דלקת ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת ..
    מושתל
    29/07/2012

ד"ר שלום רב,
    מושתל כבד על רקע HBV מזה 6 שנים, תמיד משלשל. מקבל תרופות: סלספט 1500 ביום, פרוגרף 3 כדורים ביום, הפסרה כדור ביום, ו-Hepagam שזה דרך הוריד כל חודשיים וחצי כמעט .

עשיתי בחודש אפריל בדיקת למעי הדק ומעי הגס ימני ושמאלי, ויצא בממצאי הבדיקה ההיסטופתולוגית - כתוב בתשובה כך :
    ממצא מיקרוסקופי :- קטעי רירית מעי דק במבנה סיסי שמור. נמצא ריבוי בתאי דלקת כרונית. לא נמצאו מזהמים .
    הלכתי לרופא המטפל ונתן לי תרופות לקבל אותם ל-5 ימים. שהם : ציפרודקס 500 מ"ג - מטרוג'יל 500 מ"ג - אומפרדקס 40 מ"ג .
    רציתי לשאול אותך מה גורמת הדלקת הזו ? האם היא מסוכנת ? האם השלשול מהדלקת הזו ? ומה הדלקת יכולה לעשות לי בעתיד ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ..

הוספת תגובה

• דלקת .. - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    29/07/2012

סיבות לדלקת יכולות להיות רבות אך כמובן רוצים לשלול גורם זהומי ולכן את מקבלת קורס אנטיביוטי. עקב מורכבות הביפור שלך יש אפשרויות לסיבות אחורן לדלקת כולל תרופות .
    האם עברת בדיקת קפסולה של מעי הדק?
    בהצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת..

מושתל
    29/07/2012

לא עברתי את הבדיקה שאת מדברת עליה, אין לי מושג על הבדיקות הללו ועל הדלקת שיש לי ! .. אני כמובן עברתי השתלת כבד לפני 6 שנים ואולי שהדלקת הזו היא מסיבה שאני מקבל הרבה תרופות כל יום שמדכאות את מערכת החיסון, אבל לפי הממצאים מה הדלקת הזו ? .. כאילו איפה נמצאת הדלקת ? והאם היא יוצאת מהגוף עם התרופות שנתן לי הרופא לטפל בה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת.. - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    30/07/2012

את צריכה להפנות את כל השאלות הללו לרופא כבד-גסטרו שמטפל בך-יש לו יותר פרטים רפואים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו