מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשד לבקעדניאל17/11/2011
שלום אני בן 20 עוסק בספורט [כדורגלן] על בסיס יום יומי ולפני חודשיים היה לי כאבים במפשעה צד שמאל רק בפעילות ולאחר חודש גם בבטן התחתונה התחילו כאבים אבל רק בפעילות ובתנועת מתיחה של המפשעות נבדקתי אצל רופא כירוגי הוא אמר שיש התחלה של בקע ורק לאחר מכן עשיתי אולטראסאונד והבדיקה יצאה תקינה שאין בקע {יש כאבים באזור אשך שמאל מידי פעם}.ושאני מבצע תרגילי חיזוק למפשעה ולבטן התחתונה אין כאבים בכלל. לפני שבוע ביקרתי אצל הרופא משפחה והוא אמר שיכול להיות שזו דלקת ונתן לי כדורים- ETODOLAC 400mg כשאני נוטל את הכדור הוא משפיע,מפחית מהכאב ויש חופש תנועה ומתיחה יותר גדולה של המפשעות עם כאב מזערי לכמה שעות ואז חוזרים הכאבים {רק שאני בפעילות.במנוחה אין כאב כלל} מה זה יכול להיות ואיזה עוד בדיקות אני צריך לעבור כדי לדעת ממה הכאבים..? תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד לבקע - תגובה
ד''ר אליזה טיומני20/11/2011רושם שמדובר בבעיה הקשורה לפעילות ספורטיבית שלך -גידים//פרק/בקע קטן
כתובת טובה לזה -מומחה לרפואת ספורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?