תנועתיות של הושט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועתיות של הושט
    חיים
    27/08/2011

שלום רב
    בן 57 לפני שנתיים היה לי אירוע מוחי המורגי וכתוצאה מיכך המיפלגיה ספסטית בצד שמאל והמי דיסוטניה לאחר שבועיי מאירוע המוחי הרגשתי כאב בבטן מצד שמאל שהייה נע כל הזמן ברדיוס של 10 ס”מ
    לאחר בירורים ונסיונות ,התברר שהאוכל לא יורד מהושט לקיבה,בצילום בריום
    רואים שהבריום “חוזר”לושט,( יש לציין שאין ליצרבת ואין לי תחושת שריפה ,אבל בחילות לרוב,)
    מהצילום בריום כנראה בגלל ההמיפלגיה הספסטית מצד שמאל,הטונוס המוגבר מיתנגד לתנועתיות הוושט ומיתגבר ככל שמוזרם יותר חומר ומונע כניסת בריות מהוושט לקיבה
    אני כעת לאחר שעתיים שותה הרבה מים ומנקה את הושט וחוזר חלילה
    לאחר ניסיונות מתברר לי שלחם מחיטה נבוטה הקיבה מרשה להיכנס וכן מי סודה נקלטים טוב, כמו כן מתברר שבכל מאכל שאני אוכל יש איזו”משהו באוכל שהגוף דוחה ועד שאני לא מנקה יש לי תחושת בחילה,וגם האוכל לאחר מיכן נידחה
    כמו כן גבינה בולגרית וצפתית הוא מעכל ,אבל דוחה את השומן,יש לציין שלפני האירוע מוחי שקלתי 75 וכעת אני שוקל 62 וממשיך לרדת,
    מהעושים , הצילו
    תושנ מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנועתיות של הושט

הוספת תגובה

• תנועתיות של הושט - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    27/08/2011

שלום חיים
    הסיפור שלך נשמע מוזר-במהלך שנתיים לא עברתה שום בירור תנועתיות הושט אמיתי? צילום -זו בדיקהה לא מספקת ולא מדוייקת
    כדי לך לבצע בדיקות ושט כמו מנומטריה וניטור חומציות ואז אפשר לראות איך לעזור לך
    בברכה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון מוזר

חיים
    27/08/2011

רק בחודשים האחרונים הבנתי שהכאב זה בגלל האוכל הלא מעוכל שתקוע בושט
    עשיתי בדיקת צילום בריום
    וכן גסטרוסקופיה שבה גילו חיידק הליקובקטור וטיפלתי בו,ואולם הכאב המשיך ואז התחלתי לפלוט מהגרון אותו אוכל שהיה לו אותו טעם ברגע שבלעתי והבנתי מיזה שהאוכל לא נכנס לקיבה
    לפני שבוע הייתי בבדיקה נוספת אצל פרופסור נוביס ואז הוא מראה לי בצילום בריום שהבריום חוזר מהקיבה
    הערתי לו שיש לי המפלגיה ספסטית עם טונוס מוגבר ואז הפרופסור אמר שיכול להיות הבעיה שהטונוס מונע מהבריום להיכנס כלומר ריפולוקס הפוך והפנה אותי לבדיקות מונומטריה ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו