שאלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה...
    נעמה
    11/12/2011

הבת שלי הקטנה חלתה במחלת הNEC , היא נולדה פגית ושבוע לאחר הלידה פגע בה הNEC זהו הניתוח הרביעי שלה. האם היתה אפשרות למנוע ממנה את הסבל לפני המחלה? מדוע פגים חוטפים את זה כל כך מהר? ומדוע אין עדיין תרופה לזה? האם יש סכנה ממשית לחייה? האם היא תוכל לעמוד בעוד ניתוח ? האם אפשר לקבל חומר נוסף על המחלה? קיבלתי מהרופאים מידע קצת אך עדיין זה לא מספיק לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה...

הוספת תגובה

• שאלה... - תגובה

ד``ר נתן גלוק
    11/12/2011

זו מחלה הפוגעת באופן טיפוסי בפגים מוקדמים. עיקרה פגיעה באספקת הדם למעי הדק, הנובעת מחוסר בהתפחות כלי הדם בפגים שנולדים מוקדם. מכאן, שאין למנוע את התפתחות המחלה בפגות המוקדמת שבה בהגדרה כלי הדם אינם מפותחים דיים. ולכן אל תחשבי שניתן היה למנוע משהו, אלא התרכזי בהתמודדות הטובה ביותר האפשרית במצב הקיים. במידה והיא תתאושש וישאר מספיק מעי היא תוכל לעכל מזון באופן תקין בהמשך החיים- היות וקיימת רזרבה די גדולה של מעי. הכל תלוי בכמות המעי שתישאר ובקיום של חלקי מעי חיוניים. מידע זה עלייך לקבל מהרופאים המטפלים, כמו גם מידע על הסיכון הניתוחי בניתוח הנוכחי.
    בהצלחה רבה לתינוקת שלך ולך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך. עזרת לי מאוד.

נעמה
    11/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו