כאבים מוזרים בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים מוזרים בבטן
    אמה
    14/06/2012

שלום אני בת 17 וחצי יש לי כאבי בטן הולכים ובאים בעיקר שאני שוכבת לישון אני מרגישה כאב בצד. כל פעם בצד אחר [לפעמים באמצע אבל לרוב בצדדים ] וכשאני מתהפכת לצד השני הכאב עובר. זה נמשך כבר חצי שנה הכאבים. ואפילו יותר ולפני כמה חודשים הלכתי לרופאה והיא אמרה לי שזה אולי השרירים אבל זה נמשך כבר הרבה זמן..[יש לציין שהכאבים אינם בלתי נסבלים..] וזה נורא מלחיץ אותי..ושואלים אותי אם יש לי עצירות ואני לא יודעת לענות מפני שמאז שהייתי קטנה החילוף חומרים שלי היה איטי ואני נותת צואה פעם בשלוש ארבע ימים...ורציתי לדעת אם צריך לדאוג בקשר לכאבים. איזה בדיקות צריך לבצע כדי לדעת מה הסיבה להם. והאם יש סיכוי שזה ח"ו סרטן המעי ...מחכה לתשובה ..תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים מוזרים בבטן

הוספת תגובה

• כאבים מוזרים בבטן - תגובה

ד``ר נתן גלוק
    14/06/2012

התלונות שלך והעובדה שהכאבים נמשכים זמן רב מעידים כי ככל הנראה אין מדובר במחלה מסוכנת. לפעמים הלחץ והחרדה מגבירים את התלונות והסבל, ולכן חשוב שתביני את זה ותרגעי.
    גשי בהזדמנות לרופא גסטרואנטרולוג לראות האם צריך לברר את נושא היציאות והכאבים הללו. הסיכון לסרטן מעי גס בגילך אפסי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו