בירור - צואה רכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור - צואה רכה
    שוש
    15/11/2012

שלום, אני בן 30 בריא בדרך כלל. לפני חודש וחצי התחלתי לשלשל - שלשול מימי עם כדורים קטנים. המצב השתפר לאחר כחודש - השלשול הפך לצואה רכה וזה עדיין לא חלף. יש לי לפעמים כאבי בטן אבל זה לא ממש מכאיב ואני לא מצליח לזהות מיקום כאב. עשיתי בדיקות דם פעמיים יצאו תקין ( כולל crp ו esr ) . דם סמוי אין לי - עשיתי בדיקה. בדיקת חיידקים בצואה אני מחכה לתשובות... בבדיקת צואה היה לי leukocytes ++. רופא משפחה אומר לי שהכול תקין, התייעצתי עם גסטרואנטרולוג הוא אמר שכנראה מדובר בדלקת במעיים וביקש שאעשה 3 תרביות צואה ברצף של 3 ימים והרגיע אותי בזה שלפי הסימפטומים זה לא אמור להיות מפחיד. יש לציין שאני מודאג מהמצב ואין לי תאבון - הורדתי 6 קילו במהלך חודש וחצי... תדירות צואה זה פעם ביום. מעוניין בדיעת רופא מומחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור - צואה רכה

הוספת תגובה

• בירור - צואה רכה - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    15/11/2012

מראש אני מזהירה שאין לסמוך על התיעצות באינטרנט כי עדיין זה לא יכול להחלחף רופא.
    בכל מיקרה -חסרים פרטים רפואים רבים-עברתה איזה בדיקות הדמיה כמו CT-US- לאור ירידה משמעותית במשקל?? עדיין גורם זהומי -גבוהה ברשימה
    לשלול IBD -מחלת דלקת כרונית במעי -רצוי לבצע בדיקת צואה לקלפרוטאקטין-במעבדה במכון גסטרו באיכילוב בעלות לא גבוהה.
    זה שאין מרקרים לדלקת -מרגיע ובכל זאת אתה עדיין לא מרגיש טוב. עד שאתה סיים את הבירורים תנסה לקחת VSL#3 -פרוביוטיקה הכי חזקה באולם-קצת יקרה -שקית ביום לפני ארוחת בוקר-לחודש.
    לשקול בכל זאת קורס אנטיביוטיקה מסוג פרוטוציד /פסיגין ל 7 ימים פעמיים ביום אחרי אוכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור - צואה רכה - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    15/11/2012

סליחה שכתבתי הכל במין זכר לא שמתי לב שמדובר בכותבת -אישה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התייעצות

שוש
    19/11/2012

תודה ד״ר אליזה, הנושא עדיין מפריע לי ברמות השלשול חזר ואני מרגיש חסר אונים. מה אני יכול לעשות כדי לקדם דברים.... הנושא מתחיל להפריע לי בעבודה, בשינה - לא מצליח לישון ותוך כדי נהיגה... עשיתי את הבדיקות של תרבית צואה ואני עדיין מחכה לתשובות... קשה לי להמשיך לחיות עם האי וודאות הזו . מה את מציעה לי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו