שינויים בהרגלי היציאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים בהרגלי היציאה
    יעל
    05/10/2013

שלום רב.
    עוד 3 חודשים בת 40. בשנה באחרונה בטיפולי פוריות של הפרייה,בחודשיים האחרונים בהפסקה מהטיפולים אבל התחלתי לפני חודש בדיוק לקחת כדורי DHEA לשיפור הרזרבה השחלתית, עד אז ובמיוחד בחודשים שקדמו לזה היו לי יציאות קשות ועצירויות (הייתי מתרוקנת רק פעם ביומיים ), כשהתחלתי לקחת את כדורי ה DHEA התחלתי להרגיש שהם עושות לי כאבי בטן כמו קלקולי קיבה קטנים ויציאות רכות פעמיים ביום, מה שלא אופייני היה ליציאות העבר שלי. החלטתי לפני שבועיים להפסיק עם הכדור כדי להבין האם זה ממנו, אבל עדיין נמשכות היציאות הרכות ( מדד5-6 בסולם בריסטול) פעמיים ביום.
    יש לציין כי לפני כחודש וחצי היה לי כאב בטן חזק יחסית בבטן שמאל תחתונה במשך כחצי שעה ולאחר מכן כמה ימים חוסר נוחות שם, וזה חלף לגמרי ( ללא חום או שום תופעות אחרות).
    כיום לאר שאני שבועיים בלי הכדורים , אין לי כאבי בטן ולא דימומים, רק יציאות רכות מאד פעמיים ביום ,שזה לא אופייני להרגלי היציאות שלי, אני כבר כל כך לחוצה מזה שרק מלחשוב על זה והלחץ כל השבוע האחרון אני מוצאת את עצמי עם יציאות כאלו( אני ממש לחוצה) ולא יודעת האם זהו משהו רציני, האם זו תופעת לוואי מצטברת של כל השנה האחרונה עם ההורמונים, או שזה משהו יותר רציני במעי אני רוצה לקוות שאני לחוצה והיפוכונדרית. בעבר לא היו לי מחלות מעי ושום כלום.
    כמו מה זה נראה לכם ? והאם להתעלם מזה ולקוות שהשינויים האלו יעברו, או להתחיל בסדרת בדיקות ???

תודה מראש,
    יעל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינויים בהרגלי היציאה

הוספת תגובה

• שינויים בהרגלי היציאה - תגובה

ד``ר נתן גלוק
    06/10/2013

מצבים הורמונליים ונפשיים יכולים להשפיע על תדירות היציאות ועל המרקם.
    עם זאת הקשר לתרופות אצלך אינו מובהק ויש לעשות בירור ראשוני אצל רופא גסטרו, מבלי להכנס לסחרור של לחץ.
    ככל הנראה יבוצעו בדיקות צואה ודם בסיסיות ועל פי שמיעת הסיפור ושיקול דעת גם בדיקות אנדוסקופיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו