גילו אצלי קרוהן ויש לי כמה שאלות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גילו אצלי קרוהן ויש לי כמה שאלות..
    שירן
    11/03/2008

קראתי קצת על המחלה.. וב"ה אני לא מרגישה כל מה שכותבים שם, ז"א כל הסימפטומים שמסבירים שיש כתוצאה מהמחלה אז אצלי זה מופיע מאוד בקטן..אני דיי חיה רגיל, זה מחמיר עם השנים או שפשוט המחלה אצלי עדינה?ומה הגורם להחמרה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קרון

ד''ר שמואל אביטל
    11/03/2008

המחלה יכולה להתנהג בצורה שונה אצל אנשים שונים. יש חולים "שקטים" ללא ביטוי משמעותי של המחלה לאורך שנים. יש חולים בהם המחלה פעילה לאורך זמן ויש חולים עם מחלה שקטה שמדי פעם מתפרצת. באופן כללי המחלה מתמתנת עם הגיל.
    דר אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה...

שירן
    12/03/2008

ומה קורה כשהמלה קצת לא ככ שקטה? מה אני אמורה לאכול ממה כדאי להימנע? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ד''ר שמואל אביטל
    14/03/2008

בזמן רגיעה יש לקחת את הטיפול המונע המומלץ ע"י הגסטרואנטרולוג. לגבי תזונה ההמלצה הכללית הרבה פעמים היא להימנע מפירות וירקות. עם זאת מנסיוני כל חולה מתאים לעצמו דיאטה שקלה יותר עבורו. כדאי להתייעץ עם דיאטנים בכל מקרה.
    דר אביטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו