כאבים עזים בצד ימין של הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים עזים בצד ימין של הבטן
    אנונימי
    06/07/2011

שלום,
    אני בחור בן 20, בריא, מתאמן ושומר על אורח חיים בריא.
    מזה 7-8 שנים אני סובל מכאבים עזים בצד ימין של הבטן בתדירות משתנה שבאו בפתאומיות. הכאבים האלו משתקים אותי עד מצב שאני בקושי יכול ללכת והם נמשכים בין 3 ל4 ימים.
    שללו לי תוספתן מכיוון שכשלוחצים לי על המקום הוא לא מקרין כאב לצד השני. עשיתי לפני כמה שנים אולטרסאונד וצילום רנטגן ובדיקות יצאו שליליות (כלומר הכל יצא תקין ברוך ה'). רופאת משפחה שאיבחנה אותי לפני כחודשיים בערך טענה שאני סובל מ"מעי מכווץ" ונתנה לי מרשם לפפברין הידרוכלוריד 80 מ"ג. הכדורים לא עושים עבודה כ"כ ולכן אני נוטל 2 טבליות ברצף 3 פעמים ביום. רציתי לדעת ממה דבר כזה יכול לנבוע ומה אפשר לעשות כדי למנוע את הכאבים או למזער אותם לפחות כי זה פשוט בלתי נסבל.
    כמו שאמרתי אני בחור בריא ששומר על אורח חיים בריא (מבחינת כושר גופני ואוכל).
    באמת שאני אובד עצות, אשמח לכל השערה מקצועית והדרכה.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך פירוט

אנונימי
    06/07/2011

שכחתי לציין שאני לא סובל מיציאות לא שגרתיות כמו שלשולים, עצירות, דימומים בצואה וכדומה, הכל תקין.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים עזים בצד ימין של הבטן - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    10/07/2011

מכיוון שהסיפור כבר נמשך שנים כדי לך להיבדק אצל מומחה גסטרו לאיבחון מדוייק יותר של מצבך אם עוד לא עשתה את זה עד כה.
    לא ניתן לאבחן כאן כי חסרים הרבה פרטים רפואים
    בהצלחה ד"ר אליזה טיומני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו