בירור ופענוח קולונסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור ופענוח קולונסקופיה
    שוש
    06/12/2012

היי, אני כבר חודשיים עם שלשולים או צואה רכה. עשיתי בדיקות דם מקיפות כולל crp ותפקודים , הכל תקין . לא היה דם סמוי בבדיקה שעשיתי . עשיתי אתמול קולונו - ממצאי הבדיקה : הצקום זוהה לפי פתח התוספתן ושסתום האילאוצקי. ארוזות ואפתות בודדות באליום- חשד לקרוהן- ביופסיות. יתר הבדיקה תקינה. יש לציין שאני נמצא בתקופת סטראס מטורפת - נפרדתי מאשתי לפי חודשיים. יכול להיות שכל מה שאני עובר זה בגלל זה? מומחה גסטרואנטרולוגיה ביקש שאני אעשה בדיקת דם כולל anca ו- asca. בינתיים מחכה לתשובות... שמתי לב שבשלושה ימים האחרונים הצואה שלי יותר קשה עם ריר ואני נכנס פעם אחת לשירותים!!! האם זה סימן טוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור ופענוח קולונסקופיה

הוספת תגובה

• תוספת חשובה

שוש
    06/12/2012

שכחתי לציין שאין לי תאבון בכלל , הורדתי שבע קילו ויש לי נדודי שינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור ופענוח קולונסקופיה - תגובה

ד``ר נתן גלוק
    10/12/2012

מה שראו הוא דלקת קלה במעי הדק הסופי. אבחנה של מחלת קרוהן זקוקה לעיתים לביסוס ממספר מקורות. כולל מראה אנדוסקופי, ביופסיות ובדיקות מעבדה. הקשר לסטרס לא חד משמעי. כנראה שמבחינה קלינית מצבך טוב ולאו דוקא מצריך טיפול. יש מופעים קלים גם של מחלת קרוהן. חכה שרופא הגסטרו יאסוף את כל הממצאים וישוחח איתך לגבי האבחנה והצורך בטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור ופענוח קולונסקופיה - תגובה

ד``ר נתן גלוק
    10/12/2012

מה שראו הוא דלקת קלה במעי הדק הסופי. אבחנה של מחלת קרוהן זקוקה לעיתים לביסוס ממספר מקורות. כולל מראה אנדוסקופי, ביופסיות ובדיקות מעבדה. הקשר לסטרס לא חד משמעי. כנראה שמבחינה קלינית מצבך טוב ולאו דוקא מצריך טיפול. יש מופעים קלים גם של מחלת קרוהן. חכה שרופא הגסטרו יאסוף את כל הממצאים וישוחח איתך לגבי האבחנה והצורך בטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו