בדיקת קולונסקופיה וגסטרוסקופיה יחדי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת קולונסקופיה וגסטרוסקופיה יחדי
    לי
    25/08/2012

שלום,

אני אמורה לעבור את שתי הבדיקות יחדיו בביה"ח בעוד 5 ימים, בשלושת הימים האחרונים נדבקתי במחלת חום, שלשולים והקאות (וירוס, לא קשור לסיבה לשמה נשלחתי לבדיקות),התייבשתי הופניתי למיון, קיבלתי פרמין, פפברין ואנטיביוטיקה לוריד.
    1. האם כדאי לי לעשות את הבדיקות כרגע ואת ההכנות הכוללות שתיית חומר ריקון וכיו"ב כאשר אני כרגע עם "הוירוס" שתקף אותי או שרצוי לדחותן

2. שאלה שנייה - מצוין לי בהכנות לבדיקה שעלי לשתות את שקית החומר השנייה בבוקר, בעוד שלבדיקת הגסטרוסקופיה צוין לי "צום מלא" אז איך זה מסתדר אם לאחר שתיית החומר עליי להמשיך לשתות מים? האם צריך לךהדקים את שתיית שתי השקיות ליום לפני? אם כן לאיזה שעות?

אודה על קבלת תשובה, מפני שבביה"ח לא עונים לי, המזכירה שם הפנתה אותי לרופאת המשפחה והלה מסרה שאינה בקיאה בכך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקת קולונסקופיה וגסטרוסקופיה יחדי - תגובה

ד``ר נתן גלוק
    26/08/2012

אם את בריאה ומחלימה והכל בסדר לא לדחות את הבדיקה, אם את עדיין "סמרטוט" רצוי לדחות.
    הצום לגסטרוסקופיה לא כולל את חומרי ההכנה שניתן לקחת, ולשתות מים עד 3-4 שעות לפני הגסטרוסקופיה. לא להקדים את שתי השקיות לערב קודם כי זה פוגע באיכות ההכנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו