הודעה זאת לד"ר נתן גלוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הודעה זאת לד"ר נתן גלוק
    מיטל
    02/05/2012

שלום ד"ר

אני בת 28 לפני שנה וחצי היה לי מלנומה 1.8 מ"מ עברתי ניתוח להסרת הגידול בגן תחתון ובדיקת בלוטות לימפה בבית שחי\ כיום אני נמצאת במעקב אצל אונקולוג בתל השומר שכטר יעקב כל חצי שנה.
    יש לי כאבים בבטן התחתונה מעל המפסעה דקירות ולחצים בלי הפסקה, זה קורה בדרך כלל שאני צריכה לפני יציאה וולפעמים אחרי זה הכאב מפסיק אבל לרוב לא הכאב הזה הוא 3 פעמים בשבוע לפחות במיוחד שאני יושבת ממש כואב לי,
    הרופא משפחה שלח אותי לאולטרסונד בטן כולל כליות ב8/5
    עקב זה שעברתי 4 פעמיים סי טי ריאות ויתר קרינה.
    אני בן אדם אופטימי הרופא משפחה חושד שמדובר בדלקת במעי הגס או כמובן בגרורות. אשמח לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הודעה זאת לד"ר נתן גלוק

הוספת תגובה

• הודעה זאת לד"ר נתן גלוק - תגובה

ד``ר נתן גלוק
    03/05/2012

שמח שאת אופטימית. זו תכונה מצוינת וחשובה להתמודדות שלך עם המחלה ובחיים בכלל.
    דלקת במעי הגס מאבחנים באמצעות בדיקת קולונוסקופיה פשוטה. לרוב קודם הולכים לרופא גסטרו שמפנה לבדיקה, קיימת גם אופציה להפניה ישירה מרופא משפחה למכון גסטרו (כך לפחות באיכילוב בתלות באישור הקופה.).
    לגבי חזרת המלנומה- תמיד אפשרית לצערנו. אם אולטרסאונד לא מראה כלום תתיעצי עם ד"ר שכטר או ד"ר שפירא בתל השומר לגבי צורך בבדיקות נוספות.
    המעי יכול לסבול באופן כרוני גם מתוצאות של הטיפולים לסרטן עצמו- גם כן אופציה שרופא הגסטרו צריך לחשוב עליה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו