יש לי שאלה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה ?
    yerushalmi
    18/08/2011

בן 36 ,היה לי סרטן הוד´גקין לימפומה לפני 12 שנה בערך,לאחר מספר שנים עברתי נתוח לייזר להסרת פוליפים ב אנוס ,בדיקה מאוחרת גלתה שנשאר עוד כמה בחלק התחתון..המשכתי בחיי ..בחודש האחרון היו לי הרבה תחושות של כאבי בטן בחלק שמאל של הבטן..וגם תופעות גזים מרובות..ייחסתי זאת לשנויי תזונה..וללחצים עם אשתי..(וגם לבעית טחורים חולפת בשבוע האחרון)אבל אתמול..הייתי קצת בפניקה..ראיתי דם באסלה לאחר יציאה-בהיר,וכמובן קראתי הרבה ברשת..אני לא פוסל את האפשרות הברורה מאליה,וגם לא מפחד להלחם..,שאלתי היא לגבי סיכויי ההחלמה ..והאם ייתכן (שבמידה ויעלה בבדיקות,שכן)שזה עדיין בשלב מוקדם.?אני בריא באופן כללי,ואדם די חזק,גם מנטלית,כמובן שכל חולה לשעבר פוחד מהמלחמה הבאה,לא צפיתי שזה (אולי) יגיע משם..אשמח לקבל תגובה לגבי הנתונים הללו.

בכל מקרה יילך לרופא משפחה בימים הקרובים,אז כל עניין הבדיקות וכולי בטח ייקח קצת זמן.
    בתודה מראש.אלמוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה ?

הוספת תגובה

• יש לי שאלה ? - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    19/08/2011

דבר ראשון-לנקות עמדה אופטימית -דבר ראשון ושני ואולי שלישי בדמם רקטלי אצל בן אדם צעיר ללא סיפור משפחתי של סרטן מעי הגס-זה טחורים או סדק -בעיות באיזור פי הטבעת .מותר לך לחלות גם במחלות פשוטות.....
    כמובן יש צורך בבדיקה קולונוסקופית בהקדם כמו אצל כל אדם עם כאבי בטן ודמם רקטלי . מה מצבך מבחינת מחלת לימפומה שהיתה? ברמיסיה? אתה במעקב?
    בברכה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום רקטלי..

yerushalmi
    21/08/2011

ראשית תודה רבה לך על התגובה המהירה והאופטימית! ד"ר אליזה ט.
    לגבי העניין,אין לי הסטוריה משפחתית של סרטן מעי הגס...אלא של לימפומה (אחות ..דודים..),ראשית אני מבין מתרגום... שרמיסיה זו הפוגה?..אני עברתי בזמנו 4 חודשים כימו..ו20 יום בערך רדי.. וזהו...(כבר לאחר 3 חודשים..הכל היה בסדר..אבל עשו זאת להשלים את הטיפול)וחשוב לציין שגילתי זאת מוקדם מאוד.. 2A בגלל הרגישות המשפחתית...עם שתי בלוטות לימפה בצואר מוגדלות....והעניין החל לזלוג לכיוון בית החזה...לכשנגמר כל הבירוקרטיה..והחלתי באמת טיפולים,ברוך השם..עבר הכל בשלום..ומאז התחמקתי מהדסה עין כרם בערך 7 שנים...עד שהבנתי שאני חייב לבדוק....וברוך השם הכל היה תקין...אז אני צריך להבין מדבריין לעשות מעקב..?כל שנה?..ומה זה אומר..רמיסיה...זה אומר שמתי שהוא זה ייתפרץ שוב...ב100 אחוז?....אני מקווה מאוד שבענייןם כרגע זה באמת...רק עניין מקומי של טחורים...אבל הסימפטומים...גזים ..שינויים בצואה..ומיחושים (שנעלמו כבר) בחודש האחרון בצד שמאל..הביאו אותי למסקנות כוללניות...
    אחכה לבדיקה..ובע"ה נקווה לטוב
    תודה גדולה שוב לך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו