חשש לדלקת במעי סובלת מעצירויות קשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש לדלקת במעי סובלת מעצירויות קשות
    רחל
    14/08/2012

שלום
    אני סובלת כבר כשנה מעצירויות ושלשולים לסירוגין ביצעתי בדיקות דם כל 4 חודשים ולפני כ4 חודשים ישנו חשש לדלקת במעי.
    בעוד כ3 שבועות יש לי בדיקה קולונוסקופיה, אך מצבי מידרדר בשבועות האחרנים ואני סובלת מעצירויות קשות אני לא מתפנה בכלל לשירותים , אין לי רפלקס או צרוך להתפנות ולכן אני מגיעה למצב שהבטן שלי מתנפחת כמו אישה בהיריון .
    אני אשמח לדעת מה מומלץ לאכול וממה יש להימנע ??לפעמים אני לוקחת נרות גליצרין כדי לאפשר יציאה .אני רגישה לחלב ולגלוטן ולכן אני אוכלת לדוגמא ביצים דגים פריכיות אורז מעדני אקטיביה ( שלא מציקים לי ) פירות ירקות וחלב סויה אילו בעיקר הדבריפ שאני אוכלת.
    אשמח שתחזרו אליי בהקדם הפשריי תודה מראש ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשש לדלקת במעי סובלת מעצירויות קשות - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    14/08/2012

אני מבינה ממכתבך שיש לך מחלת צליאק-ואת בטח במעקב אצל דיאטנית וזה המקום הכי טוב לשלאול יעוץ תזונתי ולא כאן.אם העצירות כה קשה אז את צריכה תוספת חומרים כדי לרכך את הצואה-דברי עם הרופא שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו