כאב ונפיחות בבטן התחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ונפיחות בבטן התחתונה
    דנה
    14/12/2012

שלום, מזה כחצי שנה אני סובלת מיציאות לא סדירות, תחושת נפיחות ובחילות. לפני כחודשיים הופיע לי בבטן התחתונה ממש משמאל ומתחת לטבור, מעין ״גוש״ שמרגיש כמו סוג של שריר תפוס ומאורך. הוא גורם לי לדקירות וכאבים עזים ובעת הלחיצה עליו נשמע קול גזים רב מבטני. בימים האחרונים הכאב נעשה בלתי נסבל, אומנם בדיקות הדם והשתן תקינות ואני מקבלת טיפול לתסמונת המעי הרגיז אך באמת אבקשכם לעזור לי להבין מה הדבר יכול להיות. התור לאולטרסאונד הוא רק עוד חודשיים ואני כל כל סובלת ומודאגת. אציין בנוסף שאני בחורה בת 20, בריאה בדרך כלל. רוב תודות!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ונפיחות בבטן התחתונה

הוספת תגובה

• כאב ונפיחות בבטן התחתונה - תגובה

ד``ר נתן גלוק
    16/12/2012

מעי רגיז אכן גורם לסבל רב, למרות שאין לנו כלים היום ברוב המקרים למצוא מחלה ספציפית. לרוב האולטרסאונד גם לא מקדם את האבחנה. יש צורך בהפניה לרופא גסטרו אם ההפרעה באיכות חיים הינה קשה. יתכן ואת זקוקה לשדרוג של הטפול בתסמונת זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו