בדיקת קולונוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת קולונוסקופיה
    שמואל
    18/06/2012

אני בן 58 מצאו אצלי דם סמוי בצואה ולפיכך אני אמור לעבור את בדיקת קולונוסקופיה. שאלתי: האם יש מקום לחשש מעצם הבדיקה , האם יכולה להיות הסתבכות במהלך הבדיקה (ואין הכוונה כמובן לתוצאות יהיו אשר יהיו) כמה זמן היא עורכת בממוצע? האם עדיף זריקת טשטוש או הרדמה,? לשם מה צריך מלווה? ד"ר נכבד אודה על תשובתך, בברכה שמואל.:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת קולונוסקופיה

הוספת תגובה

• בדיקת קולונוסקופיה - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    18/06/2012

בדיקה מבוצעת תחת טישטוש-לכן לווי ואי אפשר לנהוג
    בד"כ הכל עובר בשלום-סיבוכים נדירים ביותר -בדיקה נמשכת כ 15-20 דקות
    חשוב התכוננן טוב לפי ההוראות

בהצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר נכבד סוף דבר

שמואל
    27/06/2012

לפני שלוש שעות עשיתי את הבדיקה שלשמחתי תוצאותייה טובות, ההכנות לבדיקה היו ידידותיות, הופתעתי מכך שהבדיקה עצמה היתה קלה ונמשכה כ-15 דקות, ההתאוששות היתה מהירה, הפחדים שהיו לי לפני הבדיקה מהבדיקה עצמה היו לריק אני כותב את התגובה הזו בעיקר לאנשים שצריכים לעבור את הבדיקה, אל לכם לחשוש מהבדיקה עצמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת קולונוסקופיה - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    25/06/2012

הבדיקה לא מסובכת נמשכת כ 15 דקות והזריקת טישטוש מאוד עוזרת ולא מרגישים בדר"כ שום דבר. הבדיקה בטוחה וסיבוכים נדירים ביותר ורק במידה אם מבצעים כריתת פוליפים גדולים
    חשיבות הבדיקה גדולה מאוד ובמיוחד עם בדיקת דם סמוי חיובית
    בהצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו