אורטיקריה כרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורטיקריה כרונית
    GG
    27/08/2013

שלום רב,
    הני סובל מאורטיקריה כרונית כ- 8 חודשים, מטופל ב180 מ"ג טלפסט ליום.
    במידה ואיני לוקח את הכדור, מתחילים נגעים של פריחה על הגוף, השפתיים מתנפחות וכו'.

ביצעתי מס' בדיקות דם/אלרגיה שבהם נמצא רק :
    1.Thyroid Peroxidase Ab על 360 כשהנורמה - נעה בין 0-35.
    2. אלרגיה לדשא/קרדית אבק.
    3. בדיקת אלרגיה למס' מאכלים בבדיקת דם כוללת - ללא ממצא.

קראתי מספר מאמרים גם על תולעים במעי, האם קיים קשר מסוים לכך שיכול לגרום לאורטיקריה (כמובן התולעים הינה סוג של השערה - אך במידה וכן, הימנעות ממתוקים/קמח לבן תפתור את המחלה?)

האמת כשכבר ויתרתי ואמרתי בסדר זה יעבור מתי שזה יעבור.
    כשאתמול שמתי לב שלא אכלתי קמח לבן, אכלתי המון כוסברה (ניסיתי להימנע/לאכול המון מאכלים/ירקות/פירות), החלטתי לא לקחת כדור טלפסט 180 מ"ג בערב, ולפתע היום אין לי פריחה.

אשמח לקבל תגובה בנושא התולעים/טפילים במעי והאם קיים קשר ביניהם לאורטיקריה.
    תודה,
    גיא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורטיקריה כרונית

הוספת תגובה

• אורטיקריה-פריחה כרונית

שיר
    06/05/2014

שלום. אני בת 34 סובלת מאורטיקריה מזה שנתיים. שותה את כל התרופות שרק נתנו לי. טלפסט אהיסטון ואלרג׳יקס ועוד איזו משחה. כלום לא עוזר לי. עשיתי בדיקת אלרגיה ויצא שאני אלרגית לקרדית האבק. אני נזהרת ביותר מאבק. האלרגיה לא עוברת לי. מה אני עושה????? חייבת עזרה דחוף. זה מגרד ועוקץ וכל הרגליים והגוף צלקות מהגירודים. חייבת עזרה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורטיקריה כרונית - תגובה

ד``ר נתן גלוק
    16/05/2014

אין קשר מדעי מוכח בין תולעים לאורטיקריה. כמובן באותם מקרים לא שכיחים בהם יש תולעים במעי, יתכנו גם תופעות אלרגיות עוריות, אך מדובר במיעוט המקרים. אפשר לעשות בדיקת צואה לפרזיטים וביצים. המאכלים מהם אתה נמנע אינם קשורים לפרזיטים ותולעים כמובן. יש אלרגיות למזונות שונים המתבטאים גם בפריחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו