עצירות כבדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות כבדה
    מיכל
    03/12/2011

שלום רב,

מזה מס' חודשים אני סובלת מעצירות קשה (שמן פראפין, נורמלקס,אבילקס, צ'יאה,כדורי פלסיום וכו' לא עזרו לי כלל רק לקסעדין) אני סובלת מגזים, וטחורים (לפי אבחנה של הרופא 7-8, ו3 מהם עם קרישי דם) וכן בעת שאני מתפנה לאחר מאמץ רב יוצאת הפרשה רירית/מוגלתית, קיבלתי משחות לטחורים, שטיפה עם מלח אנגלי, נרות וכדו' אך עושה רושם שזהו טיפול קוסמטי,ורגעי אך אין שיפור
    אשמח לדעת האם ישנו טיפול מעמיק,ויסודי לבעייתי (כגון ניתוח לא מסובך, תרופה שונה)
    לתשובתך אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות כבדה

הוספת תגובה

• עצירות כבדה - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    03/12/2011

שלום למיכל
    חסרים הרבה פרטים רפואים החל מגילך ועוד
    בכל מיקרה רושם שמדובר בבעיה של רצפת האגן -באם ביררת בכיוון זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות כבדה

מיכל
    03/12/2011

שלום רב
    הנני בת 36 , לפני 9 שנים לאחר הלידה עברתי ניתוח להורת פיסורה בפי הטבעת, ורק לאחר כ-7 שנים התחלתי לסבול מעצירות כרונית, אשמח לדעת מה הקשר לריצפת האגן ומהם הסימפטומים שאני צריכה לשים לב אליהם שהרופא לא נעיר את תשומת ליבי אליהם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות כבדה - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    04/12/2011

הקשיים הם יותר בשלב ההוצאה,צורך ללחץ מוגבר וממושך ועוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו