מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אניזימוסבת 2303/09/2011
אני בת 23. סובלת 3.5 שנים מעצירות שלא קשורה נובעת מתזונה לקוייה (כן צורכת סיבים מספיק מהמזון, אולי אפילו יותר מידי, ושותה). הורדתי מוצרים מהחי אפילו מלבד ביצים.
עשיתי בדיקות בתל השומר (אולטה סאונד פרינאלי, ומנומטריה אנורקטלית. גילו שיש לי אניזימוס וכיווץ קבוע ותמידי. לא הצלחתי לרוקן בלון, וגם לא הרגשתי בכלל צורך להתרוקן עד שהבלון לא הגיע ל-240 סמ"ק. לפני כן לא הרגשתי כלום.
יש לי IBS (הפסקתי מוצרי חלב). יש לי כל הזמן התנפחות בטנית לאחר ארוחות, ובחילה, ותחושה שאוכל עולה מהארון. מרגישה גם מלאות יחסית מהר. משתדלת שנפח ארוחות לא יהיה גדול, ולעיתים תכופות לנשנש במקום ארוחות גדולות.
הצואה לא קשה, אבל לא מסוגלת לדחוף אותה או להרפות שריר ולאפשר מעבר. כל דחיפה היא בעצם כיווץ.
פסיליום לא עוזר לי. הדבר היחיד שמשפיע על העניין זה ריטלין, מגביר פעילות מעיים. אבל הרי זה לא יכול להיות טיפול קבוע יומיומי שמונע. משתמשת קבוע בנרות כי לא מסוגלת אחרת.
מה מומלץ לעשות? האם כדאי לנסות רפואה משלימה או דיקור?
האם עדיין מוכרים חלב מגנזיה? האם ניתן לבנות עליו כטיפול?
הצילו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אניזימוס - תגובה
ד''ר אליזה טיומני06/09/2011במיקרים של אניזמוס המופיעה על רקע של תסמונת מעי הרגיש יש צורך לטפל בוזמנית בשניהם-לא הציעו לך בתל השומר לעשות טיפול בביופידבק רקטלי וכללי?
אפשר גם לבצע היפנוזה רפואית -מאוד עוזר
מגנזים-זה פתרון קבוע כי הוא בטיפול ארוך גורם לבריחת קלציום ואת בחורה צעירה
בהצלחה
ד"ר אליזה טיומני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?