החלמה מקולסטרידיום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלמה מקולסטרידיום
    נורית
    29/02/2012

לפני כשנה חלית בקולסטרידיום דיפיציאל טוקסי טופלתי בשלושה מחזורים של פלגיל והצלחתי להיפטר מהחיידק. אני מטופלת ע"י נטרופטית שלאחר בדיקות מעבדה אובחן כאילו יש לי פטריה במעיים, ואני מטופלת בכדורים נטרופטיים, היום כשנה אחרי אני עדיין לא אוכלת כרגיל ובשבועים האחרונים יש הרעה ממשית אני משלשלת פעמיים ביום. כשלצואה יש ריח רע, עשיתי בדיקות מעבדה אין חיידק אין סלמונה אין פרזיטים וכו. כיצד עלי להתקדם ע"מ לחזור לעצמי.
    תודה עבור תשובה מהירה. במידה ודרושים פרטים נוספים כ"מ לקבל תשובה ממצה אשמח למסרם.8127

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלמה מקולסטרידיום

הוספת תגובה

• החלמה מקולסטרידיום - תגובה

ד``ר נתן גלוק
    01/03/2012

נורית שלום,

נושא הפטריה במעיים אינו נתמך בשום עבודה מדעית רצינית, ולכן איננו יכולים להמליץ על טיפול כנגדו. אינני יודע מהן תופעות הלוואי של הכדורים שאת מקבלת.
    נושא האוכל, התיאבון והיציאות צריך להתברר יותר במסגרת ממצה מרפאה. אפשר ומדובר במעי רגיז אך יש גם אופציות נוספות ושלל אופציות טיפוליות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו