מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובל מאדאשה מודאגת05/07/2011
שלום,
אני נשואה כבר 4 שנים וחיה עם בעל סובל מאד, כבר לאורך השנים והקודמות לנישואין חש בעלי בכאבי בטן בחלק מהטבור וצפונה. כשקם בבוקר 2-3 יציאות לעיתים היציאות שחורות, בטן נפוחה לכל אורך היום בעליות וירידות, גרפסים מרעידי בית לאורך כל היום במיוחד לפני אוכל ואחרי,כאבי בטן איומים לעיתים,אציין פה כי לבעלי כח סבל רב כמו כן ביצע בדיקת נשיפה שיצאה חיובית להליקובקטר פיירולי- ניתן טיפול אנטיביוטי, לאחרונה נזכר בעלי כי לפני 6 שנים השתתף בניסוי לבליעת מצלמה וכי ביקש תשובות ועקב נסיעה דחופה לחול לא לקח את התשובות, ביררתי לגבי התשובות וגיליתי את הדברים הבאים: פוליפים במעי הדר, דלקת במעי הדג ועוד משפט אותו לא הצלחתי להבין במלואו והוא:
small bowel polyp -whithin the range of enteroscopy
האו ייתכן כי גדלו והתרבו הפוליפים במעלה השנים?
האם הדבר מצביע על מחלת קרוהן?
מה השכיחות של פוליפים ממאירים?
אנא הכוונתך בנושא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובל מאד - תגובה
ד''ר אליזה טיומני10/07/2011אם סבל כפי שאת מתארת כה רב והיו ממצאים בבדיקת מעי הדק כבר לפני מספר שנים -בהחלט יש לפנות בהקדם לרופא גסטרו להמשך הבדיקה .מדו עלא פניתם עד כה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובל מאד
אשה מודאגת10/07/2011לא פנינו עד כה מכיוון שרק בזמן כתיבת ההודעה בפורום קיבלתי תשובות מכיוון שלאחר הבדיקה בעלי טס לחו"ל לשנתיים ואני לא הייתי רעייתו.
כמו כן התחלנו בדיקות לפני כחודש ואז גילינו את ההליקובקטר וכעת אני אפנה לגסטרואנטרולוג.
האם פוליפים בקיבה הינם ממאירים- לרוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?