מצב פאוץ'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב פאוץ'
    איריס
    20/08/2012

שלום רב, עברתי בדיקת פאוצ'וסקופיה. אחד מהממצאים היה בצקת ואקסודט - עשוי להתאים ל-DIVERSION. האם תוכלו להסביר לי מה הפרוש? תודה רבה, איריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצב פאוץ'

הוספת תגובה

• מצב פאוץ' - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    21/08/2012

ממצאים הללו אפשר למצוא ברירית מעי הגס אשר לא נמצא במגע עם הצואה לאחר הניתוחים של מעי הגס.מצב הזה לא קשה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב פאוץ' - הבהרה

איריס
    21/08/2012

דר' טיומני תודה על תגובתך. אודה על הבהרה, הפאוץ' שלי כרגע לא מחובר. אני עם אילאוסטמי. אין לי מעי גס כלל (עברתי כריתה מלאה לפני 12 שנים). בניסיון ל"שקם" את הפאוץ' שלי , החליטו להוציא אליטוסטמי זמנית לפני כמעט חודשיים. האם ממצאים אלו יכולים לעכב את הכנסת האילאוסטומי וחיבור הפאוץ' מחדש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב פאוץ' - הבהרה - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    24/08/2012

קרוב לוודאי שלא כי זו תגובה שניתן לראות גם במעי תקין כאשר מוצאים אותו ממגע עם זרם הצואה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו