תתסמונת המעי הרגיש או בעיות עיכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תתסמונת המעי הרגיש או בעיות עיכול
    דנה
    02/11/2012

שלום,
    אני בת 26 סובלת שנים מבעיות בקיבה, כשאני מוטרדת, עוברת תקופה קשה בלחץ ובמחשבות מרובות.
    התסמינים שיש לי באים והולכים, ועכשיו שוב מזה שבוע שאני סובלת מגזים, יציאות רכות בצבע כתום עם אוכל לא מעוכל פעמיים -שלוש ביום, התכווצויות בבטן שלאחר מכן אני חייבת להתפנות, וכאבים בבטן תחתונה, בצד שמאל למטה בפרט.
    האם זה תסמונת המעי הרגיז? איך ניתן לטפל בזה ולמזער את התסמינים? מה עוד זה יכול להיות? יש אפשרות שזה אלרגיה לגלוטן? צליאק?
    אני מגיעה למצב שאני לא יכולה לנהל חיי יום יום רגילים, נעדרת מעבודה ולימודים.
    יש לציין שאני כבר חודשיים על תפריט תזונתי מיוחד בגלל שגילו לי קנדידה במעיים, ולוקחת תוספים כמו פרביוטיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תתסמונת המעי הרגיש או בעיות עיכול - תגובה

ד``ר נתן גלוק
    06/11/2012

מתאים מאד למעי רגיז. יש צורך בביקור מסודר אצל רופא גסטרו במרפאה לעבור על כל הסימנים, לבדוק ולהחליט איזה טיפול להתאים לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו