מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צואה רכה וגזיםמיכל07/11/2012
במשך חודשיים אני סובלת מצואה רכה הרגשה ש חוסר התרוקנות והרבה גזים חשוב לציין שאני בת 40 בריאה בדרך כלל עברתי בדיקות דם מקיפות כולל ספירת דם שקיעת דם ובדיקת צואה הכל יצא תקין מה זה יכול להיות ואיך אפשר לטפל??
בברכה מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
מיכל08/11/2012היו לי ימים שאחרי האוכל הייתי מקבלת כאבי בטן שנרגעים לאחר שרותים הבטן שלי נפוחה רוב הזמן ואני שומעת קולות גירגורים מהבטן כרגע לוקחת פרוביוטיקה שבזכותה כבר לא כואבת הבטן אבל עדיין צואה רכה גזים והרגשת חוסר התרוקנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצואה רכה וגזים - תגובה
ד''ר אליזה טיומני08/11/2012אם עד כה לא היו לך תופעות הללו -צריך לבדוק-חסריםפרטים-היה איזה אירוע זהומי או לקיחת אנטיביוטיקה ב 3-4 חודשים אחרונים? תרופות כל דהם כולל תוספי מוזון למיניהם?סטראס?
צריך לקבל טיפול סימפטומטי ולעקוב -חודשיים -לא עושם אבחנה של תסמונת מעי הרגיש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן למעשה
מיכל08/11/2012בתקופה האחרונה עברתי המון סטרס וכן הכל התחיל עם מאין וירוס בקיבה עם צואה צהובה ושלשולים האם יש קשר בין הדברים ? ליתר דיוק זה כבר כמעט 3 חודשים הסימפטומים יש מצב ל מעי רגיש ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?