מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעוניינת להיות אם פונדקאיתאילנה22/07/2008
אני אם חד הורית ל-2 ילדים, מעוניינת מאוד להיות אם פונדקאית...
ליצירת קשר ilana [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עדה אטיאס24/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרושה פונדקאית - תמורה גבוהה
אורית02/09/2008זוג בני 34 מחפשים פונדקאית חמה ומסורה שתעזור לנו להגשים חלום גדול צרי קשר לאוריה ל 0528555770
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאית
אתי08/09/2008שמי אתי בת 33 אמא ל4 ילדים ומעוניינת להיות פונדקאית ליצירת קשר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות בחו"לפונדקאית21/07/2008
אני מעוניינת לעזור להורים להביא ילד לעולם, מאחר ואין לי ילדים משלי החוק לא מאפשר לי להיות אם פונדקאית בארץ. אם ישנם זוגות שמתעתדים לעשות את התהליך בחו"ל אני אשמח להיות שותפה למסע המופלא שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מציעה לך
עדה אטיאס22/07/2008להוסיף את האימייל שלך או מס' טלפון שניתן יהיה ליצור איתך קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאית לא נשואהיוליה21/07/2008
ערב טוב ! לפי החוק, נשים נשואות אינן יכולות להיות פונדקאיות. ומה לגבי אלה שאינן נשואות אלא גרות עם חבר (בן זוג)? אודה על תגובתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוליה בוקר טוב
עדה אטיאס21/07/2008אישה לא נשואה שגרה עם חבר יכולה להיות פונדקאית.
את מוזמנת לפנות אלינו ונשמח לתת לך פרטים נוספים לגבי התהליך.
יום טוב עדה 0522907889* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשים פונדקאית
ניצן03/08/2008אני ובעלי מחפשים פונדקאית - אם חד הורית ממרכז הארץ, בגילאי 22-30, יהודיה. התגמול גבוה. לפרטים אנא צרי קשר למייל: [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה להיות פונדקאית
הורים08/08/2008רק אם אינך נשואה . נשמח אם תצרי איתנו קשר למייל או לכאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להיות פונדקאית-נהריהשירי20/07/2008
אם חד הורית+1 , הריון ולידה תקינים(קיסרי) מצב בריאותי תקין, מעוניינת להיות פונדקאית עבור זוג בתהליך ראשון, שעבר אישורים, זוג חם אוהב ומפנק..(: בשעות אחה"צ והערב- 052-4068288
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עדה אטיאס21/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להיות אם פונדקאיתרוני בן טובים20/07/2008
שלום, אני בת 23, רווקה, בריאה ומעולם לא הריתי. אני רוצה להיות אם פונדקאית ואני צריכה מידע מה הצעדים הראשונים שאני צריכה לעשות. אני יודעת שצריכים ללכת לבדיקות מסוימות אבל אני לא יודעת מאיפה להתחיל. אם אפשר להחזיר לי תשובה לגבי העניין אני אשמח מאוד. בהצלחה לכולנו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני בוקר טוב
עדה אטיאס21/07/2008במידה ואין לך ילד משלך לצערי לא תוכלי להיות פונדקאית, מאחלת לך כל טוב ויום נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשירות להיות אם פונדקאיתרוצה לעזור20/07/2008
שלום. כבר כמה זמן שאני חושבת להיות אם פונדקאית. אני גרושה ואמא לילדה בת 4, בגיל המתאים ובבריאות טובה. שאלתי- בנישואי עברתי טראומה שגרמה לי להיכנס לדיכאון, כולל טיפול תרופתי. לפני הנישואין ובשנים שלאחר גרושי (נפרדנו תוך כדי ההריון) -יעידו עלי מכיריי שאני בן אדם בריא בנפשו ומלא חיוניות והדיכאון היה הגיוני וטבעי לאור מה שעברתי. אחי וגיסתי הביאו לעולם ילדה דרך אם פונדקאית וראיתי איזו מתנה ענקית אני יכולה להביא לזוג חשוך ילדים. כרגע אני במחשבות על העניין אבל רציתי לבדוק קודם אם יש מצב שיפסלו אותי בגלל המשבר שעברתי. (לפני 4 שנים) תודה ויישר כח על פועלכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה
רוצה לעזור20/07/2008כמה זמן עד לתחילת ההריון התהליך אמור להימשך? הבנתי שיש מס' שלבים,א בל לא ראיתי התייחסות לזמנים. תודה שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לעזור בוקר טוב
עדה אטיאס21/07/2008הייתי מציעה שתתקשרי אלי ואדריך אותך אלו מסמכים עלייך להביא, שנוכל להגיש אותם לאישור מקדמי בועדה.
יום טוב
עדה 0522907889* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשירות להיות פונדקאית
מינה יולזרי22/07/2008מדברייך הבנתי שעברת משבר ולכן נזקקת לעזרה. סביר שאנשים במהלך החיים חווים משבר ואין הדבר מעיד על כוחותיהם או מצבם הנפשי. כשהועדה באה לדון בענינך היא מתייחסת למשבר כמו לחלקים החיוביים והטובים בחייך ולכן לא תהייה נטייה הכרחית למנוע ממך להיות פונדקאית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמח אם תצרי איתנו קשר לכאן או למיי
הורים08/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום וברכהalexandra17/07/2008
שלום, יש לי זוג חברים, הודיים, המתגוררים בהודו, אשר מנסים להוליד ילד/ה לעולם מזה כ16 שנים. משפחתה של האישה מסרבת לאשר לה לאמץ ולכן הם ממשיכים לנסות ולשלם על טיפולים שונים ומגוונים ע"מ להצליח להכנס להריון. הם ניסו לחפש אם פונדאית בהודו, אך שמה זה הרבה פחות נגיש מבישראל ולכן המרכז היחיד שמצאו, מציע תהליך פונדקאי, שמתחיל ב400,000 ש"ח וממשיך בדאגה לצרכיה של האם במשך כל תקופת ההריון. סכום שאין באפשרותם לשלם. אני מאוד רוצה לעזור להם למצוא, זוג אנשים מדהימים. אנשים נדירים ויקרים מאוד מאוד. האם אפשר לעשות תהליך של אם פונדקאית בישראל? האם מישהו/י יכול/ה לכוון אותנו (אותי ואותם)? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה בעזרה המבורכת
אמיר וישינסקי18/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאית
אולגה28/08/2008אשמח לעזור במקרה שאפשר לעבור את התהליך בארץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אולגה
Alexandra29/08/2008לא ציינת איך ניתן ליצור עמך קשר כל טוב אלכסנדרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליאת16/02/2009אלכסנדרה, האם עניין בהודו עדיין אקטואלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלכסנדרה ערב טוב
עדה אטיאס16/02/2009לצערי חברייך לא יוכלו לעבור את התהליך בארץ היות ואינם ישראלים תושבי מדינת ישראל.
אין לי מושג לאיזה מרכז הם פנו בהודו אך לפחות ממה ששמעתי מזוגות שביררו העליות נמוכות יותר, מציעה לך להכנס לאתר שניקרא תמוז שמתעסקים בין היתר בפונדקאות בהודו ולברר פרטים עבורם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידעשרה16/07/2008
לפי מה שקראתי גיליתי שגילאי הפונדקאות נעיים עד גיל 38 , ברצוני לדעת מה קורה אם עברתי את הגיל ומה הבדיקות שכרוחות אחרי גיל 38 תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת כמה את?
עדה אטיאס16/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל
שרה17/07/2008הגיל שלי הוא בדצמבר בת שלושים ותשע, אולי זה מגוחך שאני שואל כי סך הכול כמה חודשים מפרידים, אך ברצוני לדעת בכול זאת מה התהליך אחרי גיל שלושים ושמונה, כי אני יודעת שיש בדיקות שונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרה ערב טוב
עדה אטיאס18/07/2008התהליך הוא זהה, התקשרי אלי ביום א ואשמח לתת לך פרטים
עדה 0522907889* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגברים המעונינים לעשות ילד משותףפונדקאית16/07/2008
לגברים בלבד שמסודרים כלכלית טוב ומעונינים להביא לעולם תינוק משותף מוזמנים לטלפן 0508643993
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פונדקאית
מינה יולזרי16/07/2008האם את מתכוונת להורות משותפת? אם כן, לא מדובר בפונדקאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוג מחפש פונדקאיתגלית לוי15/07/2008
שלום , אנחנו זוג מחפשים פונדקאית שתעבור איתנו את התהליך המבורך שהמטרה הסופית היא הבאת ילד לעולם . יש לנו האישורים הדרושים מהוועדה , ניתן לקדם את התהליך במהרה .
מובטח תשלום הוגן , יחס חם ואוהב ותמיכה לאורך כל הדרך וגם לאחר מכן , הרי בסופו של דבר את זו שעוזרת לנו להגיע להגשמת חלומנו מזה הרבה זמן . תבורך כל אישה שמוכנה להיות פונדקאית.
נא ליצור קשר לטלפון 050-9272625
או לכתוב לנו לאימייל בכתובת : [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עדה אטיאס15/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעונינת לתרום ביציותאורטל14/07/2008
שלום, אני בת 22 עם ילד בן 3. בריאה. ההריון שלי עבר בקלות וללא בעיות. כולל הלידה. כמה משלמים בד"כ על תרומת ביצית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטל בוקר טוב
עדה אטיאס15/07/2008בארץ אין אפשרות לתרום ביציות אלא אם את נמצאת בתהליך של הפריה חוץ גופית עבור עצמך.
עומד לצאת חוק שיאפשר זאת אך נראה שהדבר יקח עוד זמן לא מבוטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית
מילי15/07/2008יכולה לעזור לך בנושא תרומת ביצית. אנא צרי קשר באימייל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית
מילי15/07/2008יכולה לעזור לך בנושא תרומת ביצית. אנא צרי קשר באימייל. mili.365@gm
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורטל
מילי15/07/2008אפשרי, אנא צרי קשר באימייל: [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת בפונדקאותגל14/07/2008
חד הורית לפרטים נוספים וליצירת קשר במייל תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עדה אטיאס15/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אדה קיבלתי אימל ממך
גל15/07/2008אני אבחן אפשרויות תודה על העיצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשים פונדקאית
מילי15/07/2008היי גל, אנו זוג שמחפש פונדקאית. יש לנו אישר מהוועדה. יכולים לצאת לדרך מיידית. נשמח שתיצרי קשר טלפוני -054-6448170
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאימייל שלי
מילי15/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנייה לפירוט התשלומים
שירי16/07/2008מינה\עדה שלום רב, אנו זוג ללא ילדים שמעוניין להתחיל תהליך של פונדקאות רצינו לקבל מכם את פירוט התשלומים הכולל את הכל כולל הכל נכון להיום לגבי התהליך דרך המרכז. נשמח לקבל את גם את הזמן שלוקח לקבל את האישור השני לאחר קבלת האישור העקרוני הראשוני נשמח לקבל את הנ"ל במייל הבא: [email protected] תודה ויום טוב טלי וגיא. נודה לתשובתכם בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לכם אימייל
עדה אטיאס16/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורות אחרתשרון12/07/2008
שלום רב אני בחור בן 32 שגר עם בן זוגו 3 שנים ומעוניין להביא ילד באמצעות פונדקאות כפי שקראתי, לזוג הומוסקסואלים אין האפשרות של פונדקאות בארץ, אך כפי שייעצת את יכולה לכוון למקומות בחו"ל כגון: הודו ואוקראינה. אשמח אם תוכלו לשלוח לי כל חומר שהוא על התהליך בחו"ל ועם מי ליצור קשר ובמידה וידוע לכן העלויות אשמח לשמוע. תודה שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון
מינה יולזרי13/07/2008המרכז להורות מטפל גם בזוגות חד מיניים בארמניה בכפוף לחוק הארמני שמאפשר פונדקאות גם לזוגות שאינם הטרוסקסואלים.אתה מוזמן להכנס לאתר שלנו ולקבל מידע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם פונדקאית לבת זוגמיכל09/07/2008
שלום לכולם שמי מיכל ואני חיה עם בת זוגי. לבת זוגי יש סכרת נעורים והיא כמעט בת 40 . דיברנו על האפשרות שאני אהיה אם פונדקאית עבורה מאחר והריון במצבה יכול לעורר בעיות . רציתי לדעת אם יש אפשרות כזו , ואיזו פרוצדורות צריך לעבור לשם כך במידה וזה אפשרי . אשמח ליצור קשר עם מישהו שמבין ויכול לעזור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
מינה יולזרי09/07/2008עד כמה שאני זוכרת היה תקדים במדינה. כדי להיות בטוחה צרי קשר עם אירית רוזנבלום מ"משפחה חדשה"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוג נוצרי מחפשים פונדקאית נוצריהליז08/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ליז
ליז08/07/2008אימייל של ליז [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)