בדיקת קולונוספיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת קולונוספיה
    יעל
    20/08/2012

שלום וערב טוב. מחר קבוע לי תור לבדיקת קולונוסקופיה. האם יש מספר טיפים שתוכלו להמליץ עליהם. כמו האם לקחת לשם דברים מסוימים או האם ללבוש משו שיקל עליי כגון גרביים או גופיה. והאם כדאי לי לקחת לשם תה או כריך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת קולונוספיה

הוספת תגובה

• מידע אישי בלבד

איריס
    21/08/2012

יעל שלום, בדיקת קולונוסקופיה מתבצעת בשכיבה כמובן, כאשר את מובלת במיטה ללא חלק תחתון בכלל (גם לא גרביים) ולובשת חלוק שפתוח מאחור. מאחר ובמהלך הבדיקה ניתן טשטוש, לאחר הבדיקה את מועברת לחדר התאוששות, עד להתעוררות מלאה שלך. הבדיקה לא אמורה להוות כאב כלשהו, ישנם אנשים שחשים מעט אי נוחות לאחריה. אך מאחר והיא בכ"ז עם טשטוש מומלץ להגיע עם מלווה ולא לנהוג באותו היום או לעשות שום פעולה שדורשת מאמץ פיזי מדיי. לעניין התה והכריך, ישנם מקומות שמגישים לך תה לאחר הבדיקה במקום וישנם מקומות שלא. מעצם זה שחשבת על זה, אני הייתי מציעה להכין. במקרה הגרוע לא תשתי ותאכלי. בהצלחה לך בבדיקה ומקווה שהממצאים יהיו טובים. איריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כהמשך

יעל
    21/08/2012

תודה רבה, שיהיה יום טוב .. (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו