פוליף שטוח במעיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוליף שטוח במעיים
    מאריאנה
    23/06/2013

אני בת 54 ליפני שהתיים אברתי קולונוסקופיה. בזמן בדיקה רופה רעה 2 פוליפים. אחת הוא אצליח להוריד ב ו פוליף הדברר כי רירית של מעיים.פוליף שני רופא קותב ש נעלם בזמן בדיקה. הובר לי שצריך לעשות בדיקה נוספת.עכשיו פניתי לרופה אחר רופה ראשון הבסיק לעבוד בקופה. רופה השני הזביר שפוליף שנעלם פןליף שתוח ו עם הוא קיים צריף לעורד עפ ליזר ו זה סיקוי לחור במעיים ו סתומה. שאלה שלי כמה זה סיכוי לקבל חור במעיים? ו עם יש דרך נוסף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוליף שטוח במעיים

הוספת תגובה

• פוליף שטוח במעיים - תגובה

ד``ר נתן גלוק
    23/06/2013

הסיכון לחור נמוך למדי, אולם אין דרך אחרת. מוצדק לעבור את הבדיקה בזהירות המתבקשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוליף שטוח במעיים - תגובה - תגובה

ד``ר עופר פורים
    23/06/2013

אכן יש עליך לעבור קולונוסקופיה נוספת מכיון שאין מידע לגבי אותו ופליפ שאבד ויש צורך לוודא שאכן המעי נקי מפוליפים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מאריאנה
    23/06/2013

תודה רבה על תגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תגובה ושאלה לי אלך

מאריאנה
    23/06/2013

אני מבינה ש אני צריכה חעבור קולונוסקופיה ו עם בזמן קולונוסקופיה יש אפשרות לפוליפים שטוחים טיפול ליזר מדבצת ב אותו קולונוסקופיה או זה מדבצת ב ניתוח נוסף עם אפשרי לעזביר לי כמה סיכונים לחור במעיים בבחינה סטטיסתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו