כאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב
    נונו
    02/01/2013

שלום

שאלתי אותכם לפני כחודש על כאבים בצד ימין, מעל מותן מקין למפשעה ורגל ימין..הכאב הץתחיל כך וזז ליד הטור מצד ימין. עשיתי סי טי , רנטגן, אולטראסאונד, בדיקת דם, שתן, צואה שיצאו ת'ינים. בנוסף לכך, בדיקות רופאי נשים ואורולוג שיצאו תקינים. עדיין אני בכאב. אני מקבלת התקף כאב שכולל צמרמורת ובחילות אחרי שבוע של מחזור. אבל הכאב תמיד שם. לפעמים זה רק באזור הירך , המותן ובמפשעה. ולפעמים זז ליד הטבור ולפעמים בשניהם יחד. לפעמים אני אפילו מרגישה דקירות בגב. אין שינויים ביציאות, אין חום, אין הקאות . אני לא מרגישה שהכאב קשור לאוכל. לפעמים אני מתעורתת בלילה עם כאב. יש לי בדיקה שבוע הבא של רופא גסטרו. אני לא מינה מה זה הכבא המוזר הזה? למה לא מצליחים לגלות את המקור שלו? אני מרגישה חסרת אונים .
    האם יש דבר כזה דלקת תוספתן כרונית? האם זה מה שיש שם? האם יכול להיות בעיה אורטופדית למרות שאורטופד בדק אותי ושלל בעיות. או בעיה נוירולוגית...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב

הוספת תגובה

• בנוסף לכך

נונו
    02/01/2013

אני מרגישה הקלה כאשר אני נושמת עמוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    06/01/2013

אם כאבים באים בהקשר למחזור -אולי צריך לחזוב על אנדומטריוזיס
    ש כזה מוסג אפנדיציטיס כרונית אך ניתן לראות אותו בCT
    צריך לשלול גם קדחת ים תיכונית (FMF ).
    בסופו של דבר אם כל הבירורים שליליים והסבל נמשך -לשקול ביצוע לפרוסקופיה חוקרת
    בהצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו