כאב בטן שמאלית תחתונה וסי טי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בטן שמאלית תחתונה וסי טי
    לירון
    30/09/2013

שלום, אני בת 26 וסובלת כבר חודש מכאבים עמומים בבטן השמאלית תחתונה. נשלחתי למ'ס בדיקות אשר יצאו תקינות לחלוטין- בדיקות דם, שתן, צואה, אולטרסאנד גניקולוגי ואולטרסאונד בטן. הכאבים נמשכים ורופא גסטרו שביקרתי אצלו טוען שכנראה מדובר בדלקת (אזור המעי) ושלח אותי לבדיקת סי טי בטן. שאלתי היא האם סיטי כן יכול לראות את המעי לעומת בדיקות אחרות כמו אולטראסאונד? וגםהאם ישנם אפשרויות נוספות שיכולות להתגלות אצלי מלבד דלקת לאור כל תוצאות הבדיקות שנעשו ויצאו תקינות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב בטן שמאלית תחתונה וסי טי - תגובה

ד``ר עופר פורים
    01/10/2013

בדיקת סיטי יכולה לזהות התעבות של אזור במעי אך אין היא יכולה להבדיל מה גורם את ההתעבות לאור כך יתכן שתצטרכי לבצע בירור אנדוסקופי כגון קולונוסקופיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בטן שמאלית תחתונה

לירון
    02/10/2013

עשיתי בדיקת סי טי בטן והתוצאות תקינות לחלוטין. אין שום ממצא חריג. אני עדיין מרגישה כאבים בצד שמאל ותחושת כובד ולפעמים בחילה לאחר ארוחה. יש לי 2 שאלות: האם קולונוסקופיה יכולה לראות משהו ששום בדיקה שכבר ביצעתי ראתה? ואם יש צורך לבקש בדיקת נשיפה מחשש לחיידק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בטן שמאלית תחתונה - תגובה

ד``ר עופר פורים
    03/10/2013

כן בקולונוסקופיה ניתן לראות תהליכים בתוך המעי שקשה לראותם באמצעים אחרים כמו כן. אם אכן יש כאבי בטן ניתן לבצע בדיקת נשיפה לשלול גם סיבה זו לכאבי בטן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בטן שמאלית

לירון
    14/10/2013

איזה תהליכים יכולים להיות לי? אני נורא לחוצא והתור לרופא גסטרו רק עוד שבועיים. זה יכול להיות מאוד מסוכן? או משהו דלקתי? יש לציין שעדיין יש לי כאבים עמומים בבטן השמאלית תחתונה וכל הבדיקות שהזכרתי בהודעה הראשונה תקינות לחלוטין. אני רק בת 26 מה יכול לקרות שם באזור שסיטי לא ראה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו