מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חייב עצהעידו01/03/2008
לד"ר שלום רב
תודה רבה על התגובה שלך.
אני כאמור בן 24,בחור בריא בדרך כלל.
הכל התחיל מתחילת החגים ,לפני 8 חודשים,החל מדלקת בסקנס אחר כך מחלה ויראלית ואז התחילו להיות בעיות עצירות ללא יציאות כלל.לאחר 3 חודשים רק עשיתי בדיקת הילובקטר שיצא שיש לי.סבלתי מאד מאד מכאבים בטן תחתונה וצד ימין של הבטן.כאבים בצלעות כמו לחץ.
עשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות ובדיקת צואה שיצאה תקינה .גסטרופיה הרופא הביא לי רק לאחר כמה חודשים כי הוא אמר שזה לא דחוף.ושהגעתי לרופא גסטרו היא ישירות נתנה לי טופס לעשות תבחין נשיפה וגסטרופיה.הגסטרופיה הייתי אמור לעשות לפני שבועיים אבל ביטלתי כי היה לי חום.
ביום שני האחרון שהיה היתה לי הקאה אחת בערב ושילשולים חריפים מאד וגם חום של 38.2 לא ייחסתי לזה חשיבות כי כל המשפחה היתה אם הקאות ושילשולים חרייפים.
חיכיתי הרבה זמן עד לבדיקת גסטרופיה שהגיע התור שלי אבל לא עשיתי בגלל שהיה לי חום .
הביאו לי תור חדש שהוא בעוד חודש.בנתיים חזרו לי הצרבות להיות.ויש גם צריבה כמו מדוזה באזור של הלב.כאבים בבית החזה.כאבים של לחץ בבטן למטה ובצד ימין ,כאבים באזור הצלעות.
תחושת בחילות,כאבי ראש,עייפות חולשה וסחרורות.היבטתי היום בצואה שהיתה לי וראיתי שיש רוק ,בועות בצואה.האם זה מה שנקרא ריר?
יש לי דלקות גרון חוזרות ונשנות,וכאבי גב אחוריים .במשפחה שלי עד כמה שידוע לי לא ידוע
על מחלות של מעיים וכ"ד.לאחותי הגדולה ובעלה גם כן היה חיידק הילובקטר לפני חצי שנה ולהם זה כנראה עבר הם לקחו טיפול עד הסוף.ועכשיו הם כבר לא מתייחסים לזה ואפילו לא עשו את הבדיקה שיש לעשות לאחר חודש מהלקיחת תרופות.את התסימנים שאני אומר הם אמרו לי שאין להם .רק בערה בחזה היתה וכאבים וכאבי בטן.
אני כבר נכנס לדיכאון ונמצא במצב של היפוכנדריה ,חרדת בריאות בגלל כל התחושות שאני מרגיש.
ולא מקבל טיפול יש לי כבדות בנשימה גם כן .לא כמו של חולה אסתמה חס וחלילה.
חיפשתי חומר ואני רואה שיש דברים שקרובים אחד לשני אותו דבר לכמה מחלות.
כגון מחלת מעי הרגיז וקנדידה אליבקנס.
הקנדידיה אליבקנס התסימנים שמופעים לה,נראה לי שיש לי אותם.
מה יכול להיות שיש לי לפי התסימנים שכתבתי,האם זה מסוכן?
איך לפעול כעת מה לעשות?
בתודה רבה רבה עומרי ,בחור מפוחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלירן או עומרי
ד''ר אליעד קרין02/03/2008לאלירן או עומרי שלום רב
קראתי בעיון את מכתבך ושוב אני ממליץ לך ללכת ולהבדק אצל רופא המשפחה.
על תנסה להגיע לבד לאבחנה לגבי מה שיש לך כי ככל שתנסה רק תבהל ממגוון המחלות הקיים.
אין תחליף לבדיקה ע"י רופא גם לא תבחין נשיפה וגם לא גסטרוסקופיה יאבחנו את מצבך לבדם.
בברכה,
ד"ר קרין אליעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?