהיה יותר מפנק ותומך בפונדקאית.
המינונים נקבעים בהתאם לרצונם של הצדדים ויכולים להשתנות במהלך התהליך, חשוב להיות רגישים, איכפתים, ויחד עם זאת לשמור על הפרטיות, אחד של השני ולגלות גמישות גם כשיש פערים, לא הייתי ממליצה על קשר הדוק מידי, כי בסופו של דבר הצדדים צריכים להפרד, וכל אחד חוזר לחייו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מספרים לילדים?מתלבטת05/08/2007
אני חושבת להיות פונדקאית אבל לא יודעת איך הילדים שלי יתמודדו עם זה. יש איזו עזרה בנושא? הדרכהה איך לספר להם, מישהו שמדבר איתם או משהו בסגנון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מספרים לילדים שאמא פונדקאית?
מינה יולזרי05/08/2007מנסיוני ילדים בכל גיל מקבלים את רעיון הפונדקאות בדרך חיובית וטובה וזה קשור כמובן לדרך בה הם מבינים את התהליך. מכאן שיש משמעות לדרך בה מעבירים אינפורמציה רגישה כזו. באופן עקרוני העברת מידע כזה מחייב קודם כל תקשורת טובה ופתוחה בין הורים לילדים. שנית חשוב מאוד להבין שככל שהאם תראה בפונדקאות מעשה חיובי ותורם גם ילדיה יראו זאת בדרך זו.
לא נתתי לך עיצות כיצד להסביר לילדייך כי לא ניתן לנעביר זאת בדרך זו. מה שחשוב להבין שניתן לעשות זאת באמצעות אנשי מקצוע ותאמיני לי שילדייך לא יפגעו במידה וההדרכה תהיה נכונה ומקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח?יונה פעמונה02/08/2007
מה זה הביטוח הזה של פונדקאות? זשמעתי משהו שיש איזה ועדה וגם ביטוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החוק מחייב את ההורים המיועדים
עדה אטיאס02/08/2007לבטח את הפונדקאית בביטוח חיים, שמכסה תאונה מחלה, אובדן כושר עבודה ושמירת הריון.
הביטוח מתחיל מהיום שבו הפונדקאית והזוג חותמים על הסכם ההתקשרות בפני הועדה ועד חצי שנה לאחר הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגשאילנית31/07/2007
אני רוצה לפנות לנשים שגולשות כאן ולשאול אותן - ראיתי שיש מיש מוכנות להיות פונדקאיות ויש מי שמתעניינות בתהליך. אבל מה עם כל הקטע הרגשי של לוותר על ילד שגדל בתוכך? אם יש כאן מישהי שרוצה להתייחס - אני6אשמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנית יקרה!
פונדקאית אחת31/07/2007תיראי אנחנו לא מוותרות בגלל שבעצם הוא לא שלנו אנחנו רק שומרות עליו ולפי עניות דעתי יש הבדל גדול, עכשיו אם תכניסי לך למחשבה שזה שלך ואת מוותרת עליו אזי יהיה לך קשה ובעצם לא תוכלי לוותר עליו אבל אם תחשבי על זה כדבר יקר מאוד שאת שומרת עליו לזוגות שפשוט אין באפשרותם לעשות זאת ואת בעצם נותנת להם אושר גדול ועושה את זה במטרה מסויימת (תרתי משמע) אז תביני איזה זכות גדולה נפלה בחלקך לעשות מעשה שכזה.
מקווה שתשובתי סיפקה אותך ואת מצליחה להבין איזה דבר אדיר וגדול זה לעשות את זה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת תשובה יפה
ענתי02/08/2007אבל לא פשוט בשבילי להבין את זה. האמת, לא הייתי מתחלפת איתך - אבל רצונך - בחירתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמת זהו רצוני ואני...
פונדקאית אחת03/08/2007אמת זהו רצוני ואני לא מתחרטת עליו
ובאמת לא כל אחת בנויה לתהליך כזה!
שיהיה לך בהצלחה בכל אשר תיפני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזה לא קשה?
רווית02/08/2007לעבור משהו כזה לבד, את כל השינויים שעוברים לך את הגוף, את הסיכונים שיכולים להיות בלידה, שלא לדבר על כאבי התופת של הלידה עצמה, ולעשות את זה בלי מטרה של ילד משלך אלא בשביל מטרה כספית? אומנם זה יכול לפתור הרבה מצוקות כספיות, אבל עדיין, אין רגעי שבירה שאת אומרת לעצמך שכל עבודה הייתה עדיפה מזה? ולמרות כל ההגיון, בסוף כשאת נותנת משהו שגדל בגוף שלך, זה לא קשה מדי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרווית יקרה שלום!
פונדקאית אחת03/08/2007א' את לא עוברת את זה לבד יש לך את מינה ועדה הנהדרות שמלוות אותך לאורך כל הדרך יש גם את הזוג שנמצא איתך בתהליך עצמו בדיקות וכו'... סיכונים בלידה בינינו זה קצת נדיר אלא אם היה לך בעבר בלידותייך שלך וכן גם לגבי כאבי התופת שהזכרת ואלו דברים שבעצם יכולים לקרות לך בלידה של עצמך ואני לא מסכימה איתך בזה שאת אומרת "ולעשות את זה בלי מטרה של ילד משלך אלא בשביל מטרה כספית?" המטרה שלשמה נכנסתי לתהליך(אני או כל פונדקאית אחרת) נכון שמלכתחילה המטרה היא כספית והמטרה היא לשפר את חיי ילדיי וחיי שלי גם אבל את גם נכנסת לזה במודעות של מה שאת הולכת לעבור בשביל זוג אחר שאין באפשרותו לעשות זאת ופה טמון כח הנתינה שלך שאת נכנסת במודעות להעניק לזוג את האושר שלו זה דבר כ"כ מדהים שעד שתעשי זאת לא תוכלי להבין אותו ולא אין לי רגעי שבירה שהייתי אומרת שכל עבודה אחרת עדיפה מכיוון שלעשות מעשה כזה הוא דבר ששווה כל דבר אחר שבעולם ושום עבודה בעולם לא תוכל לתת סיפוק כמו שהנתינה הזו לזוגות החשוכים האושר שאת יכולה להעניק להם את זה לא תמצאי בשום עבודה שבעולם כמה גדולה שתהיה.ובסוף כמו שאת אומרת לתת משהו שגדל בתוכך שוב פעם נשאלת השאלה איך את מסתכלת על זה א' הוא לא שלי הוא שלהם אני רק שומרת להם עליו אני נותת לו חממה למשך 9 חודשים משהו שנמנע מהם ולשמחתי הרבה נפל בחלקי לזכות ולעשות זאת שוב פעם את לא נותנת משהו שלך את רק עוזרת להם דרך הרחם הבריא שלך להגיע למטרה הנכספת. ועל כך תאמיני לי שאת צריכה להודות לאלוקים שאת בריאה ושיש בחלקך להביא לעצמך אושר כזה לחייך ומצד שני תעמידי מולך את הזוגות שלא יכולים לעשות זאת תנסי לעמוד במקומם ותספרי לי איך היית מרגישה לו היית בצד השני...
בהצלחה בכל אשר תיפני.
מקווה סיפקתי את שאלתך,
וסליחה מראש על אורך התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחתיין עלייך - אני לא הייתי מסוגלת
אחת05/08/2007"תאמיני לי שאת צריכה להודות לאלוקים שאת בריאה ושיש בחלקך להביא לעצמך אושר כזה לחייך ומצד שני תעמידי מולך את הזוגות שלא יכולים לעשות זאת תנסי לעמוד במקומם ותספרי לי איך היית מרגישה לו היית בצד השני". ובאמת אין לך רגעי חרטה על הויתור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחת שלום
פונדקאית אחת05/08/2007לא אין לי ריגעי חרטה אם היה לי רגעי חרטה ולו אף לרגע אחד קטן לא הייתי עושה את התהליך הזה בכלל.
ואני אחזור שוב על אותו משפט "זהו לא ויתור זוהי נתינה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה של הפונדקאיתלבנת30/07/2007
יש גוף שבוחן את הפונדקאיות ומפקח עליהן? זה מלחיץ לחשוב שאולי הפונדקאית תשתה או תעשן או תיקח סמים בזמן ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאית עוברת איבחונים
עדה אטיאס30/07/2007רפואיים פסיכולוגיים, ואנו עורכות גם איבחון פסיכוסוציאלי, שמטרתם לבדוק את בריאותה, אורך חייה, ויכולותיה לקחת על עצמה תפקיד יקר זה.
הועדה של משרד הבריאות בודקת את המסמכים ומראיינת את הפונדקאית באופן אישי.
כמו כן נשים שמעוניינות להיות פונדקאיות, רוצות בהצלחת התהליך לא פחות מההורים המיועדים, והמטרה בסופו של דבר משותפת.
אנו גם מלוות את התהליך ובמגרתו אנו משוחחות עם הפונדקאיות על אורך החיים שהן מנהלות במהלך ההריון, האחריות כלפי ההריון, וכד'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
לבנת31/07/2007ומה קורה אם הפונדקאית לא עומדת במחויבויות (למשל מעשנת בזמן ההריון)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישנם קריטריונים רפואיים לגבי עישון
עדה1131/07/2007עד 10 סיגריות ביום הרופאים טוענים שהדבר אפשרי כמובן שפחות רצוי, אבל אישה שמעשנת למעלה מזה אנו בודקות איתה שהיא מוכנה להפחית בכמות העישון, כי אין ספק שיכול להיות לכך נזק לעובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מעוניינת להיות אם פונדקיתחסוייה28/07/2007
אני בת 26 גרושה אמא ל 3 ילדים 1.5, 3, 5 מעוניינת להיות אם פונדקאות רציתי לדעת מה עושים ואם אני מתאימה לזה מחכה לשתובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוג מחפש פונדקאית
לילי19/01/2008"זוג נשוי (12) עם ילדה (10) מחפשים פונדקאית שתהיה שותפה להגשמת חלומנו מזה שנים ארוכות להרחבת משפחתנו. תמיכה ותגמול נאות יינתנו בהוקרה רבה."
נא לפנות למייל [email protected], לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם המקום מגורים קובע?
חסוייה28/07/2007אני גרה עם הילדים באילת רציתי לדעת גם האם אני יכולה לעבור את הכל גם מאילת או שאני אצטרך לעבור למרכז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכולה בהחלט...
הורים מיועדים27/07/2011היי,
אשמח לשוחח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרונה ערב טוב
עדה אטיאס30/07/2007באופן מעשי נראה לי לא פשוט לעבור תהליך פונדקאות באילת, סביר להניח שתיצטרכי לזמן מוגבל לעבור לאיזור המרכז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהפונדקאית אחת26/07/2007
קראתי בפורום פיריון והפריה חוץ גופית באחד התשובות שכשעושים החזרה העוברים בימים הראשונים ממשיכים להתפתח בחלל הרחם ורק ביום ה-5 משתרשים אם הטיפול מצליח! ז"א שאם הטיפול הצליח אז כבר 2-3 ימים לאחר היום ה-5 נגיד ביום ה-8 אפשר כבר לעשות בדיקת בטא לראות אם אכן נקלטו העוברים????? ואם כן מה רמת הבטא הכי נמוכה שאכן מעידה על היריון.??
תודה על התייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הבטא
עדה אטיאס26/07/2007נעשת ביום ה 12 כי רק אז רמת הורמון ההריון עולה לרמה כזו שניתן לראותה בבדיקת הדם.
לפני כן לא תתקבל תוצאה מהימנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעבוד בפונדקאות בחולמירי24/07/2007
יש לי בעיה כספית מעוד קשה ואני גם מגדלת ילד לבד ואין לי איך להשיג כסף. אני רוצה להיות פונדקאית אבל אמרו לי שאני צאירה מדי (אני בת 20). איך אפשר לעשות את זה בחול? למי מתקשרים? באיזה ארץ זה ואיך אני יכולה לדעת אם באמת ישלמו לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישנם מרכזים העוסקים בפונדקאות
עדה אטיאס24/07/2007בארה"ב, את יכולה למצוא אותם באינטרנט, תנסי לפנות באימייל ולברר פרטים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירי צרי קשר
דני18/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי אין לי מידע בתחום
מינה יולזרי21/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרובת משפחהשירה22/07/2007
קראתי כמה תשובות כאן בפורום לפיהן קרובת משפחה לא יכולה להיות פונדקאית. מצד שני, ראיתי כתבות שמספרות על נשים ששימשו כאם פונדקאית לבנות שלהן. זה אומר שאפשר לעשות את זה אבל לא בארץ, או שזה נעשה באופן לא חוקי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן אבל לא בארץ
עדה אטיאס22/07/2007למשל בארה"ב אין מגבלות בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)