מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דרושה פונדקאיתהדסה555512/12/2007
בס"ד
לזוג, דרושה פונדקאית חד הורית, יהודייה 0504837777* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עדה אטיאס12/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעדי12/12/2007
שלום,
אני בתהליך להיות פונדקאית, אני עושה את כל הבדיקות לפני הועדה, רציתי לשאול, אולי מישהי יודעת על רופא גיניקולוג מומחה למילדות שמוכר מאוד בועדה (לא משנה היכן בארץ) ואם אפשר גם את מספר הטלפון שלו.
תודה. אשמח לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנהלי המחלקות להפריה חוץ גופית
עדה אטיאס12/12/2007בכל בתי החולים בארץ יכולים לסייע לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחיים09/12/2007
אני גבר בן 35 בריא בגופי ועד כמה שמבין גם בשכלי אשר מעוניין בילד. מכיוון שאימוץ אינו בא בחשבון מבחינתי כי איני נשוי נשארה רק אופציית הפונדקאות. בארץ הדבר בלתי אפשרי שוב, כי איני נשוי אך במדינות עולם שלישי כגון סין הדבר לעניות דעתי אפשרי וקל בהרבה לביצוע. שוב, אין בידי שום אינפורמציה מעבר לקריאת מאמרים וכתבות בנושא כך שישנו תמיד סיכוי כי אני טועה...
מאיפה עלי להתחיל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייתי מציעה לך
עדה אטיאס09/12/2007לבדוק באינטרנט לגבי מרכזים לפונדקאות בחו"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לחיים
דינית17/12/2007היי חיים,
רציתי לספר לך את הסיפור שלי
בארץ רציתי להיות פונדקאית, אבל הייתה לי בעיה עם הגיל,
ממש במקרה שמעתי שבארה"ב אפשר לעשות פונדקאות בקלות ובלי שום בעיות
פניתי למרכז שמטפל בנושא הפונדקאות והם הציעו לי לעשות פונדקאות לזוג גייז
מיד הסכמתי, נסעתי לחו"ל עברתי את כל הבדיקות וכרגע אני בתחילת התתהליך
בעוד שלושה שבועות אני עושה החזרה של העוברים.
אם אתה מעוניין בעוד מידע אשמח לתת לך.
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאות בחול
סיגי19/12/2007היי דינית אשמח לקבל ממך פרטים לגבי התהליך בחול בבקשה גם לי סיפור דומה טל 052 4600490
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאית לגברדקל05/12/2007
האם גבר או זוג חד מיני יכולים להעזר בשירותים של פונדקאית במידה ומצאנו כזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דקל
מינה יולזרי05/12/2007פונדקאות של זוגות חד מניים מתאפשרת רק בחו"ל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיטל03/12/2007
כבר חשבתי על זה מס' פעמים. והיום קראתי כתבה שכל כך ריגשה אותי, ששוב התחלתי לחשוב על כך.
אבל אני ראיתי שברוב המקרים הפונדקאית חייבת להיום חד הורית....ואני נשואה.
אני בת 27, נשואה באושר +2 ילדים מקסימים...בני 5 ו3. ואני כל כך נהנית להיות בהריון:)
הייתי מאד רוצה לעזור לזוג, ואני לא יודעת מאיפה להתחיל אפילו...
מאיפה מתחילים? עם אפשר לדבר?
זה בכלל רלוונטי למרות שאני נשואה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוג מחפש פונדקאית
לילי19/01/2008"זוג נשוי (12) עם ילדה (10) מחפשים פונדקאית שתהיה שותפה להגשמת חלומנו מזה שנים ארוכות להרחבת משפחתנו. תמיכה ותגמול נאות יינתנו בהוקרה רבה."
נא לפנות למייל [email protected], לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל שלום
עדה אטיאס03/12/2007לצערי רק נשים חד הוריות יכולות להיות פונדקאיות, לפי החוק בארץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתאימה להיות פונדקאית!יעל30/11/2007
לאחר קריאה באתר של משרד הבריאות , אני מתאימה להיות פונדקאית .
אני מעוניינת לדעת סכומים....
בשום מקום לא רשום כמה פונדקאית מקבלת .
וכמו שרשם יוסי - האם הזוג שלהם אלד את הילד - יחזיר לי את כל הוצאות המחייה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח להעביר לך את הסכומים באימייל
עדה אטיאס30/11/2007את מוזמנת במידה ותירצי ליצור קשר ולקבל פרטים נוספים 0522907889
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמייל שלי-
יעל30/11/2007[email protected]
תודה רבה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל שלחתי לך אימייל
עדה1130/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשים אם פונדקאיתדינדוש29/11/2007
אנחנו זוג מאיזור הצפון מחפשים אם פונדקאית. ליצירת קשר 0547654620 או[email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוג מחפש פונדקאית
לילי19/01/2008"זוג נשוי (12) עם ילדה (10) מחפשים פונדקאית שתהיה שותפה להגשמת חלומנו מזה שנים ארוכות להרחבת משפחתנו. תמיכה ותגמול נאות יינתנו בהוקרה רבה."
נא לפנות למייל [email protected], לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
עדה אטיאס30/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיוסי28/11/2007
כשאישה מחליטה להיות פונדקאית, האים היא אמורה לקבל החזרים על כל ההוצאות שהיא תוציא במהלך ההריון? על אילו הוצאות מדובר?
והאם חותמים חוזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוג מחפש פונדקאית
נא לפנות למייל [email protected], לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי שלום רב
מינה יולזרי28/11/2007בין הורים מיועדים לאם פונדקאית נחתם הסכם שכולל את כל הזכויות והחובות של שני הצדדים.
כל ההוצאות הכרוכות בתהליך כמו טיפולים רפואיים בדיקות מורכבות תרופות ביגוד (עד סכום מסוים) נסיעות בייבי סיטר הם על חשבון ההורים המיועדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבאיילת25/11/2007
אני בת 30 ילדית ילד אחד ורציתי לדעת אם אני מתאימה להיות אם פונדקאית ומה צריך לעשות בשביל זה.
בנוסף אפשר לדעת בערך כמה כסף אפשר להרוויח מזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוג מחפש פונדקאית
נא לפנות למייל [email protected], לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום איילת
מינה יולזרי25/11/2007חסרים לי פרטים כדי לענות לך את יכולה ליצור איתי קשר טלפוני 0522-907322
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חד הוריתיעל22/11/2007
שלום
אני בחורה בת 35 איני נשואה. אני מאד רוצה ילד אך מסיבות רפואיות איני יכולה לשאת הריון. רציתי לשאול אם כדי להיכנס לתהליך חייבים להיות נשואים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל בוקר טוב
עדה אטיאס23/11/2007לא חייבים להיות נשואים אך חייב להיות לך בן זוג שאיתו את מנהלת חיים משותפים, והדבר מעוגן בחוזה משפטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאד עצוב
יעל23/11/2007אז אם אני בוחרת לחיות ללא בן זוג זה בלתי אפשרי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להיות פונדקאיתסיגל21/11/2007
עדה ומינה שלום,
אני מעוניינת להיות פונדקאית ויש בידי את כל הטפסים הנחוצים (כמובן שאני מתאימה לפונדקאות על פי דרישות הועדה).
בהתחלה חשבתי לעשות לבד את התהליך אך החלטתי ללכת לבסוף דרך מרכז והחלטתי לפנות אליכן.
כמו שאמרתי, יש בידי כבר את כל המסמכים הנדרשים כולל הבדיקות הנחוצות, האישור מהמשטרה, סיכומי הלידה וכו'...
אשמח לדעת אם ישנו זוג נחמד וזמין לתהליך מיידי, ואשמח לוודא באם הסכום עליו ניתן לדבר הוא כפי שכתבתן בהודעה למעלה - 40,000$
אשמח לתשובתכן
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלויות התהליך
מינה יולזרי22/11/2007כשזוג מתענין לגבי תהליך הפונדקאות אנו מתייחסים גם לעלויות הקשורות בפונדקאית וגם לכל מה שמסביב כמו אבחונים יעוץ משפטי ועוד סכומים הנמצאים בנאמנות לזכותך לצורך נושאים נלווים כמו פיצוי על עובר נוסף על ניתוח קיסרי יעוץ משפטי עבורך בתהליך. לגבי סכומים שאת אמורה לקבל כבסיס את יכולה ליצור איתי קשר ונדבר. השורה התחתונה היא שפונדקאית לא מקבלת 40,000$
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט תשלומים
סיגל22/11/2007מינה שלום,
אשמח לקבל למייל שלי אם תוכלי את פירוט התשלומים אותם אוכל לקבל וכן את הטלפון שלך ליצירת קשר לאחר מכן.
תודה
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתובת המייל שלי
סיגל22/11/2007סליחה,
המייל שלי הוא
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולחת לך אי מיל
מינה יולזרי23/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיואב20/11/2007
כמה עולה פונדקאות?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלות תהליך פונדקאות
מינה יולזרי20/11/2007את התהליך ניתן לעבור באמצעות מרכז מקצועי או לעבור את התהליך באופן עצמאי. באופן כללי ניתן לדבר על 40,000$ לפחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשואה+2 להיות אם פונדקאיתשרון(השם שמור18/11/2007
מעוניינת להיות אם פונדקאית מאוד רצינית בת 32 +2 בנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוג מחפש פונדקאית
נא לפנות למייל [email protected], לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב שרון
מינה יולזרי18/11/2007לדאבוני, נשים נשואות אינן יכולות לשמש כפונדקאיות וזאת על פי חוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשים פונדקאית
הדסה555512/12/2007בס"ד
ערב טוב
אנו מחפשים פונדקאית-עברנו את התהליך כבר פעם אחת ויש לנו ילד. אשמח אם תיצרי קשר אם את מעוניינת-יותר מידי פרטים לדבר עליהם בטל'. 0504837777* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשים פונדקאית
הדסה555513/12/2007בס"ד
שרון שלום רב,
אנו זוג שמחפש פונדקאית, כבר עברנו את התהליך פעם אחת. נשמח אם תתקשרי ל- 0504837777 לפרטים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון הי
עדה1114/12/2007את מוזמנת להתקשר ולקבל פרטים בנושא 0522907889
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא צרי קשר באמצעות האימייל שלי
אור20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להיות פונדקאיתשרית16/11/2007
תוך כמה זמן מהיותי גרושה הנני יכולה להיות פונדקאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית שלום
מינה יולזרי16/11/2007בעקרון נהלי הועדה קובעים שיש להמתין כשנה מיום קבלת הגט. ההגיון שעומד מאחורי זה הוא שככל שהגירושין קרובים למועד תחילת התהליך יתכן שהפונדקאית תתחיל את תהליך הפונדקאות כשעדיין היא נמצאת בשלב כל שהוא של משבר הקשור לגירושין.
ישנם מקרים בהם קבלת הגט נעשתה תקופה ארוכה לאחר הפרידה ולכן השלבים המשבריים הם מאחורי המועמדת. אלו מקרי גבול שהועדה דנה בכל מקרה לגופו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עורך דיןאורי08/11/2007
האם יש עורך דין שמתמחה בנושא ויש לו ניסיון? אשמח לעזרה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוג מחפש פונדקאית
נא לפנות למייל [email protected], לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחי לי למייל את המייל שלך ואתן לך
מחפשת פונדקאי08/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה[email protected]
מחפשת פונדקאי08/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)