קולונוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קולונוסקופיה
    אליעזר
    16/03/2008

ד.נ.
    כאשר רואים סימן של דימום (קל) על נייר הטואלט לאחר פעולת מעיים, ואם הוא חד-פעמי, ואם ידוע שיש לי טחורים (פנימיים), האם עשויה להידרש קולונוסקופיה? או האם נדרשת רקטוסקופיה? ואם עברתי קולונוסקופיה (עם תוצאות שליליות) לפני 3 שנים, האם ייתכן שאידרש לעבור אותה שוב?
    תודה. אליעזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קולונוסקופיה

הוספת תגובה

• קולונוסקופיה

ד''ר שמואל אביטל
    17/03/2008

דם ביציאה מחייב בדיקת כירורג. יש צורך לבדוק האם מדובר בבעיה מקומית. במידה ונמצאת סיבה לדמם (פיסורה או טחורים בעיקר) אני לא משוכנע שיש צורך כרגע לחזור על קולונוסקופיה. במידה ואין סיבה ברורה בבדיקה מומלץ לחזור על קולונוסקופיה למרות שנעשתה לפני 3 שנים.
    תודה
    דר אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סופודקס

אלדד
    18/03/2008

ד.נ.
    מה ניתן לעשות כדי לאפשר הכנתי לקולונוסקופיה כאשר, עפ"י ניסיון קודם, ברור לי באופן מוחלט שאינני מסוגל לשתות את רוב תכולת בקבוקי הסופודקס הנורא, שלא לדבר על כולו? כמו כן, האם טרם הומצאה דרך פחות איומה להכנה כנ"ל? אנא השב לשתי שאלותיי. תודה. א.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סופודקס

ד''ר שמואל אביטל
    19/03/2008

עדיין אין שיטה אחרת. במקום סופודקס אפשר לשתות 3 ליטר של מרוקן (לא בטוח שפחות בעיתי...)
    דר אביטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו